14/3/21

Ο Σαλονικιός Παπα-Γατσίας

Έκανε 4 ώρες εκπομπή στο Γιου-Τιούμπ, διαβάζοντας το βιβλίο μου για την Επανάσταση τω Φιλογενών, και άφησε να αιωρείται το «χαφιέδικο», προσβλητικό και συκοφαντικό ερώτημα, για τον Εθνάρχη, «ποια ήταν η σχέση του Καποδίστρια με τον Ρότσιλντ. Μετά, όταν άκουσα ότι έπλεκε το εγκώμιο του τοκογλύφου Ρουφιανογιάννη, κατάλαβα σε ποια κατηγορία «πατριωτών» ανήκει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Παπα - Γατσιας;

manigr.blogspot.com είπε...

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕ ΤΩΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΟ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΑΡΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΔΕ ΓΕΡΟ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ο καλύτερος ορισμός του "μοντέρνου πατριώτη" είναι αυτός που σου ισχυρίζεται ότι θα αλλάξει κάτι αν ψηφίσεις τον κόμμα του ενώ ταυτόχρονα καταδικάζει κάθε βίαιη επίθεση εναντίον του καθεστώτος άσχετα ακόμη και αν την έχει οργανώσει επικοινωνιακά το ίδιο σύστημα αφού με τον ίδιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά από την επανάσταση

Ανώνυμος είπε...

για τον @

Κυρ Μαρ 14, 08:41:00 π.μ.




εδω ειναι ο πατηρ αποστολος γατσιας




https://www.youtube.com/watch?v=UoHzdQynx-Q