3/9/21

Ο κ. Τζίμερος είδε τον Σεμέδο να χάνεται στην τρελή Νοτιά με την 17χρονη

 

5 σχόλια:

Δοξαιος είπε...

Να σαι χει ο Θεος καλα κυριε Σπυρο.
Εκανα καινουργιο συκωτι... με τον τρεληνοτια.

avdargor είπε...

κ οι ελληνες στο χειρογλυκανο...........
καλλογεροι..... που δεν πλησιαζουνν "ανηλικα"' τεκνα!! μονον οι νεγροι
χααααχχχααααααα
ειναι ΗΘΙΚΟΙΝ!.....χαααχχχ

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Ο Τζημερος πρεπει να κατηγορηθει να δικαστει και να καταδικαστει ως ηθικος αυτουργος για το ως ανω εγκλημα.

Τωρα υπαρχει και η περιπτωση η μικρα να ανοιξε την μ.....αρα της και μετα να ζητησε ντουλα απ τους αραπαδες.
Δεν της τα δωσανε και τοριξε στον ....βιασμο.

Και κεινο το οτι ο ιδιος δικηγορος ειναι συνηγορος αλλα και δικηγορος του μουσατου κοκαϊνακια (το καραβι απ' την Περσια πιαστηκε στην Κορινθια) Ολυμπιακακια και πισω του ο γερο-Σωκρατης δεν το εννοησα γενικως.

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι σχετικά με το τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια στην χώρα μας. Οι ξένοι έρχονται με σχεδόν κανένα σοβαρό έλεγχο και όχι για να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη αλλά για να μείνουν Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Οι επαναπροωθήσεις είναι λίγες. Επίσης, βλέπω την νεολαία με πολύ εξαλλοσύνη(στα ήθη και τις νοοτροπίες) που δεν ξέρω αν μπορεί να την ελέγχει όταν χρειάζεται πραγματικά να το κάνει.

Χθες, έβλεπα το κανάλι της βουλής την συζήτηση για τη νέα μεταναστευτική πολιτική Υπουργός Νότης Μηταράκης και υφυπουργός για θέματα ΕΝΤΑΞΗΣ μεταναστών η Σοφία Βούλτεψη. Η κ. Βούλτεψη μας πληροφόρησε μάλλον στο βουβό ερώτημα "η ΝΔ καθιέρωσε την κοινωνική ένταξη";, ότι όχι επί συγκυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά ΝΔ+ΠΑΣΟΚ, δηλαδή πριν ακόμα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την χώρα υπήρχε σχέδιο Ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Μάλιστα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι όλο λόγια και ότι το σχέδιο "Ήλιος" θεσπίστηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ αλλά ουσιαστικά λειτούργησε επί κυβερνήσεως ΝΔ(επίτευγμα ΝΔ). Δηλαδή ανταγωνίζονταν στη βουλή ποιο κόμμα ενσωμάτωσε στην Ελλάδα περισσότερους. Ο Νότης Μηταράκης σε άλλο πνεύμα πέταξε το πυροτέχνημα της "χριστιανικής Ευρώπης" το οποί το πήραν όλα τα κόμματα της αριστεράς και άρχισαν τα γνωστά τους περί Όρμπαν, τοίχοι&φράκτες κλπ. Άκουσα για κλιματικούς μετανάστες, για μετανάστες λόγω πολέμου(κλασικά από το ΚΚΕ) λες και η χώρα δεν έχει φυλασσόμενα σύνορα. Επίσης άκουσα από την Διάμαντω Μανωλάκου του ΚΚΕ για ψηφιακή μετανάστευση. Αυτό δεν το κατάλαβα. Δηλαδή, δεν έχουν πχ 5G στο Μπαγλαντές δεν πάμε στην Ελλάδα που έχει; Καλά για το Μερα25,τι να πω; Εκεί βλέπουν μαύρες εποχές μιας περίκλειστης Ευρώπης άσχετα ότι στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται η δυνατότητα των ΜΚΟ(& του Τ.Σόρος, αλίμονο) να βοηθούν στην περισυλλογή μεταναστών, "υπό τους αυστηρούς περιορισμούς που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο" λέει η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη, και "εννοείτε" ότι μας έπεισε.
Άκουσα όμως και τους υποτίθεται δεξιούς αλλά και τους δεξιούς.
Ο Μπογδάνος ξεκίνησε με το μέλλον της Ευρώπης είναι όχι απλά χριστιανικό αλλά Ιουδαιοχριστιανικό αλλά ταυτόχρονα θύμισε και λίγο από Τζημέρο στη συνέχεια(διαφιλετικότητα, πολυπολιτισμός). Πως ταιριάζουν αυτά στο μυαλό του δεν ξέρω, είναι λογική Χόντζα(όλοι έχουν δίκιο και οι δεξιοί που θέλουν την χώρα τους και οι αριστεροί και νεοφιλελε που τους θέλουν όλους από ανθρωπιά και υψηλό πολιτιστικό επίπεδο). Μίλησε και ο βουλευτής της Ελ. Λύσης Χήτας, ο οποίος μίλησε ως δεξίος και πέρα τον προβλημάτων του νομοσχεδίου αποκάλυψε ότι δίνουμε τρελά λεφτά για την σίτιση των μεταναστών(πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Για να είμαι όμως ξεκάθαρος δεν ξέρω αν τα δίνει το κράτος(Ελλάδα), ο ΟΗΕ ή ή Ε.Ε. με κάποιο πρόγραμμα. Μάλλον είναι προγράμματα Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ και Ε.Ε. όπως το "Ήλιος" και το "Εστία".
Με λίγα λόγια, η κοινωνική ένταξη των αλλοδαπών μεταναστών στην Ελλάδα είναι επιλογή και όχι ανάγκη και γι΄αυτό συμφώνησαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όπλα δεν έχουμε. Τους μουρλούς που ψηφίζουν δε μπορούμε να τους κουμαντάρουμε. Τους ξένους δε μπορούμε να τους διώξουμε. Ένα πράγμα έχουμε δυνατότητα να κάνουμε, να κουμαντάρουμε τον εαυτό μας και να ορίσουμε εμείς ποιοί είμαστε. Θα ήταν καλό ο φορέας που έχετε δημιουργήσει να γίνει μια στέγη για όλους τους Έλληνες. Δηλαδή ποιούς; Αυτούς που γεννήθηκαν από μαμά και μπαμπά Έλληνες που προέρχονται επίσης από μαμά και μπαμπά Έλληνες. Οι πουτάνες και οι αλήτες που πάνε με αλβανούς αφρικανούς τούρκους από την τουρκία μέχρι το πακιστάν, ευρωπαίους, αμερικανούς, ασιάτες και τα μπάσταρδα τους δεν είναι συμπατριώτες μας. Πρέπει να προωθηθεί έντονα αυτή η ιδέα. Θα μείνουμε λίγοι αλλά θα υπάρχει μια μαγιά για να ξαναγίνουμε. Ας υπάρξει ανάμεσά μας άγραφος νόμος και δίκαιο που θα τιμωρεί με καθαίρεση του τίτλου Έλληνας/Ελληνίδα , όποιον αγνώμονα και ιούδα δε σεβαστεί το αίμα του προγόνου του που δεν πήγε στο χότζα να κάνει περιτομή και να ζεί σαν πασσάς αλλά προτίμησε να χάσει το αίμα του, να πουληθεί σκλάβος, να βασανιστεί μόνο και μόνο για να είναι ο απόγονός του σε θέση να πει είμαι Έλληνας και ας τρώω πέτρες.

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...