6/9/21

Οι Επιστημονικοί Απατεώνες του ΕΟΔΥ

 

Οι Τσαρλατάνοι του ΕΟΔΥ εξακολουθούν να αναφέρονται σε στα «πράσινα Άλογα» του «μερικώς εμβολιασμένους» όταν η επιστημονική «κορυφή» το CDC ότι υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι και ότι ο εμβολιασμός επέρχεται μόνο 37 ημέρες μετά το πρώτο τσίμπημα. Και είναι τόσο ηλίθιοι στον ΕΟΔΥ που ομολογούν μόνοι τους το μαγείρεμα των στοιχείων του . 
Εντόπισαν 383 κρούσματα στην Αττική. Τα 103 , (το 26,9%) στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Όλοι ξέρουμε ποιοι μένουν εκεί Μήπως θα είχαν την καλοσύνη να μας δώσουν τις εθνικότητες των ανεμβολίαστων συνανθρώπων μας που προσεβλήθησαν ; Βρήκαν και 21 κρούσματα στην Δυτική Αττική 51 κρούσματα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, 40 κρούσματα στον Νότιο Τομέα Αθηνών και 37 κρούσματα στον Πειραιά. Για αυτό το 39% θα μπορούσαν να μας δώσουν τις υπηκοότητες; 
 Αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που ομολογούν μόνοι τους το μαγείρεμα των στοιχείων . Τώρα που «έκοψαν» οι Τουρίστες αντί για 3000 και πλέον κρούσματα που εύρισκαν τον Αύγουστο τώρα βρίσκουν 1757. Κατέβηκαν και τα τεστ στο μισό.

1 σχόλιο:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Και κει που εβλεπα την Γενοβεφα να μαγειρευει και να τρωω απο μαγνητοσκοπηση τις τελευταιες πηρουνιες της μακαροναδας μου, εσκασε μυτη η CIA Κοθονι-Κασονι-Τσεπωνει απ' το υποκαταστημα των κεντρικων να μας πει για το κεντρικο.

"Καλεσμενοι" της, η Ιουντηθ απο την Μανδρα του παραδικαστικου και ενας ρουφιανος-αλητης-δημοσικαφρος που θελει ντε και καλα να μπολιασει ακομα και τις αιμοροειδες του αλλιωτικα ειναι για παλαβες......οι αιμοροειδες.

Υπηρξε φυσικα μια αντιδικια μεταξυ CIAς και Ιουντηθ, γιατι ενω η CIA "διαλεξε εκτρωση" δηλ. .....το κορμι μου η επιλογη μου, η Ιουντηθ κουμπωθηκε ολιγον τι διοτι δεν μπορει να θεωρηθει βρεφοκτονα λογω ηλικιας.

Στα αλλα ομως συμφωνησαν ολες ομου οτι οι ...αντιεμβολιατστες πρεπει να τουφεκιζονται εξ επαφης και οτι ο Μικης προβιβαστηκε σε θερμαστης καζανιων διπλα στον Σταλιν.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...