6/9/21

Οι Επιστημονικοί Απατεώνες του ΕΟΔΥ

 

Οι Τσαρλατάνοι του ΕΟΔΥ εξακολουθούν να αναφέρονται σε στα «πράσινα Άλογα» του «μερικώς εμβολιασμένους» όταν η επιστημονική «κορυφή» το CDC ότι υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι και ότι ο εμβολιασμός επέρχεται μόνο 37 ημέρες μετά το πρώτο τσίμπημα. Και είναι τόσο ηλίθιοι στον ΕΟΔΥ που ομολογούν μόνοι τους το μαγείρεμα των στοιχείων του . 
Εντόπισαν 383 κρούσματα στην Αττική. Τα 103 , (το 26,9%) στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Όλοι ξέρουμε ποιοι μένουν εκεί Μήπως θα είχαν την καλοσύνη να μας δώσουν τις εθνικότητες των ανεμβολίαστων συνανθρώπων μας που προσεβλήθησαν ; Βρήκαν και 21 κρούσματα στην Δυτική Αττική 51 κρούσματα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, 40 κρούσματα στον Νότιο Τομέα Αθηνών και 37 κρούσματα στον Πειραιά. Για αυτό το 39% θα μπορούσαν να μας δώσουν τις υπηκοότητες; 
 Αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που ομολογούν μόνοι τους το μαγείρεμα των στοιχείων . Τώρα που «έκοψαν» οι Τουρίστες αντί για 3000 και πλέον κρούσματα που εύρισκαν τον Αύγουστο τώρα βρίσκουν 1757. Κατέβηκαν και τα τεστ στο μισό.

1 σχόλιο:

Γιουφτος κανονικωτατος είπε...

Και κει που εβλεπα την Γενοβεφα να μαγειρευει και να τρωω απο μαγνητοσκοπηση τις τελευταιες πηρουνιες της μακαροναδας μου, εσκασε μυτη η CIA Κοθονι-Κασονι-Τσεπωνει απ' το υποκαταστημα των κεντρικων να μας πει για το κεντρικο.

"Καλεσμενοι" της, η Ιουντηθ απο την Μανδρα του παραδικαστικου και ενας ρουφιανος-αλητης-δημοσικαφρος που θελει ντε και καλα να μπολιασει ακομα και τις αιμοροειδες του αλλιωτικα ειναι για παλαβες......οι αιμοροειδες.

Υπηρξε φυσικα μια αντιδικια μεταξυ CIAς και Ιουντηθ, γιατι ενω η CIA "διαλεξε εκτρωση" δηλ. .....το κορμι μου η επιλογη μου, η Ιουντηθ κουμπωθηκε ολιγον τι διοτι δεν μπορει να θεωρηθει βρεφοκτονα λογω ηλικιας.

Στα αλλα ομως συμφωνησαν ολες ομου οτι οι ...αντιεμβολιατστες πρεπει να τουφεκιζονται εξ επαφης και οτι ο Μικης προβιβαστηκε σε θερμαστης καζανιων διπλα στον Σταλιν.