9/9/21

Η Δημοσκόπηση της Δημοκρατίας είναι Μαϊμού και πάει χέρι με τον σύντροφο Τάκη

 

Στην πρώτη ερώτηση στην οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι 5623 ερωτηθέντες ήταν αν είχαν εμβολιαστεί. Και το 72,6% απάντησε θετικά, ενώ στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης έχει εμβολιαστεί το 57%. Αρα το δείγμα εχει μια απόκλιση 15,6%. Που βγάζει ένα μικτό 37,3% από τους εμβολιασμένους να εμπιστεύεται την τηλεόραση και την κυβέρνηση και το 31,4% να δίνει «θετικό βαθμό» στον Κούλη και την εγκληματική του οργάνωση. Το ποσοστό αυτό είναι κοντά στο 34% του συντρόφου Τάκη
 Το 97% των ανεμβολίαστων σύμφωνα με την έρευνα, δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, τους τηλε-παπαγάλους και τους Μέγκελε. Αυτό σημαίνει ότι το 42% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση και το εμβολιαστικό τόξο. Αυτό ειναι το μόνο πραγματικό συμπέρασμα από την έρευνα της Δημοκρατίας. 

 Οι ΚΝΟΥΔΟΥ, ο ΑΛΙΕΚΣΙ, η ΦΩΦΗ, ο ΡΟΛΕΞΑΡΙΟΣ μαζί με τους ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΝΑΙ 58%. Αν από αυτούς αφαιρέσουμε τους συγγενείς των 30000 νεκρών από τα εμβόλια, τους «Καμένους», τους μαγαζάτορες που τους έκλεισαν, τους στρατιωτικούς που δυσανασχετούν, θα βρούμε ότι το Κλεπτοκρατικό εμβολιαστικό τόξο είναι κάτω από το 50%. Μεταξύ του Εφιαλάκη και του Τσιπέφσκι υπάρχει διαφορά 8-9% .
 Ο Εφιαλτάκης εχει 17-18% .ο Τσιπέφσκι 10%, Φώφη έχει 3,2% ο Ρολεξάριος 3,1% , η Ελληνική Λύση2,5 % και ο Μπαρουχ 1,5%. Και οι Αλλοι είναι δεν ξερω,άλλο Κόμμα. Το 42% ξερει με ποιόν δεν είναι αλλά δεν εχει βρεί αυτόν με τον οποίον θα είναι.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα το θεμα ειναι πως αυτο το 40% δεν προσερχεται στο παραβαν για να εκφραστει, καταλαβες; Ασε που με τα νεα μετρα μπορει να του κοψουν και την ψηφο....

Ανώνυμος είπε...

Μας έρχεται πάλι, ο Κυρ. Μητσοτάκης... H ταύτισή του με ''ρασοφόρα αρπακτικά'' (ΗΠΑ), δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

και αυτή την φορά να φάει ''κράξιμο'' (που το δικαιούται), αφού μας είχε πει παραμύθια Σεπτέμβριο 2019,

Το δεύτερο ταξίδι, αν γίνει, μας αφορά άμεσα και πολύ. Συνδέεται με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Εκκλησίας μας (Αρχιεπισκοπής) στις ΗΠΑ. Το ''μεγαλο φαγοπότι'', δηλ. το ζήτημα ανοικοδόμησης αγίου Νικολάου, στο Μανχάτταν, που καταστράφηκε 11 Σεπτ. 2001, με το τρομοκρατικό χτύπημα στους ''δίδυμους πύργους''.

Σήμερα με το έργο στο τελευταίο του στάδιο, μας λένε ότι το κόστος πλησιάζει τα 100 εκατ. δολάρια και ακόμα μαζεύουν χρήμα, με άγνωστον τον προορισμό τους.

αφού η παρουσία του στα ''θυρανοίξια'', δίπλα σε Βαρθολομαίο, π. Καρλούτσο, Eλπιδοφόρο κλπ, θα είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι συμπλέει με ''ρασοφόρα αρπακτικά'' που έχουν ευτελίσει την Αρχιεπισκοπή, έχουν καταργήσει την ελληνική στις εκκλησίες, κλείνουν ελληνικά σχολεία, διαιρούν γιά να ελέγχουν ομογ. Οργανώσεις κ.ά. και ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ γιά το χρήμα της Ομογένειας. ''Αρπακτικά'' αχόρταγα γιά χρήμα, τα οποία πιθανά να αντιμετωπίσουν και ποινικές διώξεις γιά ''απάτες'' με χρήματα Αμερικανών (ελληνικής ή μη καταγωγής) φορολογούμενων.

https://www.kalami.us/2021/omogeneia/koulis-usa-end2021.html

avdargor είπε...

χαττζαραα παντως ηδη 13% ενος μερουςς παιδιων εχει εμβολιαασσττει....φαντασου να ξεκινηησουν.
κ οσο για τουςς υγεειονομικους μονο 5% δενν εμβολιαστηκε λεει ο πλεευρης
οσο αφορα τις παρενεργειες συγκατααλεγονται στιςς παραπλευρεες απωλειες....
κ οπως βλεεπειςς δεεν ανησυχει τους πολλους.
ο ααντιεεμβολιαασμος ειναι ιδεολογγια....κ θαα αφορα πολυ ολιγουυς......

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

ατ Πέμ Σεπ 09, 09:33:00 μ.μ.

Πάλι φαγώνεσαι με τους τράγους της Αμερικής ά-θεε κομμουνιστή, γιωργάκι αλεπουδόμουτρο.

avdargor είπε...

με αυτη τη δηλωση χατζαρα.... ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ Κ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 'ΕΥΥΘΥΝΕΣ'
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ..ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΕΕΡΓΕΙΕΣ.... Κ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ,....
ΕΙΝΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΚΡΙΣΗ-ΚΟΒΙΝΤ. ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...