14/2/22

Οι Σοφές παροιμίες λένε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και ότι όποιος θέλει το καλό μας μας μιλάει για την άσχημη πλευρά και όχι για τη ρόδινη. Θα σας πω λοιπόν οτο πολύ στενοχωρήθηκα να βλέπω τον φίλο μου τον Ευγένιο χαμογελαστό και πίσω του τον πανό της Ντόρας «όχι στην υποχρεωτικότητα». Από τους 100 λόγτους που έχει ο Συνταγματάρχης Μπαϊραμίδης να αγωνίζεται κατά της διεθνούς Χούντας των εμβολιαστών, ο «εμβολιασμός με πειθώ» θα ήταν ο 101ος

 

Οι Υγειονομικοί που αρνήθηκαν να υποταχθούν στις επιθυμίες και τις εντολές της Παγκόσμιας Υγειονομικής Διακυβέρνησης , βρέθηκαν στην πρωτοπορία της παγκόσμιας Πάλης για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τη Δημοκρατία. Αγώνα που τον συνεχίζουν μετά από αυτούς, ο ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ , οι ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ του ΚΑΝΑΔΑ και πολλοί άλλοι.
 Ο αγώνας των Υγειονομικών ήταν η αμφισβήτηση του συστήματος των «σαλταδόρων». Των διεφθαρμένων ποσοστάκηδων. Αντίσταση στις κωλο-Οικογένειες που μας πούλαγαν θάνατο με «δόσεις», για να πάρουν το ΜΠΟΝΟΥΣ τους. 

Θα περίμενα, μετά από τόσους μήνες σκληρού αγώνα , ριζοσπαστικά πανό, όπως, «Φόλα στους σκύλους της Πφάϊζερ», «Μητσοτάκη Κάθαρμα» «Αλήτες-Προδότες- δολοφόνοι». «Δώστε τον Κούλη στον Λαό». Αντί για αυτό, είδαμε το «Όχι στην Υποχρεωτικότητα». 

Δηλαδή ο «εμβολιασμός» με το προϊόν του Μπούρλα , είναι καλός αλλά πρέπει να γίνεται με πειθώ. Όπως λέει ο Περισσός, και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ΝΤΟΡΑ που στέλνει «στοχευμένα», σακούλες με τρόφιμα σε «δικούς της ανεμβολίαστους» υγειονομικούς. Και η ΝΤΟΡΑ είναι με την ΠΕΙΘΩ. Και η ΜΑΤΙΝΑ. 
Υποχρεωτικότητα θέλουν ο έξαλλος Πορδοσάλτε, ο Βλακοβασίλης και ο Εφιαλτάκης που δεν ακούει την μάνα του. 
 Το «Όχι στην υποχρεωτικότητα», είναι μια νεα Βάρκιζα. 
Θρίαμβος της Αριστεράς και της Εξάρτησης.
 Μετά από μήνες συνοδοιπορίας με την ΠΟΕΔΗΝ, τους ΑΝΤΑΡCIA, τον Λαφαζάνη, τον Μαυραγάνη, και τον Φαλακροκαζάκο, οι (αψέκαστοι) υγειονομικοί που προσπαθούν να είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κατάλαβαν «το λάθος τους». Δεν στέφονται κατά του ΚΡΑΤΟΥΣ.
H χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν ήταν βήμα ΕΜΠΡΟΣ, αλλά, τρία ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.
 Ήταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , με την ΠΦΑΙΖΕΡ. Με τους επαγγελματίες σαλταδόρους που ξέρουν να φτιάχνουν πανό σε 10 λεπτά ενώ σε εμάς θα πάρει μια ώρα. 
Eτσι ο αγώνας πήρε αλλά χαρακτηριστικά και κατεύθυνση. Εγκαταλήφθηκε ο Στόχος.  Πουλήθηκε η ΟΥΣΙΑ. 
Ήταν Θρίαμβος του ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ  Για αυτό και η αστυνομία δεν έκανε τα γνωστά και δεν εμφανίστηκαν τα παιδιά του Αντιρατσισμού. 
 Στο Σύνταγμα χθες θα μπορούσε να ήταν σαφώς περισσότεροι αν ο κ. Λαφαζάνης είχε φέρει μερικούς από τους Πακιστανούς αδελφούς του . 
Και φυσικά με την ελληνική σημαία μπροστά έδιωχναν κόσμο. Χάθηκε κανένα «τίμιο λάβαρο», με το ουράνιο τόξο; 
Τα είπα και αμαρτία δεν έχω. 
 Ο αγώνας συνεχίζεται. 

ΦΟΛΑ στους ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΦΑΙΖΕΡ. 
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΝΟΥΔΟΥ 
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ
 ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Μαζί με τον Λαφαζάνη,  τον ΑΝΤΡCIA,τον Μαυραγάνη, τον Καζάκη, την ΠΟΕΔΗΝ, το ΚΚΕ, τον ΣΤΡΙΖΑ, δεν θα κερδίσει κανείς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ εσύ λογοκρίνεις σχόλια που δεν σού αρέσουν, ο Μπαιραμιδης σε μάρανε;

Ανώνυμος είπε...

filtate diabaste edv kai katevaste to FEK (DEN EXEI ELLHNIKO PLHKTROLOGIO TO COMPUTER MOY}

Σε ΦΕΚ η απόφαση για το πρόστιμο των ανεμβολίαστων 60αρηδων:

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/373808/se-fek-i-apofasi-gia-to-prostimo-ton-anemvoliaston-60aridon-me-ravasaki-sto-taxisnet-efapaks-kai-eos-tis-15-kathe-mina-i-katavoli-poioi-eksairoyntai

ΦΕΚ
https://www.dikaiologitika.gr/images/ipoxreotikos_emvoliasmos.pdf

Ανώνυμος είπε...

https://www.dikaiologitika.gr/images/ipoxreotikos_emvoliasmos.pdf

Σε ΦΕΚ η απόφαση για το πρόστιμο των ανεμβολίαστων 60αρηδων

Ανώνυμος είπε...

Επισήμανση 1
ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.
Επισήμανση 2
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

παντως βλεπω οι κοκκινες κατσαριδες ξαναβγηκανε στο σεργιανι να μαζεψουν την σκορπια πελατεια των κοινωνικων παρασιτων εδω και 10 ημερες απο τη χειμερια ναρκη 2 ετων

λαρκο κκεδες και αγροτες του κκε κανουν εαρινη εφοδο για την μπολσεβικικη ανατροπη της δημοκρατιας των γραβατωμενων κατσαριδων με εντολη τουλουμπα



η κουρασμενη χοντρη και γερασμενη κατσαριδα κκε εσωτερικου δινει συνεντεξεις στον αλαφουζο και ζηταει εδω και 2 εβδομαδες που ξυπνησε απο τον υπνο, ταχα εκλογες να μαζεψει στη κατσαριδο φωλεα την πελατεια που του αρπαζει η πρασινη κατσαριδα του πασοκ και ειναι εντρομος για αυτο