1/2/22

Ένας επιπόλαιος ΟΠΑΔΟΣ του ΚΚΕ

 

Στη ανάρτηση για την 5η Ολομέλεια έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

«Αυτό που έγινε το 1949 και το αποκαλείς προδοσία κ. Χατζάρα, ήταν η απόφαση ενός κομματικού οργάνου που δεν εφαρμόστηκε ποτέ και μετά από λίγους μήνες ανακλήθηκε. Η πραγματική προδοσία έγινε το 2018 με την συμφωνία των Πρεσπών, η οποία μας υπαγορεύθηκε από τις ΗΠΑ, προκειμένου να επεκταθεί το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια».

Ο φίλτατος θέλει να παραβλέπει ότι η απόφαση είχε μόνο μερικούς μήνες ζωής γιατί μεσολάβησε το Βίτσι και ο Γράμμος. Δεν έγινε διάθρωση της «γραμμής». Αλλά και τα επόμενα χρόνια στα Κομματικά Σώματα του ΚΚΕ καταγράφονταν οι «μακεδόνες» εκπρόσωποι.

Η απόφαση της 5ης Ολομέλειας δεν ήταν ξαφνική. Ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής για το «Μακεδονικό»  που ακολουθούσε με συνέπεια το Κόμμα.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζάρα, καταρχήν δεν είμαι οπαδός του ΚΚΕ. Προσπαθώ να κρίνω τα γεγονότα ψυχρά και αποστασιοποιημένα. Αυτό που λέω είναι ότι το 1949 είχαμε την απόφαση ενός κομματικού οργάνου, ενώ το 2018 έχουμε την απόφαση του επίσημου ελληνικού κράτους, η οποία επικυρώθηκε από 153 βουλευτές! Όχι όμως αυτούς του ΚΚΕ... Στην ουσία επρόκειτο για μια απόφαση του ΝΑΤΟ, στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση υπάκουσε δουλοπρεπώς και απεμπόλησε το όνομα της Μακεδονίας. Για αυτό και η δήθεν «πατριωτική» ελληνοαμερικανική οργάνωση ΑΧΕΠΑ, στην οποία ανήκουν Καμμένος, Παναγιωτόπουλος, Φλώρος κ.ά. δεν έβγαλε τσιμουδιά για την συμφωνία των Πρεσπών. Το συμφέρον του ΝΑΤΟ είναι υπεράνω της Πατρίδας...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι επιπολαιος κ. Χατζαρα.
Ειναι φυτο.
Οτι του "τραγουδαγανε" στην ΚΝΕ ή ακομα και στην ΚΝΟΥΔΟΥ τα πιστευει.
Αυτος πρεπει ναχει κανει και την 6η δοση του Μπουρλα.

Επώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!
ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ,.. ΣΤΑΛΙΝ!
ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ,.... ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!