15/2/22

ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ» ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΤΟΔΡΙΚΗ ΝΤΟΠΙΑ ΨΩΡΟΑΛΙΤ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΧΑΝΟΥΝ.

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν δήλωσε ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη να επιβάλει σαρωτικές κυρώσεις σε εάν η Ρωσία επιτεθεί στην Ουκρανία. 
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ Τζον Κέρμπι δήλωσε ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει «πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις» κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία, Σημειώνοντας επίσης δραστηριότητες στο νότο, ο αφού το ρωσικό Ναυτικό εκανε ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα.Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λοτζντ Όστιν φτάνει αύριο στην Ευρώπη.
Ο (Ιουδαίος) Πρόεδρος της Ουκρανίας Βαλοντίμιρ Ζελένσκι απευθύνθηκε στο Ουκρανικό έθνος χθες , και τους ενημέρωσε ότι του είπαν να τους πει ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η ημέρα της επίθεσης, και κάλεσε τους πλουσίους ομοεθνείς του βουλευτές και επιχειρηματίες που εγκατέλειψαν πρόσφατα τη χώρα να επιστρέψουν στην Ουκρανία εντός 24 ωρών και να επιδείξουν ενότητα με το Ουκρανικό έθνος .

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το χρηματιστήριο, οι τόκοι, τα δάνεια κλπ είναι καθαρά δημιούργημα της δημοκρατία, τέτοια πράγματα απαγορευόντουσαν στις κοινωνίες των Γκοΐμ.....