14/2/22

Ουκρανία - Ερχονται καινούρια μπόλια.

5 σχόλια:

Κουλα μ' ακους; Πολυ κωλοπαιδο εκεινος εκει είπε...

Εγω παντως νοιωθω απολυτως ασφαλης μολις βλεπω την κα Καιριδου να ανοιγει το στομα της για για να αναλυσει Πουτιν και Ερντογαν λες και περιμενει να θηλασει καποιανου το πεος.
Ειναι τρομακτικα ολα αυτα με την κα Καιριδου που 'ναι και ειδικη στις ....analυσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η Καιριδου και σε ποιο κανάλι γα... ται;Διότι έχω πολύ καιρό να ανοίξω τα μπουρδελοπαλιοκαναλα!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφεις στο ψευδώνυμο σου "... πολύ κωλόπαιδο ο κουλης"; Αυτό θα ήταν καλύτερο ψευδώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

Τζόκοβιτς: Προτιμώ να μην παίξω ξανά σε Grand Slam από το να εμβολιαστώ ....Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσπασε τη σιωπή του μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα συμμετάσχει σε μελλοντικά Grand Slam αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνει εμβόλιο για τον Covid. Σε συνέντευξή του στο BBC, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό του και τόνισε ότι θα επέλεγε να μην παίξει σε μελλοντικά τουρνουά εάν απαιτείται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Ναι, αυτό είναι το τίμημα που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω»

Κουλα μ' ακους; Πολυ κωλοπαιδο εκεινος εκει είπε...

1) Την κα Καιριδου δεν ξερεις;
Εμ εσυ φιλε μου εχεις χασει τευχη. Οι περιουσιοι εχουν επιβαλει ποσοστοση στα πουστοκαναλα. 10 κανονικοι λενε, με 3 πουσταρες (κρυφες ή φανερες) στα κεντρικα δελτια. Χωρια οι διαφημησεις της "οβραιοPANTENE λαβερς" που η καραλεσβια Dr. Marianne LaFrance, προφεσσορισα στο Γεϊλ περικαλω και ο κοινωνικος ψυχολογος περιουσιος και καραπουσταρα Dr. Adam Galinsky,(λειπει ο Μαρτης απ' την Σαρακοστη;) κι αυτος επικεφαλης προφεσσορος στο Κολουμπια εφευραν οτι οι πουστηδες και οι λεσβιες μπορουν τωρα να βαφουν τα μαλλια τους οπως γουσταρουν χωρις να δινουν λογαριασμο σε κανεναν. Αυτο κι αν ειναι εφευρεση και μας το κοπανανε κι απο πανω σε μας τους κανονικους που ακουσαμε τον Εξαδαχτυλο, την Παγωνα, το Γαλιατσατος, τον Σηψη και τον Πουστοσαλτε και γυρισαμε στην κανονικοτητα.

2) Μονο ο Κουλης ειναι κωλοπαιδο; "Εκεινον εκει" το αλλον να δεις τι κωλοπαιδο ειναι.

Μάχες και γεγονότα στην περιοχή Κουρσκ την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

  Οι μάχες για τα χωριά Πλέχοβο και Σβερντλίκοβο που διεξάγονται απόψε θα κρίνουν πολλά για την τύχη των Χαχόλων στην Σούτζα και το Κούρσκ ...