13/2/22

Μελέτη, ξεμπροστιάζει τους «ειδικούς»: Αποδεικνύει ότι η χρήση υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ψευδαργύρου, αζιθρομυκίνης και βιταμίνης D οδηγούν σε πλήρη ανάρρωση από τον κορωνοϊό σε ποσοστό 99,6%!!


 

Η θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη (HCQ), ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη (AZM), επίσης γνωστή ως πρωτόκολλο Zelenko, και θεραπεία με ενδοφλέβια (IV) βιταμίνη C (IVC) έχουν δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε μεγάλο αριθμό δοκιμών παγκοσμίως. 
Επιπλέον, τα επίπεδα βιταμίνης D είναι ένας σημαντικός δείκτης της σοβαρότητας των συμπτωμάτων σε ασθενείς με COVID-19. Θυμάστε τις εκπομπές του Ευαγγελάτου στις οποίες βαφτίστηκαν ακατάλληλα πολλά από αυτά τα φάρμακα; 
Ας δούμε πρώτα τη μελέτη... Στόχοι Η πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, ανοιχτής ετικέτας μελέτη (Δείτε την εδώ) είχε ως στόχο, όπως εξηγούν οι ερευνητές, να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των HCQ, AZM και ψευδαργύρου με ή χωρίς IVC σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 στη μείωση της σοβαρότητας και της διάρκειας των συμπτωμάτων και στην πρόληψη του θανάτου. 
 Μέθοδοι 
 Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19 σε επτά συμμετέχοντα νοσοκομεία στην Τουρκία ελέγχθηκαν ως προς την καταλληλότητα και κατανεμήθηκαν τυχαία για να λάβουν θεραπεία είτε με HCQ, AZM και ψευδάργυρο (ομάδα 1) είτε HCQ, AZM, ψευδάργυρο συν IV βιταμίνη C (ομάδα 2) για 14 ημέρες . Οι ασθενείς έλαβαν επίσης μη θεραπευτικά επίπεδα βιταμίνης D3.
 Η δοκιμή είναι καταχωρισμένη στο Μητρώο Κλινικών Δοκιμών της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας ACTRN12620000557932 και έχει εγκριθεί από την Αυστραλιανή Υπηρεσία Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA).
 Αποτελέσματα
 Συνολικά 237 νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19 ηλικίας 22-99 ετών (μέσος όρος: 63,3 ± 15,7 έτη) εντάχθηκαν στη μελέτη. Σχεδόν όλοι οι ασθενείς είχαν έλλειψη βιταμίνης D (97%), το 55% είχε σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D (

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε ότι οι παμπόνηροι αχασβεροί δεν τρώνε ψωμί ή κουλούρι "σαλονίκης"
αν δεν είναι πασπαλισμένο με Nigella Sativa = Ελληνικό μαύρο Κύμινο?
Το συνιστούσε καθηγητής Ισραηλιτικού ερευνητικού κέντρου, ως αντίδοτο κατά του κακόβουλου Εξαποδώ της Ελλάδος. Εμείς πόσοι το γνωρίζουμε?

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...