2/4/22

Ενώ η Αθήνα φοράει τη μάσκα της και κάνει ΝΑΤΟσυναυλίες για τους Χαχόλους δισεκατομμυριούχους Ζελένσκι και Καλομοϊτσκι στο Λονδίνο βγήκαν στους δρόμους λόγω της απότομης αύξησης των τιμών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος

 Οι ακτιβιστές ζήτησαν την παραίτηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και της κυβέρνησης του Συντηρητικού Κόμματος . Νωρίτερα, η Daily Express έγραψε ότι το 67% των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην πληρωμή των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Η αύξηση του πληθωρισμού στο 7,4% το 2022 επιδείνωσε την κατάσταση .Το ανώτατο όριο των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές αυξήθηκε κατά 54%, η απόφαση αυτή τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου.

2 σχόλια:

Αναστασία Πετροβασίλη-Μακρή είπε...

Προ ολίγων ημερών πέθανε, σε ηλικία 76 ετων, ο καθηγητής και ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας.
Ο θανών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Θεσσαλονίκη.
Παλαιότερα είχε θεσει υποψηφιότητα για βουλευτής με τη Νεα Δημοκρατία και μετά με τη Χρυσή Αυγή. Μετα την ίδρυση του κόμματος των Ελλήνων απο τον Ηλία Κασιδιάρη, εντάχθηκε στους "Ελληνες".

Όπως διαβάζουμε σε πολλές εφημερίδες και ιστολόγια, ο θάνατος του προήλθε από ....................κορωνοϊό!!!!!!!!!!!!!!
Ωστόσο, εδώ εγείρονται αμφιβολίες!

Η δημοσιευση απο Ενικό...

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου του Ματθαίου Τσούγκα. Ο γνωστός καθηγητής και ιατροδικαστής πέθανε σε ηλικία 76 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Ματθαίος Τσούγκας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος”.

enikos

Και τωρα εχουμε την διαψευση του γιου του Αστεριου Τσουγκα στους αλητες ρουφιανους Τατιανατους

Η δημοσιευση του Αστεριου Τσουγκα στο φεησμπουκ

Οφείλω να αναρτήσω τα παρακάτω Προς αποκατάσταση και Μόνο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για τον πατέρα μου λογω της λάσπης απο τις βοθροσελίδες που κάνουν copy paste την μισή αλήθεια (=χειρότερο ψέμα!) δηλαδή ψευτοειδηση. (Εξαιρώ το έντιμο newsbomb ως προς αυτό).
Όντως αρχικά ειχε κοβιντ (η μισή αλήθεια).

Ο Πατέρας μου νικησε τον ιο!!! θα γινόταν καλα αλλα επεσε σε ενδονοσοκομομειακη λοίμωξη τελη Φεβρουαρίου.. Εν συνεχεία κέρδισε την λοιμωξη θα έβγαινε έξω 17 Μαρτίου σε κέντρο αποκατάστασης αλλα επαθε ατυχώς και 2η ενδονοσοκομομειακη λοίμωξη οταν ηταν να βγει. Πάλεψε άλλες 12 ημέρες.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ την 2η ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. . (ΤΕΛΕΙΑ). _ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Εις το επανιδείν, και καλό Παράδεισο ! ΑΥΤΑ.

Αστέριος Τσούγκας


......και μετα σου λεω για δε μου γραφεις.... αλητη-ρουφιανε-Τατιανατε

Λογοκλόπος είπε...

Ο πόλεμος των δισεκατομμυριούχων ΕΒΡΑΙΩΝ και τα εκατομμύρια ΠΑΛΙ φτωχά θύματά τους.

Οι Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι, Ζούγκεμπεργκ, Σόρος, Μπλούμπεργκ, κλπ, οι οποίοι πραξικοπηματικά επέβαλαν το ραμολιμέντο και ανώμαλο-Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, δεν σταματάνε μπροστά σε τίποτε.
Εβαλαν τον διεφθαρμένο υπάλληλο Μπάιντεν να βάλει τον δισεκατομμυριούχο Εβραίο Ζελένσκι, ο οποίος είναι αχυράνθρωπος του δισεκατομμυριούχου Εβραίου Κολομόισκι, να πιέσει τη Ρωσία με το θέμα τού ΝΑΤΟ.

Οι Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι Τσουμπάϊς, Αμπράμοβιτς, Φρίμαν κλπ. οι οποίοι ΝΟΜΙΖΑΝ ότι είναι τα αφεντικά τού Πούτιν, αλλά έπεσαν ολίγον.....έξω.
Και το αποτέλεσμα;
Χιλιάδες φτωχοί Ουκρανοί έχασαν τις ζωές τους κι εκατομμύρια ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους, για να παίξουν οι Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι τούς ....κοσμοκράτορες.
Τίποτε παράξενο, θα πεί κάποιος και στον Χίτλερ τα ίδια έκαναν οι ΙΔΙΟΙ τότε.

Αυτό δεν συμβαίνει ΠΑΝΤΑ;
Όμως...κάποιοι λείπουν από τη σημερινή εξίσωση του ....2+2=5
Ποιοι είναι αυτοί;
Αυτοί, οι οποίοι συνήθως τα ξέρουν ΟΛΑ
Αυτοί, οι οποίοι καταγγέλλουν κάθε λίγο και λιγάκι τους ....φονιάδες των λαών.
Οι ειδικοί επαγγελματίες "επεξήγησης" τού ....ιμπεριαλισμού.
Αυτοί, οι οποίοι βλέπουν παντού συνωμοσίες τού ...κεφαλαίου, εκτός του δικού τους κεφαλαίου με τα φυτά που τους ακολουθούν γιατί είναι της μόδας να είναι κάποιος κομμουνιστής.
Οι επαγγελματίες επαναστάτες.
ΠΟΥ είναι χαμένα τα ....κομμούνια;
Γιατί δεν καταγγέλλουν τους φονιάδες των λαών;
Γιατί δεν δείχνουν με το δάχτυλο τους πλούσιους φονιάδες των φτωχών προλετάριων;
Γιατί απλούστατα ο παγκόσμιος ξοφλημένος κομμουνισμός και οι κατά τόπους "ντήλερς" του, που παριστάνουν τα "δημοκρατικά τόξα" ανήκουν στην κυριολεξία στους Εβραίους.....
Ανήκουν σ’ αυτούς, οι οποίοι έχουν ξεβρακωθεί πια κι από "θύματα" του Χίτλερ, βλέπει ο κόσμος οτι ΑΥΤΟΙ ειναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φονιάδες των λαών.
Τα τελευταία 70 χρόνια γεννοκτονούν μπρός στα μάτια μας τον Παλαιστινιακό Λαό, χωρίς να βγάζει κίχ ΟΥΔΕΙΣ.
Οι Εβραιοι έβαλαν τους Γερμανούς ή τους Αμερικανούς και κατέκαψαν και κατακαίουν την Ευρώπη, την Ελλάδα, την Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, όποτε γουστάρουν και όχι κάποιος άλλος.
Ποιος τολμάει λοιπόν να καταγγείλει τα αφεντικά του;
Τα "παιδιά" του Εβραίου Μαρξ και της Εβραίας Ρόζας Λούξεμπουργκ θα στραφούν εναντίον των αφεντικών τους;
Ο Ρολεξάριος ΚΚΕς Κουτσούμπας τού Εβραίου Μπεναρόγια και της εβραιόφωνης "Φεντερασιόν" θα το κάνει αυτό;
Με εκείνα τα εκατομμύρια, που χρωστούσε το ΚΚΕ στη Μόσχα, τι έγινε;
Τα πλήρωσαν;
Καλά άσε να ξεπληρώσει ο Μητσοτάκης, ο Αλ6ις, οι κλεφτοΠΑΣΟΚοι τα εκατομύρια που χρωστάνε στις "δικές" μας τράπεζες, και για τους ΚΚΕδες βλέπουμε.

Φυτά της ΚΝΕ!!!!
Φτύστε άνετα τους κουκουέδες που σας δουλεύουν απ' την μέρα που γεννηθήκατε.
Θα νομίζουν ότι βρέχει.
Και να κάνετε το μπόλι του "Κώστα" να κονομήσει κι αυτός.

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...