12/4/22

Η Λεπέν άλλαξε το σλόγκαν της πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία

 Η Μαρίν ΛεΠέν άλλαξε το  σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας μετά την είσοδό της στον δεύτερο γύρο των εκλογών. 

Η Λε Πεν χρησιμοποίησε το σύνθημα «Μια γυναίκα είναι πολιτικός για τη Γαλλία» αλλά τώρα, τα φυλλάδια της καμπάνιας θα έχουν την υπογραφή "Για όλους τους Γάλλους".

Το νέο σύνθημα αντιστοιχεί στη δήλωση που έκανε η Λεπέν μετά την ανακοίνωση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εκλογών, όταν διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους, οτιείναι έτοιμη να «γίνει πρόεδρος για όλους τους Γάλλους».

Σε ότι αφορά τους ψηφοφόρους του αριστερού Μελανσόν το 23-24% εμφανίζεται, σύμφωνα με κυλιόμενη δημοσκόπηση του γαλλικού ινστιτούτου Ifop, έτοιμο να υπερψηφίσει την κ. Λε Πεν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Το 32-33% των ψηφοφόρων του Μελανσόν δηλώνει ότι θα ψηφίσει τον Μακρόν, ενώ το 44% προσανατολίζεται στην αποχή. Από τους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς Βαλερί Πεκρές, η οποία τάχθηκε κατά της Λεπέν, το 35-36% εμφανίζεται έτοιμο να την υπερψηφίσει στο δεύτερο γύρο, ένα άλλο 34- 35% ψηφίζει Μακρόν, ενώ το 30% επιλέγει την αποχή. Από τους Οικολόγους οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους τάσσονται υπέρ του Μακρόν, αν και το 38% δηλώνει πως θα απόσχει. O Μακρόν έχει με βάσει αυτά τα δεδομένα 13500000+ ψήφους και η Λεπέν 13800000+ ψήφους. Η Νίκη φαίνεται ότι θα κριθεί στο νήμα. Το 2017 είχαν αποφασίσει για τον Πρόεδρο 20,7 εκ. Τώρα θα είναι περίπου 27,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...