13/2/23

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1949 ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΟ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΙΤΟΪΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΙΖΕΝΣ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ MI6 ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΑΚΗ

 Στις 12 Φεβρουαρίου 1949 ο αρχιστράτηγος Παπάγος βρισκόταν σε περιοδεία στην Πελοπόννησο την οποία δεν διέκοψε. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΑΛΛΟΙ

------------------------------

4 σχόλια:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Μολονότι ο κουμουνίστα σχηματισμός περιλάμβανε, μαζί με όλους τους υπόλοιπους, και άπαντα τα κράτη της χερσονήσου του Αίμου, τα μόνα κουμουνίστικα κράτη που αποστασιοποιήθηκαν από τον κύριο κορμό ήταν τα 2 που αρκούσαν για να αποκλεισθεί το Υπερσοβιέτ από την Μεσόγειο Θάλασσα, Σκιπερία και Νοτιοσλαυία δηλαδή. Κατά τ' άλλα οι σοβιετίες ήταν αντίπαλη παράταξη των δυτικών μασονοκαπιταλιστών και δεν υπήρχαν συνεννοήσεις, ούτε κεντρικός σχεδιασμός...

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπύρο, πάντα καλοπροαιρετα ερωτώ, μην με παρεξηγείται. Οι Ρώσσοι υπό τον Σταλιν είχαν μέσω του δικτύου των πέντε πρακτόρων της Οξφόρδης γνώση για προπαρασκευαστικες ενέργειες των Άγγλων για επίθεση εναντίον τους. Δείτε λήμμα operation unthinkable σε wikipedia. Από κοινού με Αμερικανούς και 10 division ναζί μαλιστα. Ο Ζουκοφ έθεσε το 45 σε αμυντικό σχημάτισμο τους ρωσσους σε Πολωνία, άρα αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων. Άρα μπορεί να ανησυχούσαν για αποσταθεροποιηση σε νότια βαλκανική και να μην είχαν όρεξη για αυτόνομη Μακεδονία. Αν έχετε τίποτα επαφές με Ρωσσία κάντε κάποια ερώτηση, μην τους καταδικάζουμε χωρίς να ακούσουμε και την άποψη τους. Υπόψιν ότι στο RT προ καιρού έβγαζαν μικρό ντοκιμαντέρ για το πως οι δυτικοί σύμμαχοι, σε εισαγωγικά, θελαν να βομβαρδίσουν α λα Δρέσδη όλα τα αστικά κέντρα της Ρωσσίας.

Ανώνυμος είπε...

Και δείτε παρακαλώ και άλλη μια απίστευτη ιστοσελίδα που βρήκα.

https://www.yadvashem.org/yv/en/exhibitions/communities/monastir/partisans.asp

Αναφέρεται στην σεφαρδειτικη κοινότητα Μοναστηριού με απαριθμήση μελών που εντάχθηκαν σε κομμουνιστές παρτιζανους, ορισμένοι με δράση σε ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Την βλέπω την δουλειά, όπου να'ναι θα μας την πέσει ο αντιρατσιστικος.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Λαοκρατική Σοσιαλιστική Ελλάδα. Πατρίδα ή Θάνατος! Κρεμάλα στους προδότες μασονο-δυτικόφιλους. Ζήτω οι ήρωες πεσόντες κατά της μασονο-αγγλοαμερικανοκρατίας.