4/6/23

4 Ιουνίου 1945. Καταδικάστηκαν σε Θάνατο οι 6 από τους ΟΠΛΑτζήδες εκτελεστές κατά τα Δεκεμβριανά στο Γαλάτσι. Η χάρτινη (αγιοβασιλιατικη) στρατιωτική λίρα ορίστηκε στις 2000 νέες δρχ και το δολάριο σε 500.







 

4 σχόλια:

Άγγελος είπε...

Καλημέρα σας κύριε Χατζάρα.
Σας παρακολουθώ χρόνια, την ιστοσελίδα σας και όλες σας τις εκπομπές.
Τις τελευτείες μέρες βρισκόμαστε μποροστά σ` αυτήν την ετερόκλητη συνεύρεση ( κατά την άποψή μου) παρά τω Εμφιετζόγλου. Ελικρινά, ενδιαφέρει η αποψή σας όλους όσοι σας παρακολουθούν. Ο κ. Μπέχλης σε χθεσινή εκπομπή του απάντησε σε ακροατές που τον ρωτούσαν γιατί δεν εμφανίζεται ο κ. Χατζάρας, πως είστε κουρασμένος. Απλά επειδή ακούγεται πως έχει διαρραγεί η σχέση σας, πραγματικά θα θέλαμε να μας ενημερώσετε, να γνωρίζουμε την αλήθεια. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είμαι τρολ, ανά πάσα στιγμή μπορώ επώνυμα να επικοινωνήσω μαζί σας.
Σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

να κάνουμε κάλεσμα σε απέχοντες να γίνουν επόπτες για να εξασφαλίσουν ότι θα καταγραφεί η αποχή τους, θα ξεβρακωθούν αν δεν θέλουν διότι αν πουν ότι δεν θέλουν καμμία εμπλοκή σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει να φανεί η αποχή και άρα λένε φιλοσοφικές αρλούμπες και τίποτε άλλο

Ανώνυμος είπε...

Μην μάς εγκαταλειπεις κι εσύ Χατζαρα!! Σε παρακαλούμε πολύ, μην μάς εγκαταλείπεις. Είναι πολλές μέρες που δεν κάνεις ανάλυση για τα τρέχοντα πολιτικά τεκταινόμενα. Κι αν μάς εγκαταλειψουν όλοι, εσύ μην μάς εγκαταλείπεις. Σε παρακαλω!! Σε παρακαλώ!!

γασμουλος είπε...

ΘΕΡΙΖΕΙ Κ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ....
ΘΕΡΙΣΕ Κ ΤΟ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ........ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ !!!!
ΘΕΡΙΖΕΙ ΛΕΜΕ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...