9/6/23

O «ΣΥΝ» του Εργομηχανικού

 

Ο Συνασπισμός των προσωπικοτήτων που ηγήθηκαν ψηφοδελτίων που εξέφραζαν την Αγωνία των Γνησίων Ελλήνων για τις προοπτικές του Έθνους και της Πατρίδος γύρω από τον «Νέστορα» κ. Εμφιετζόγλου μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου είχε δυο Κύριες Αποστολές. 
Πρώτον: Να διασφαλίσει το δικαίωμα του Λαού να επιλέγει τους Άρχοντές του
 και 
Δεύτερον: Να εκφράσει τον ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ. 

Απέτυχε και στα δυο Πανηγυρικά.

Ο κ. Εμφιετζόγλου είχε υποχρέωση να δημιουργήσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ με την Αξιόπιστη έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Το ζήτημα είναι ότι από τα 9,6 εκ. Ελλήνων που βρήκε στην Ελλάδα η απογραφή του 2021 το 2 εκ ήσαν σε ηλικίες κάτω των 17.

Αύτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της «Σίγκιουλαρ» με την συμμετοχή των 6.061.000 σημαίνει συμμετοχή άνω του 80%. 

Η Νοθεία και η Πλαστογραφία είναι Αυταπόδεικτες και αυτό ειναι το κύριο πολιτικο ζήτημα. Το αδιάβλητο των εκλογών .
 Η Νέα Δημοκρατία προσέθεσε «Τολμηρά» στον εαυτό της με καλπονοθεία ένα εκατομμύριο Ψήφους. 
Το ζήτημα αυτό είχε καθήκον να αναδείξει ο κ. Εμφιετζόγλου υπερασπιζόμενος το διαίωμα του λαού να εκλέγει και να αποφασίζει.
 Ο κ. Εμφιετζόγλου ως αρχηγός του Συνασπισμού, θα έπρεπε να κάνει κύκλο επαφών με τα άλλα κόμματα με στόχο να επισκεφθούν μαζί τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό και να ζητήσουν δυο πράγματα. 1). Οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι να επιδίδουν το βράδυ των εκλογών τα πρωτόκολλα της καταμέτρησης στο τμήμα τους στους Οικείους Δήμους 
και 
2)οι Δήμαρχοι να κοινοποιούν τα πρωτόκολλα σε ΟΛΑ τα κόμματα. 

 Είναι κάτι απλό και νόμιμο που δεν γίνεται, και επιτρέπει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να εκδίδει «ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ». Θα έπρεπε επίσης να συγκροτηθεί και ένα διακομματικό Σώμα 21,000 εκλογικών παρατηρητών από όλα τα Κόμματα που θα εγγυηθεί το αποτέλεσμα. 
Ο κ. Εμφιετζόγλου δεν πιστεύει ο ίδιος ότι υπήρξε εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ και ΦΥΣΙΚΆ δεν έκανε τίποτα . 

Όσον αφορά τον ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ. Ο κ. Εμφιετζόγλου σαν Μητσοτακικός δεν μπορεί να τον εκφράσει. 

Οπότε, δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές ο «Συν» περί τον κ. Εμφιετζόγλου ελπίζει απλά να μαζέψει τις ψήφους των κομμάτων που τον συναποτέλεσαν. 
Εύχομαι να το καταφέρει. 

 Σπυρίδων Χατζάρας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαζύγιο κε Χατζαρα βλέπω...?

Δήμητρα Τερζή είπε...

Στις πρώτες εκλογές ψήφισα κίνημα 21 αλλά τώρα και μετά την ένωση με μπογδανο, προδρομο και λοιπούς αυτή την φορά δεν θα ψηφίσω.
Αν ήθελα Μητσοτάκη θα ψήφιζα κατευθείαν την νουδούλα και όχι το παράρτημα του.
Έτσι,
Αυτή την φορά θα ψηφίσω τους μοναδικούς που έμειναν και αυτούς που η κούλα δεν θέλει με τίποτα. Θα το ρίξω Σπαρτιάτες.

Ανώνυμος είπε...

πιθανόν στις 28 Μαΐου 1453 κάποιοι να πρότειναν ως λύση κάποιου είδους εκλογές και διάλογο,

τώρα τελειώνει και επίσημα το νεογραικικό κράτος, γινόμενο και επίσημα μη-ελληνικό και ανθελληνικό θα μπορούμε πλέον να πάμε σε βίαιη αντιπαράθεση αντί να προσπαθούμε να το σώσουμε, δηλαδή θα μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το κράτος είναι ξένο και πρέπει να νικηθεί και όχι κάτι δικό μας που παίρνει βελτίωση, μιλάω για αυτούς που μπορούν να αντιπαρατεθούν, οι υπόλοιποι απλώς θα υποταχθούν στον ισχυρότερο οπότε δεν ασχολούμαστε, πολλοί θα πεθάνουν στο ενδιάμεσο,

ακόμα και ικανοί άνθρωποι όπως ο καρατέγκας της Φρεαττίδος πήγε και ρίσκαρε την ζωή του για ένα άγνωστο βρωμυλοπούτανο που πόζαρε το σώμα του και εκτός του ότι σίγουρα πηδιόταν με μαύρους μπορεί να ήξερε και κάποιον από τους Αιγύπτιους και να μην του καθόταν πλέον, αποκλείεται να της την έπεσαν τυχαία μέρα-μεσημέρι, αρχικά άκουσα ότι τους μίλαγε επειδή φοβόταν....κάτι άλλο έγινε και ο καρατέγκας πήγε να σώσει την ξεσκισμένη, για να μην επέμβει κανένας προφανώς γινόταν κάποιο γλέντι όπως με εκείνη που την "βίασαν" στην καφετέρια στην Πετρούπολη και είπε η ίδια ότι κάποιοι μπήκαν στην τουαλέττα, τους είδαν, γέλασαν και έφυγαν....

Άγγελος είπε...

Συγχαρητήρια κύριε Χατζάρα για την παρρησία σας και την αφοσίωσή σας στην αλήθεια. Η διαφύλαξη της προσωπικής αξιοπρέπειας, η συνέπεια λόγων και έργων είναι αυτή χαρακτηρίζει τους τίμιους, καλούς ανθρώπους. Πιστεύω πως ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία των μοναχικών λύκων. Λυπάμαι που το λέω,αλλά θα δείτε πώς κάποια στιγμή ο Μπέχλης θα σας βρίζει.
Με τιμή
Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα πολλά λόγια και τα μισόλογα και μίλα καθαρά. Να τον ψηφίσουμε ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Αντί ο "δεξιός", αντιμητσοθαφτικός συνασπισμός να συστρατευθεί με τον (πολύ λιγότερο "στημένον") φελοπουλο, και να βρίσκεται στην βουλή έχοντας την ευκαιρία του να ξεβρακωνει όλους τους συστημικούς λωποδύτες (ακόμη και τον ίδιο τον φελοπουλο, αν αποφάσιζε να παρεκκλίνει από τα ωραία που λέει) συστρατεύεται γύρω από καμένα χαρτιά μένοντας στην αφάνεια και γραφικότητα, εξυπηρετώντας το σύστημα. Καλά κρασσά

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Ή διαχώρισε ξεκάθαρα τη θέση σου από το Κίνημα 21, ή στήριξέ το. Αυτό που κάνεις είναι άδικο προς τον αγωνιστή Ζώη Μπέχλη, που θυσίασε την καριέρα του για την Πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΓΕΛΕ...ο Ζωης δεν υβριζει τους φιλους του , αλλα εχετε μαθει να σπειρετε διχονοια. Ο Χατζαρας ειναι δημοσιογραφος που εχει δικαιωμα να εκφραζει την γνωμη του. Τιμα τα παντελονια του, δεν ειναι οπως εσυ και οι ομοιοι σου.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ Ανώνυμε Κυρ Ιουν 11, 12:18:00 π.μ.
Μάθε να είσαι κόσμιος. Για αρχή, ξεκίνα να τρως με πηρούνι