17/8/24

Τα ρεπορτάζ της Νύχτας τα βλέπει η ημέρα και γελάει. Η δεύτερη μάχη του Κουρσκ θα φέρει το τέλος του Πολέμου και την κατάληψη του Κιέβου.

 

 

Ο πόλεμος δεν είναι τα μονταρισμένα πλάνα του Χόλυγουντ που προβάλλουν ως δήθεν ρεπορτάζ τα βοθροκάναλα , που υπηρετούν την προπαγάνδα και όχι την ενημέρωση.


Η «πολιτική» «επέλαση» των Χαχόλων , δεν έχει στρατιωτικού στόχους αλλά «πολιτικούς» και απέτυχε, Η επίθεση δεν «κλόνισε»   τον Πούτιν. Η έμπιστοσύνη στο πρόσωπο του είναι πάνω από 80%.

 Οι Χαχόλοι, (Ουκρανοί),  τις πρώτες ημέρες έτρεχαν σε ασφαλτωμένους δρόμους για να καλύψουν χιλιόμετρα. 

Ξεκίνησαν με 1000 άνδρες και μικρές ταχυκίνητες ομάδες και μετά πρόσθεσαν τρείς ταξιαρχίες. ΄Ήδη στο Κούρσκ βρίσκονται περί τους 15.000.Που δεν έχουν όμως χαρακώματα και «κρύβονται» κάτω από δένδρα   και μέσα σε οικισμούς. 

Επειδή είναι ακάλυπτοι μόλις βγουν για... προέλαση οι Ρώσοι τους εκκαθαρίζουν.

 Τα πτώματα που έχουν βρει οι Ρώσοι ξεπερασαν τις 3000, χώρια αυτά που δεν έχουν βρει και αυτά που μάζεψαν οι Χαχόλοι.

Η βλακώδης «επέλαση»  στο Κουρσκ,  αλά Χίτλερ, δεν μπορεί παρά να μας θυμίσει ότι οι Ρώσοι την περίμεναν και τότε. Και ήσαν έτοιμοι. Η διαφορά είναι, ότι η δεύτερη μάχη του Κουρσκ θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας

Το Κρεμλίνο επέλεξε να εκκενώσει τον άμαχο πληθυσμό,  με τακτική Κουτουζωφ, και να αμυνθεί στην «επέλαση» με τον ίδιο τρόπο που σχεδίασαν οι «σοφοί» του Λονδίνου , με μικρές ταχυκίνητες  ομάδες ειδικών δυνάμεων για να χτυπήσουν τις ταχυκίνητες  ουκρανικές δυνάμεις στο έδαφος ,  με πυραυλικά χτυπήματα από μακριά. 

Ως αποτέλεσμα, η αντιπαράθεση έγινε  η «γάτα που κυνηγάει το ποντίκι». Οι  δύο πλευρές ελίσσονται, αποφεύγοντας ανοιχτές συγκρούσεις.

Η ρωσική διοίκηση επικεντρώνεται στην προέλαση  στο Ντονμπάς. 

Η προσπάθεια των  Χαχόλων στην περιοχή Κούρσκ δεν πέτυχε τους στόχους της, αφήνοντας τις ουκρανικές δυνάμεις σε δύσκολη θέση.

Οι Ρώσοι, έστησαν μια παγίδα με το πρόσχημα της παράδοσης μέρους των  εδαφών τους και αυτή θα έχει  καθαρά στρατιωτικές θετικές συνέπειες.

Ο Ζελένσκι και οι Αμερικανοί έγιναν  όμηροι μιας κατάστασης που δημιούργησαν μόνοι τους. Δεν μπορούν να φύγουν και δεν μπορούν να προχωρήσουν. 

Σε κάθε περίπτωση χάνουν και πολιτικά και στρατιωτικά. 

 Η δημιουργηθείσα κατάσταση υποχρεώνει τώρα τον Ζελένσκι και τους Αμερικανούς, να προσκολληθούν στο πολιτικό τους προγεφύρωμα με όλη τους τη δύναμη, χάνοντας πολύτιμους πόρους.

Και πάνω στην απελπισία τους σχεδιάζουν πυρηνικό χτύπημα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Κούρσκ.

Από την επίθεση και την... επέλαση , εκτός από τα φέρετρα θα μείνουν μόνο τα «ρεπορτάζ δημοσιογραφικής ντροπής» που προβάλουν τα βοθροκάναλα, και η Τελική Νίκη των Ρώσων.

Σπυρίδων Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς στην 2η μάχη του Κουρσκ, μάχονται Ρώσοι εναντίον Ρώσων, προς τέρψιν των σατανικών Δυτικών. Κι αυτό είναι συνέπεια της προδοτικής διάλυσης της ένδοξης Σοβιετικής Ένωσης.

Οι «Φίλοι της Ειρήνης» , ο συνασπισμός που δημιουργήθηκε από την Κίνα και τη Βραζιλία εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να οργανώσουν σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία

Η ομάδα πρωτοβουλίας «Φίλοι της Ειρήνης»,  είναι έτοιμη να οργανώσει μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρ...