14/8/24

Η Μαύρη 14η Αυγούστου. Οι δίδυμες προδοσίες στη Μικρά Ασία το 1922 και τη Κύπρο το 1974. Πράκτορες και προδότες παντού και Πάντα. Από τον Εφιάλτη στον Εφιαλτένσκι.Ο Εφιαλτισμός είναι διαρκές φαινόμενο. Είναι δίπλα ΜΑΣ και μας ακολουθεί από τις Θερμοπύλες.

 Η  λεγόμενη Μικρασιατική Καταστροφή ήταν Προϊόν προδοσίας και δράσης πρακτόρων.

Αποτέλεσμα προδοσίας στα πιο υψηλά κλιμάκια ήταν και η λεγόμενη Τραγωδία της Κύπρου.

 ΠΡΟΔΟΤΗΣ1, ΠΡΟΔΟΤΗΣ 2, ΠΡΟΔΟΤΗΣ 3,

ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ

Οι Ιδιοφελείς πάντα έχουν όφελος. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ.

Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ.

Είσαι Ελληνας....πίνεις την προδοσία με το γάλα

Το Ελληνικό Γένος ,  ο Ελληνικός λαός, αυτός ο τόπος, μαζί με τους ήρωες του , έχει πάντα και τους Εφιάλτες του. 

Ο Εφιάλτης, ο Νοταράς, η Κερκόπορτα, ο Δημήτριος Οικονόμου, ο Πήλιος Γούσιας, ο Μαυροκορδάτος, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, ο Σπυρίδων Τρικούπης, ο Ρουφιανόγιάννης, ο Λεφτεράκης Μπενιζέλος, ο Αριστείδης Στεργιάδης, ο Νικόλαος Τρικούπης, ο Χατζηανέστης, ο Γούναρης, ο Παπάγος, ο Πλουμπίδης, ο Μητσοτάκης, ο Κόκκας, ο Στραφαβόπουλος,  τα Κομμούνια, ο Αραπάκης, ο Γκιζίκης, ο Μπονάνος, ο Γαλατσάνος, ο Παπανικολάου, ο Καραγιάννης, ο Κουφός, ο Αβέρωφ, ο Αβρούρι, το Αβάπτιστο της Μάργκαρετ, ο πράκτωρ του ΔΝΤ με τις πειραγμένες στατιστικές, ο Τσιπράφσκι, ο Κοτζιάς,έκαναν την πάντα ίδια δουλειά. Προδότες. 

Καμιά καταστροφή μας δεν οφείλεται σε ανθρώπινα, δηλαδή, «διαιτητικά» λάθη. Πληρωμένος είναι πάντα ο ρουφιάνος.

Πληρωμένος Ρουφιάνος πρόδωσε την έξοδο του Μεσολογγίου. Πληρωμένοι Προδότες άφησαν την Κάσο,  τα Ψαρρά και το Γαλαξίδι να καταστραφούν. Ο πράκτωρ διάδοχος και το Παλάτι οργάνωσαν την προδοσία του 1897 και την επανέλαβαν το 1922. Οι πράκτορες Παπάγος και Γεώργιος μας έφεραν την Κατοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: