4/10/24

4/10/22 Άλλο είναι η φορολόγηση των Πλουσίων και άλλο η φορολόγηση των Αφορολόγητων

 

Άλλο  πράγμα είναι η φορολόγηση των Πλουσίων από τους Σοσιαλ-ληστάς και άλλο η Δημοκρατική  φορολόγηση των Αφορολόγητων λαο Περιούσιων

 Τα δημόσια έσοδα και η δίκαιη φορολόγηση των Τόκων που εισπράττουν οι διεθνείς έμποροι χρήματος και εξωχώριοι Τοκογλύφοι. 

Η φορολόγηση των Πλουσίων που δηλώνουν τον πλούτο τους είναι για τους Βρετανούς τους Γάλλους, τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς «κοινωνικά δίκαιη».

 Το μέγα πολιτικό και οικονομικό ζήτημα, όμως δεν είναι η δίκαιη φορολόγηση των Πλουσίων ούτε η πάταξη της φοροδιαφυγής των πολλών. Το ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής των πολύ ολίγων και αφορολόγητων και η δίκαιη φορολόγηση από τα Κράτη των εισοδημάτων από τους τόκους του Δημοσίου Χρέους των «αφορολόγητων» διεθνών εμπόρων χρήματος.

 Δεν μιλάμε ούτε κατάργηση του Τόκου ούτε για κατάργηση του εμπορίου του χρήματος. 
 ΟΛΑ τα Κόμματα του τοκογλυφικού τόξου, οι Φιλελέ, οι αριστεροί , οι δημοκράτες, οι «Ιακωβίνοι», οι Μαρξιστές, οι Τροτσκιστές, οι Λενινιστές, οι «ΑΝΤΙ-ΦΑ» , οι «Γένοβα», τα Τάγματα Εφόδου της ΚΝΕ, οι «Ρουβίκωνες», που απαιτούν την ισότητα , και την ισότητα των δυο φύλων με τους ΛΟΑΤΚΙ δεν διεκδίκησαν ποτέ ισότητα μπροστά στον Αφορολόγητο Ιουδαίο Τραπεζίτη. 

Δεν ζήτησαν ποτέ να φορολογηθούν οι τόκοι του Δημοσίου Χρέους που είναι η μεγαλύτερη δαπάνη του προϋπολογισμού. 

 Η πληρωμή των τόκων δεν θα γίνεται στο Εξωτερικό αλλά μόνο σε νομικά ή φυσικά πρόσωπα με έλληνικό ΑΦΜ και φορολογική ενημερότητα. 

Ο φόρος δηλαδή θα προκαταβάλλεται και μόνο κατόπιν της πληρωμής του φόρου θα εξοφλείται το ομόλογο. Και τα νομικά ή φυσικά πρόσωπα με ελληνικό ΑΦΜ των διεθνών εμπόρων χρήματος Θα φορολογούνται όπως όλοι οι Άλλοι για τα κέρδη τους . Φορολογική Ισότητα Είναι απλό. 
Σαν το αυγό του Κολόμβου 

 Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: