Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
18/9/25
Καθημερινές τραγωδίες των «δυστυχισμένων» που δεν άκουγαν τον Άγιο Μοντανιέ αλλά τον Άρχοντα Οφφικιάλο του Αγίου Βαλαντίου και την Τηλε-Ματινα
Ανταλλαγή σορών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Η Ρωσία παρέδωσε στην ουκρανική πλευρά χίλιες σορούς και η Ουκρανία επέστρεψε 24 στη Ρωσία 24.
Παναθηναϊκος-Παρτίζαν 91-82 στην Αυστραλία παρά τα 14 λάθη
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-27, 37-44, 62-58, 91-82 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Ρογκαβόπουλος 10 (2/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Σαμοντούροβ 8, Γκραντ 9 (2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ναν 21 (5/10 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/5 βολές, 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 λάθη), Τολιόπουλος 7 (1/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ερνανγκόμεθ 9 (8 ριμπάουντ, 3 λάθη), Μήτογλου 7 (1), Γιούρτσεβεν 20 (9/11 δίποντα, 2/2 βολές, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 λάθη, 1 κλέψιμο)
Η Κίνα απαγόρευσε στις εταιρείες της να αγοράζουν αμερικανικά τσιπ "Nvidia", τα οποία είναι απαραίτητα για την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτά τα τσιπ ήταν ένας από τους μοχλούς πίεσης των ΗΠΑ στο Πεκίνο. Και τώρα η Κίνα σπάει τη μακροπρόθεσμη εξάρτησή της και αποκτά τεχνολογική κυριαρχία. Αυτό ακριβώς φοβόταν τόσο πολύ η Ουάσιγκτον.
Βρήκαμε τους Αλαφούζοφ τον ρωσικό κλάδο των (περιπλανόμενω) Αλαφουζόλ
.png)
"Ο Ivan Ivanovich Alafuzov ήταν ένας ταλαντούχος επιχειρηματίας και επιτυχημένος επιχειρηματίας της εποχής του. Ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια οικογενειακή αυτοκρατορία, αποτελούμενη από μεγάλο αριθμό εργοστασίων,και εργαστηρίων για την κατασκευή υφασμάτων, νημάτων, δερμάτινων σκευών, νημάτων, μουσαμάδων, καμβάδων, αδιάβροχων υφασμάτων και πολλά άλλα.
Οι δραστηριότητές του απλώνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας. Έχοντας κερδίσει στη θέση της με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτή τιμή, η οικογενειακή επιχείρηση του Ivan Ivanovich έφτασε σε κρατικό επίπεδο, με τον ρωσικό στρατό να εξοπλίζει όλα όσα χρειάζονται από ρούχα, παπούτσια και καπέλα. Εκτός από τα επιχειρηματικά του πλεονεκτήματα, αξίζει να τονιστούν οι κοινωνικές δραστηριότητες της οικογένειάς του: η κατασκευή νοσοκομείων, σχολείων, βιβλιοθηκών, η χρηματοδότησή τους (ακόμη και μετά το θάνατό του) αποτελεί σημαντική κοινωνική συμβολή στη ζωή των πόλεων του έθνους μας".
Το βιβλίο παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του επιχειρηματία Ivan Ivanovich Alafuzov, την ιστορία της οικογένειάς του από την Οία της Σαντορίνης έως τα Ουράλια, τη δημιουργία και την ανάπτυξη των βιομηχανιών και των εργοστασίων του κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα στο πλαίσιο της ρωσικής επιχειρηματικής ιστορίας.
Αν το ψάξετε, όμως θα βρείτε τον Φιλανδό Georgij Alafuzoff (Russian: Гео́ргий Борисович Алафу́зофф, γεννηθέντα στις 15 Σεπτεμβρίου 15 1953. (Α Finnish former military intelligence officer, who has served, among others, as Chief of Finnish Military Intelligence Service from 2007 to 2013, as well as Director of the Intelligence Directorate of the European Union Military Staff from 2013 to 2016.
Ο Влади́мир Анто́нович Алафу́зов; 17 June 1901, in Riga – 30 May 1966, in Leningrad ήταν Σοβιετικός Ναύαρχος. Οι Αλαφούζοφ της Ρήγας ήταν Κομμουνιστές ενώ οι "Έλληνες" Αλαφούζοφ πέθαναν στην Στοκχόλμη.
Τέλος πάντων, στις 17 Σεπτεμβρίου 1900 , άνοιξε στο Καζάν το εκπαιδευτικό σπίτι του Alafuzov.Αλαφούζ Γαλικά, Αλαφουζοφ, ρωσικά, Αλαφούζοφφ Φιλανδικά, Αλαφούζος Ελληνικά. Μια περιπλανόμενη οικογένεια
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΕΚΕΠΕΔΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ
.png)
ΟΙ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-1.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1944. ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 16 ΝΕΚΡΟΊ. ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΌΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΟΚΚΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΑΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ» ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ . ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 72 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 72 ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ. ΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ
Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας. Νεφελώδης εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.
ΕΛΛΑΣ≡HELLAS.
Στις 18 Σεπτεμβρίου 1947 ιδρύθηκε η Μητέρα Εταιρεία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
103 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18/31 Σεπτεμβρίου 1922 αναχώρησαναπό την Σμύρνη, με Αμερικανικά πλοία ακόμα 140.000 πρόσφυγες. Στην Αθήνα, η Επανάσταση δεν είχε βρει Υπουργό Εξωτερικών, και Πρωθυπουργό, αλλά μέτραγε τους Στρατιώτες που θα πολεμούσαν για την Θράκη Ο Βενιζέλος πήγε στο Φόρεϊν Όφις αλλά ο Κώρζον δεν ήταν εκεί. Παρόλα αυτά ο Βενιζέλαρος τον είδε όπως θα έβλεπε και τον ΛόΛυδ Τζώρτζ
-
Αρχίζω από το τέλος. Σημίτης, Παπαδήμος, Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Στουρνάρας, Χριστοδουλάκης, Προβόπουλος, Αβάπτιστος του Παπανδρέου, Συ...