1/8/11

Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων

Τα χρέη, οι αιματοβαμμένοι τοκογλύφοι και οι πράσινο-γαλάζιοι πολιτικοί δολοφόνοι


Το 2009, πρώτη χρονιά της διεθνούς τοκογλυφικής κρίσης οι αυτόχειρες Έλληνες, (άνδρες οικογενειάρχες, νέοι άνεργοι, χρεωμένοι επαγγελματίες), σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα, ήσαν 391.Με τη σοσιαλιστική πράσινη διακυβέρνηση το 2010 ,ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 500 !!! αυτόχειρες Έλληνες !!!
Τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2011 πιστοποιούν 150 αυτοκτονίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ η ανεπίσημη καταγραφή ανεβάζει τους αυτόχειρες, σε 260. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην Ευρωζώνη.1150 νεκροί στον πόλεμο με τους τραπεζίτες και τα κυκλώματα ιδιωτικής τοκογλυφίας, σε λιγότερο απ΄’ο τρία χρόνια.


Τις τελευταίες μέρες, στις 29 Ιουλίου στο Σιδηρόκαστρο, αυτοπυροβολήθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε, με κυνηγετική καραμπίνα, 43χρονος, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης καφενείου . Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως κατέθεσαν οι δικοί του στην Αστυνομία, η οικονομική πίεση επάνω του είχε γίνει ασφυκτική. Κανείς όμως δεν
περίμενε πως θα έφτανε στο σημείο να αυτοκτονήσει.
στις 25 Ιουλίου, στη Χαλκίδα , 38χρονος άντρας , σκαρφάλωσε πάνω από τη κάγκελα υψηλής γέφυρας και πήδηξε στο κενό.
Το απόγευμα του Σαββάτου , (23-07-2011), βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δοκάρι, σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του, στο Αγρίνιο, 58χρονος, που αυτοκτόνησε λόγω χρεών . Ο αυτόχειρας είχε συνεργείο αυτοκινήτων που έκλεισε και το τελευταίο διάστημα για να τα βγάλει πέρα είχε νοικιάσει πρόσφατα περίπτερο όπου δούλευε, λίγες ώρες πριν την πράξη του.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, (22 Ιουλίου), αυτοκτόνησε στην Καβάλα μια 24χρονη, χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια.


Στις 13 Ιουλίου, 58χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ , πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος , έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Χερσονήσου του Ηρακελίου. Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει τις πιέσεις που του ασκούντο, λόγω της οικονομικής κρίσης, που βίωνε. Αυτοκτόνησε γιατί δεν έβρισκε δουλειά
Στα Ψαχνά Ευβοίας, στις 25 Ιουλίου, ένας 39χρονος άνεργος, που έψαχνε για δουλειά εδώ και πολλούς μήνες , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που τον βάραιναν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καρφώνοντας μαχαίρι στην κοιλιά του. Τον έσωσαν οι δικοί του, και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, 25χρονος άνεργος σκαρφάλωσε σε πυλώνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ, για να βάλει τέλος στη ζωή του, κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα και έπεσε στο κενό, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαροκινός με... βύσμα (τον Αλαβάνο) απείλησε αρχιφύλακα με δυσμενή μετάθεση
(σ.σ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣΑ ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ?)

Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε τη νύχτα της 25ης Ιουλίου σε προσαγωγή τριών Μαροκινών στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει σημεία και τέρατα σε ενυπόγραφη αναφορά του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., προς τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με το έγγραφο, ένας από τους προσαχθέντες που συστήθηκε ως «πρόεδρος των Μαροκινών στην Αθήνα» απείλησε αστυνομικά όργανα ότι «θα τους στείλει στη Σκύρο», επικαλούμενος «άκρες» με τον Αλέκο Αλαβάνο.

Στις φοβέρες προς τους αστυνομικούς ο Μαροκινός επικαλέστηκε ως «βύσματά» του τα ονόματα του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγου Γρηγόρη Μπαλάκου αλλά και του αποστρατευθέντος αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. Γεωργίου Γαλιάτσου, των οποίων τις υπηρεσιακές κάρτες κουνούσε προειδοποιητικά στα χέρια του.

Κατά την αναφορά του αρχιφύλακα Βούρτση Δημητρίου με ημερομηνία 26-7-2011, την επίμαχη νύχτα εκτελούσε υπηρεσία σε κλιμάκιο πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας μαζί με δύο συναδέρφους του. Στις 22.30 επί της οδού Μάγιερ 29 (εξαιρετικά επικίνδυνη ζώνη στο γκέτο της Ομόνοιας) έλεγξαν τρεις αλλοδαπούς: μία γυναίκα και δύο άντρες. Κατά τον έλεγχο η γυναίκα τούς επέδειξε αποφυλακιστήριο και τους εξύβρισε χυδαία, λέγοντάς τους ότι η επίδειξή του σε κοινή θέα την προσβάλλει. Ο τρίτος Μαροκινός, κάτοικος Πλάκας, με ελληνική αστυνομική ταυτότητα, επιτέθηκε προς το πλήρωμα του οχήματος λέγοντας: «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Δεν ξέρετε με ποιον έχετε μπλέξει και, για να μην περιαυτολογώ, από αύριο θα κάνετε πεζή περιπολία στη Σκύρο». Κατά τη μεταγωγή του στο Τμήμα Ομονοίας, ο Μαροκινός μιλούσε στο τηλέφωνο, έχοντας στα χέρια του τις κάρτες των δύο προαναφερόμενων αντιστράτηγων της ΕΛ.ΑΣ. Ξαφνικά άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα του αξιωματικού Υπηρεσίας. Επαιρναν από το υπασπιστήριο του αττικάρχη μέχρι αυτό του διοικητή της Ομόνοιας. Ο Μαροκινός πρόεδρος απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι «θα πάρει τον Αλαβάνο να πάρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να με τελειώσει από τον χάρτη» αφηγείται ο αρχιφύλακας.

Στο τμήμα έσπευσαν η γνωστή δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, ενώ «εντός του μισαώρου προσήλθαν άτομα κάτωθεν του τμήματος αγνώστου χώρου». Η κυρία Κούρτοβικ δήλωσε στη «δημοκρατία» ότι η αλλοδαπή κοπέλα προπηλακίστηκε κατά την προσαγωγή της και ότι ο αλλοδαπός φίλος της είναι ο αντιπρόεδρος της μαροκινής κοινότητας που αλληλομηνύθηκε με τον αστυνομικό, ενώ ήδη διεξάγεται προανάκριση για το συμβάν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
dimokratianews.gr

http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_6265.html

Ανώνυμος είπε...

«Αυτός που παλεύει με θηρία πρέπει να φροντίσει ώστε να μην γίνει ο ίδιος θηρίο. Κι όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα εσένα». Φρειδερίκος Νίτσε.

Ανώνυμος είπε...

«Όταν η κυβέρνηση παραβιάζει τα δικαιώματα του λαού, η εξέγερση είναι για το λαό το ιερότερο και απαραίτητο καθήκον». Ροβεσπιέρος (Απόσπασμα από επιστολή προς την Εθνική Συνέλευση)


«Αυτός που παλεύει με θηρία πρέπει να φροντίσει ώστε να μην γίνει ο ίδιος θηρίο. Κι όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα εσένα». Φρειδερίκος Νίτσε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6189&catid=34

ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ


«ΟΧΙ» στον καταυλισμό Ασιατών λένε οι κάτοικοι του Πωγωνίου!

ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…
Ταυτόχρονα, χθες σε έκτακτες συνεδριάσεις τους τόσο το Τοπικό Συμβούλιο Πωγωνιανής όσο και ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Πωγωνιανής με ομόφωνες αποφάσεις τους διαφωνούσαν κάθετα με την εγκατάσταση των Ασιατών. Τόνιζαν, ότι αυτοί δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τα παιδιά που φοιτούν ήδη στην Πωγωνιανή και τα οποία εδώ και χρόνια φιλοξενούνται στο ίδιο κέντρο, αλλά ούτε και με αυτά των Τεχνικών Σχολών του Ιδρύματος Λάτση τα περισσότερα εκ των οποίων είναι από την Αλβανία.
Εξάλλου, τα παιδιά από την Ασία που παράνομα εισήλθαν στη χώρα μας δεν είναι και… τόσο ανήλικοι αφού επίσημα στοιχεία για αυτά δεν υπάρχουν και όσα αναγράφονται για τις ηλικίες τους είναι αυτά που οι ίδιοι δήλωσαν! Όπως αναφέρεται στην κατάσταση, τα έτη γεννήσεως τους είναι από το 1992 και μετά. Και αυτά όμως είναι αμφισβητήσιμα, αφού δεν έχουν πάνω τους κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ…
Εκτός από αυτά όμως, εδώ και μήνες το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Πωγωνιανής συνυπέγραψε Μνημόνιο με το Κοινωφελές Ίδρυμα «Χατζηκώστα» των Αθηνών, για να εγκατασταθούν Ελληνόπουλα στο Κέντρο.
Παράλληλα, ένα άλλο πολύ γνωστό φιλανθρωπικό ίδρυμα των Αθηνών, η «Κιβωτός» που δημιούργησε και λειτουργεί ο πάτερ Αντώνιος, ενδιαφέρεται για την εγκατάσταση στην Πωγωνιανή ορφανών και άπορων παιδιών από όλη την Ελλάδα.
Και ενώ τα παραπάνω βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ξαφνικά έρχεται το Υπουργείο, μόνο με τη συγκατάθεση του Διοικητή του Κέντρου (τον οποίο το ίδιο διόρισε) και χωρίς καν να ερωτηθεί πρώτα και πάνω από όλους ο Δήμος Πωγωνίου, εγκαθιστά λαθρομετανάστες από την Ασία που έρχονται από το… πουθενά, δεν γνωρίζουν βέβαια ούτε τη γλώσσα, ενώ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, αν μεταξύ αυτών είναι και παραβατικά άτομα, τα οποία θα συναναστραφούν στο χωριό με τους ήδη υπάρχοντες μαθητές και σπουδαστές. Εξάλλου, νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το αντίστοιχο εγχείρημα στην Κόνιτσα όπου οι ντόπιοι είχαν προβεί σε κινητοποιήσεις για να απομακρύνουν τον εκεί καταυλισμό, αφού συχνά οι Ασιάτες μετανάστες δημιουργούσαν προβλήματα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ;
Οι κάτοικοι εξοργισμένοι διερωτώνται στις μεταξύ τους συζητήσεις: «Αυτή θα είναι η κατάληξη της ιστορικής Πωγωνιανής;». Φοβούνται μάλιστα, ότι δεν θα είναι προσωρινή η «φιλοξενία» των λαθρομεταναστών, όπως λέγεται, αφού το μεταναστευτικό ρεύμα εξ Ανατολής στην Ήπειρο, όσο πάει και μεγαλώνει.
«Το έχει η μοίρα μας στην Πωγωνιανή» λένε κάτοικοι. «Το χωριό μας πάνω στα σύνορα ήταν από τις πρώτες περιοχές που δέχθηκε τις καταστροφές από το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, ενώ και προ εικοσαετίας η Πωγωνιανή ήταν αυτή που πρώτη υποδέχτηκε τους Αλβανούς μετανάστες, μόλις άνοιξαν τα σύνορα. Τώρα, γιατί θα πρέπει και πάλι εμείς να πληρώσουμε την έλλειψη συντονισμού και τους ερασιτεχνισμούς της Κυβέρνησης;».
Έτσι, δικαιολογημένα πολλοί διερωτώνται «ποιοι και γιατί μεθοδεύουν τέτοιες καταστάσεις και μάλιστα ερήμην της τοπικής κοινωνίας; Γιατί θέλουν να «εποικίσουν» με Ασιάτες το ιστορικό Πωγώνι, που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα με τα σχολεία και τα Ιδρύματά του αποτέλεσε και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς Πνευματικούς Φάρους της ηπειρωτικής υπαίθρου»;

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι πρωταθλητρια στις αυτοκτονιες στην Ευρωζωνη.
Πριν τρια χρονια, η Γαλλια ειχε κλεψει την πρωτεια απο τις σκανδιναβικες χωρες. Συμφωνα με εγκυροτατο ραδιοφωνικο σταθμο, πρωτη κοινωνικη ομαδα σε αυτοκτονιες αποτελουσαν ... οι νεοι αγροτες, υπο το βαρος υπερογκων πιεσεων απο τις τραπεζες με τους μεγαλεμπορους. Δευτερη ομαδα ... οι δασκαλοι. Τριτη, υπαλληλοι πρωην δεκο (στον πρωην δημοσιο γαλλικο ΟΤΕ οι αυτοκτονιες αποτελουν επιδημια). Οι ανθρωποι του δρομου και οι ναρκομανεις, δηλαδη οι ανθρωποι που θα επρεπε να εχουν την πρωτεια, ηταν πολυ πιο χαμηλα σε αυτην την μακαβρια κλιμακα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.thermopilai.org/content/e-lathrometanasteuse-einai-aute-pou-epiballei-ten-apopoinikopoiese-ton-narkotikon

Η Λαθρομετανάστευση είναι αυτή που επιβάλλει την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών !

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...