28/11/11

“Trimis and Associates”

Ο τύπος είναι στην ΕΣΗΕΑ με αποστολή και ξαφνικά το παίζει Αλιέντε για να θολώσει τα νερά και να κάνει την βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει.
Δεν εξηγείται αλλιώς το παραλήρημα και το θράσος Τρίμη που με σημερινή κατάληψη στο site της ΕΣΗΕΑ , παραμυθιάζει τον κλάδο με προσωπική δήλωση –ποταμό, με ένα σωρό ψέματα.
Η μοναδική αλήθεια είναι ότι και μ αυτό προσπαθεί να διασπάσει μαζί με τους συνεταίρους του, την ΕΣΗΕΑ ,ώστε να περάσουν αυτά που συμφώνησε στις απανωτές μυστικές συναντήσεις με τους εργοδότες ( μαζί με την ευλαβή γενική γραμματέα του).
Έτσι όπως ακριβώς συμφώνησαν:
- Ο ΔΟΛ μειώνει ξανά 20% τους μισθούς πάν ω από τα 1200 ευρώ.
- Μετά από μήνες και μήνες ανοχή και απλήρωτους τους εργαζόμενους κάνει απεργίες τώρα στην Ελευθεροτυπία-
Συνεχίζει απεργίες μαιμού στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά που παρά την κινητοποίηση των συντακτών παίζει πρόγραμμα , έργα και διαφημίσεις
-Το ίδιο και στον Αλτερ
-Στη συγχώνευση του MEGA με το STAR και ότι αυτή κουβαλάει δεν λέει κουβέντα
- Κάνει το κορόιδο για τις απολύσεις στο ΄Εθνος, στα Οικονομικά φύλλα, στα ιδιωτικά ΜΜΕ, στα αθλητικά και στις ατομικές συμβάσεις που υποχρεώνονται να υπογράφουν οι συνάδελφοι.
- Ευθύνεται για την τροπολογία έγκλημα στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ τα δημοτικά ΜΜΕ και την ΓΓΕ, που κάνει τους δημοσιογράφους δημόσιους υπάλληλους με μισθολόγιο και εφεδρεία.
- Ετοιμάζει προσφυγή στον ΟΜΕΔ για να βρεί άλλοθι και να κοπούν οι μισθοί στα σίγουρα και να χαθούν τα θεσμικά στις ΣΣΕ όπως ζητούν οι εργοδότες.
- Δεν λέει κουβέντα και για τις νέες περικοπές στις συντάξεις .
- Βάζει πλάτη για να μπούν από το παράθυρο στον ΕΔΟΕΑΠ ετερο-επαγγελματίες τεχνικοί και άλλοι με υπόγειες συνεννοήσεις και συμφωνίες που είναι σε εξέλιξη.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η εταιρία “trimis and associates” τα βγάζει τα λεφτά της.
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
28/11/2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πειρατικη ελλας

120.000 το χρονο απο τον αποστρατικοποιημενο ντε φακτο εβρο εν μεσω κρισεως δηλαδη προηγουμενως ηταν και περισσοτεροι στα χρονια του εκσυχρονιστικου ντελιριουμ πλουσιοφανειας,βαλτε αλλους 80000 που δεν καταγραφονται ουτε σαν λαθρο απο καθε πλευρα των συνορων και τους βλεπουν μονο στα κτελ τα βραδια και στις γειτονιες τους οι ατυχεις τα πρωινα να περιφερονται χωρις καταγραφη απο τις αρχες.


Πολλαπλασιαστε τους 200.000 επι 20 χρονια που γινεται αυτο μας δινει 4 εκατομμυρια χονδρικα συν πλην εισοδους εξοδους και λογικο σφαλμα στην αφανη ροη.

σε 10 χρονια θα ειναι 6 εκατομμυρια με το ρυθμο εισοδου συν μισο εκατομμυριο λογω γεννησεων 6.5

σε 20 χρονια 8.5 εκατομμυρια ενω οι ελληνες θα ειναι 9 απο 9.3 που ειναι τωρα (εξω απο τα 10.6 επισημως οι τουρκοφρονες θρακης και οι λαθρο 1.5 μυριο "νομιμοι" με μαιμου απογραφη ως πολιτες) .

αρα περιπου το 2033 θα ειμαστε 18 εκατομμυρια πραγματικα οχι σε καταγραφες μαιμου απογραφων με τους μισους αλλοφυλους.

η επιστροφη του οθωμανικου μωσαικου στον ελλαδικο χωρο θα εχει ολοκληρωθει με τις ευλογιες του νεοφαναριωτισμου.


εκκινει τοτε μια νεα περιοδος εθνοαπελευθερωτικου αγωνα για το γενος παρομοια της οθωμανικης κατακτησεως για την αποκτηση ξανα δικης μας πατριδας και ελευθεριας...εκτος και αν γινουμε εβραιοι και αφησουμε την δικη μας παλαιστινη για αιωνες σε εποικους "γηγενεις" δια των γεννησεων αλα κοσυφοπεδιον...

παντως ο ελληνικος πολιτισμος θα αντικατασταθει σταδιακα απο αλλους βαρβαρικους.

φανταζεστε ασιατες και τουρκογυφτους να δηλωνουν το 2050 περηφανοι συνεχιστες του πολιτισμου του σωκρατη και να προσκυνουν στα τεσσερα θεους σατραπηδες;

Αυτοι βεβαια θα ζουν απο το εισοδημα του ελληνος,ενω στο μεταξυ θα εχουν γδυσει ολη τη χωρα απο χαλκο και μαντεμι και καθε μεταλλο ,απο καμπανες μεχρι τοιχους,ακομη και τα βιολογικα οργανα μας θα παρουν ακομη και τα βουνα μας θα χαμηλωσουν για να επιβιωσουν,σαν ακριδες που περνουν και αφηνουν γη λεηλατημενη.θα σηκωσουν τα παντα και θα αφησουν μια χωρα κουρσεμενη,οτι υλικη υποδομη υπαρχει θα την γδυσουν για να την ρευστοποιησουν στο ονομα της επιβιωσης του πειρατη που κουρσευει...

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9849:%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9,-%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Ανώνυμος είπε...

Τριμης,Ψαρρας και CIA η γνωστη συμμορια του Ιου της Ελευθεροτυπιας ,αυτοι που ,οπως λενε οι κακες γλωσσες ειναι πισω απο το νεοταξικο ιντυμιντια,αυτοι που θελουν να στειλουν εθελοντες που πολεμησαν με τους Σερβους στη Χαγη! Καποιοι απο εμας εχουμε μνημη mr Trimis!

fotis είπε...

Η τουρκική αυτή προπαγάνδα μπορεί να εξουδετερωθεί:

1. Ψηφίζοντας ΟΧΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.time.com/time/specials/packages/article/0,28804,2098471_2098472_2098512,00.html

2. Προωθώντας αυτό το μήνυμα προς κάθε σύνδεσμό σας.

3. Διανέμοντας αυτό το μήνυμα σε όσα κοινωνικά δίκτυα έχετε συμμετοχή.

Ανώνυμος είπε...

Τεκτονική Βιβλιοθήκη ΦΟΣ

Φιλοσοφικός Όμιλος Συμπόσιο Τεκτονισμός Εσωτερισμός Μυστικισμός

www.Masoniclibrary.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

Ναταλία είπε...

Ειναι η κριση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ψυχολογικων πειραματων;!

επειδη το κειμενο ειναι ΜΕΓΑΛΟ
διαβαστε στο μπλογκ μου
και -αν θελετε- δημοσιευστε το απο εκει ....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...