30/3/12

Απλές σκέψεις και προτάσεις

Από τις σκηνοθετημένες αντιδράσεις, των αόρατων φίλων μου, στην απόφαση μου να πάρω μέρος στις εκλογές με τον ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ διαπιστώνω, ότι ήταν απόλυτα σωστή.Μέχρι και τον ρουφιάνο που έφυγε από την ΚΚΕ ΑΕ εμφάνισαν ως πατριώτη στην απόγνωσή του οι φίλοι μου της Πρεσβείας και του «Νομικού προσώπου».
Λοιπόν, άμα τα καταφέρω και μπω ανάμεσα τους, όλες οι θρησκευτικές ομάδες θα φορολογούνται το ίδιο. Τέρμα το αφορολόγητο.Ο πρώτος που θα πάει φυλακή θα είναι ο Προβόπουλος για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνικού λαού. Και θα ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός.
(Στο μεταξύ εκδηλώθηκε νέα δημοκοπική ντρίπλα του Σκηνοθέτη (αλλά του λείπει το 25%). ΝΔ1 20,9%, ΝΔ2 (ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ) 7,2% (1+2=28,1%) , ΠΑΣΟΚ 13,6%, ΔΗΜΑΡ 7,2% ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1,2%, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 0,9%, (22,9%) ΚΚΕ 7,9%, ΣΥΡΙΖΑ 6,7%, ΛΑΟΣ 3% , ΔΗΣΥ 2,2% , ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,6%.Και επειδή οι "μάγκες" προγραμματίζουν εκλογές στη Σερβία στις 6 Μαίου, στη Γαλλία, και την Ελλάδα, δηλαδή 6-6-6, και επειδή 6+5=11, καλόν ειναι, να τους στείλουμε στο διάολο με την ψήφο μας, για να πετύχουν σίγουρα... τα "Καμπάλα" κόλπα τους).


ΣΠΥΡΟΣ XAΤΖΑΡΑΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σκηνοθετημένη η αντίδρασή μου και δεν είμαι αόρατος φίλος...
Καλη Δύναμη Πατριώτη....με θυμήθηκες ;;;

Την βραδιά του Λαθρονόμου η κ. Κουντουρά όντως δεν ήταν μαζί μας όπως καλώς είπες στο axis στην εκπομπή σου. Μήπως θυμάσαι πως μας είπε ο Καρατζαφέρης μέσα στη Βουλή μετά από τις κραυγές του Πάγκαλου;; Μας είπε "πράκτορες", "κυπατζήδες" και άλλα χαρούμενα.
Που είναι εδώ η πολιτική σου σκέψη ;;
Και εντάξει, ο Καμμένος βάζει περιούσιους και ξίνισε ο τραχανάς, φαντάζομαι πως ο πολιτικός λόγος της Τζαβέλας ταιριάζει με την Γαλανόλευκη περισσότερο.....


Κωνσταντίνος Κομνηνός από την εποχή της Ε.Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

στη χρυση αυγη επρεπε να πας.

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα σας ευχομαι καλη επιτυχια. το λαος ειχε τις ευκαιριες του και τις εχασε. αν σας βαλει σε εκλογιμη θεση στο επικρατειας και ξεροντας οτι θα ακολουθησουν τις θεσεις σας, τοτε ισως το στηριξουμε. αλλα μαλλον σας εκμεταλευονται. ακουσα την εκπομπη, δε με πεισατε για την αποφαση σας, ( πρωτη φορα ) κυριως γιατι δεν αναφερθικατε σε συνομιλιες σας ( αν υπηρξαν ) με τον καμμενο. το να δειτε καποιους δε σημαινει κατι αυτο. ουτε και αν ο καμμενος τους χρησιμοποιει. εξαλλου εχει ενα σχεδιο ο καμμενος. το λαος, ηταν στη κυβερνηση. και αφου ο καρατζαφερης ακουγε τις εκπομπες σας, γιατι δεν εβγαλε το 35 ετες ομολογο που προτεινατε εσεις με το 1,2% επιτοκιο και ανταυτου εψαχνε 300 εκατομυρια με το βενιζελο για να τα δωσουν στον τομσεν. ??? το λαος το εκαψε. ο καρατζαφερης εχει πει στο Θεμο " τους λεω οτι θελουν να ακουσουν" και οταν παλια επι σημιτη ελεγε οπου βρισκετε τους πολιτικους να τους πετατε γιαουρτια, και το ελεγεαπο τις εκπομπες του στο τηλεαστυ, τωρα τα μαζευει. αν αναλαβετε εσεις τη κομματικη του γραμμη και τον φερετε παλι ειλικρινα υπερ του λαου, το σηζηταμε. και παλι καθε προσωπικη επιτυχια. ειμαι ανωνυμος αλλα εχω δικαιωμα να λεω αυτα που με ενοχλουν στα ατομα που περιμενα κατι καλυτερο.

panos είπε...

Οἱ ἐπιλογὲς εἶναι συχνὰ ὑπαγορευμένες ἀπὸ τὶς ἀνάγκες τῆς στιγμῆς. Τὸ μέλλον θὰ φέρει τὴ δικαίωση ἤ τὴν ἀπόρριψη. Οἱ ἄνθρωποι δὲν εἶναι κομμένοι καὶ ραμμένοι στὰ μέτρα μας ὥστε νὰ πράττουν αὐτὸ ποὺ νομίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο Χατζάρα, μπράβο και πάλι μπράβο!! Έχεις την συμπαράσταση μας και φυσικά την ψήφο μας!!
Μην ακούς του διάφορους "ειδικούς αναλυτές" και "πατριώτες" που κάνουν εύκολη και ανέξοδη κριτική από την πολυθρόνα του σπιτιού τους...
Προχωράμε μπροστά....

Είναι εκπληκτικοί οι παρακάτω διάλογοι…
(Παπαφλέσσας - Γρηγόριος Δικαίος)
http://www.youtube.com/watch?v=Dx5aI9yhCJo

και στο 01:24 "Ένα σας λέω μονάχα. Η Επανάσταση θα κινήσει την ημέρα που όρισε ο ΘΕΟΣ, έστω και αν μείνω μοναχός μου! Και όταν πέσει η πρώτη φωτιά αλλοίμονο σε εκείνον που θα βρούνε οι Τούρκοι ξαρμάτωτο!!"

Γ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΩΣΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

κ. χατζαρα γιατι σβηνετε τα σχολια που σας ενοχλουν εφοσον δεν βριζουν κανεναν?

απο το αρχειο.

1.
"Ο Χαφιεδορουφιανάκος του Αβάπτιστου Ξεβρακώθηκε ο εθνικόφρων εργολαβικός .Σαν υπεργολάβος ανέλαβε να πλήξει τον Γεράσιμο, δηλαδή τη Λούκα. Του δίνουν εντολές και αυτός τις εκτελεί. Όποιος δεν κατάλαβε τι έργο παίχθηκε, σήμερα είτε είναι στο μισθολόγιο είτε τραγικά «μακάκας».
Καληνύχτα σας Σπ.Χ "

2.Ν.Σαρρής: Θλιβερός Αχυράνθρωπος του Μητσοτάκη ο Καρατζαφέρης

Το βιντεάκι είναι από την εκπομπή του ομότιμου καθηγητού της Παντείου, Νεοκλή Σαρρή, την 30η Μαρτίου 2010 στο κανάλι «High».
Δείτε το βίντεο... Ο αείμνηστος Καθηγητής, είναι συγκλονιστικός...


Απομαγνητοφωνώ επί λέξει τι είπε ο Νεοκλής Σαρρής για τον Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καρατζαφερη



«Δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει αντιληφθεί την στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ, του κυρίου Καρατζαφέρη, ότι ο κ. Καρατζαφέρης πλέον αναδεικνύεται ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ του Κώστα του Μητσοτάκη Είχα πεί από παλιά ότι ο ΛΑΟΣ αποτελεί μία κατασκευή της οικογενείας Μητσοτάκη, κι αυτό τώρα επιβεβαιώνεται κατά πανηγυρικό τρόπο. Είναι δυνατόν ο κ. Καρατζαφέρης να θεωρεί τον Κώστα τον Σημίτη «Εθνικό Κεφάλαιο»; Θα μου πείς «ο όμοιος στον όμοιο»! Τι είναι αυτό; Πολιτικός ελιγμός; Είμαστε στα καλά μας; Ή, για παράδειγμα, η στήριξη από τον κ. Καρατζαφέρη του Κουτβιστή Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια;»!..

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/11/blog-post_1838.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ
ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
(ΕΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ).

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...