23/6/12

Αλβανοπακιστανοαφρικανοί και Εβραίοι να πληρώσουν τους φόρους τους.

Πώς αγοράζουν  ακίνητα Αλβανοί Πακιστανοί και Αφρικανοί;


Την ώρα που ο νεόπτωχος Έλληνας πολίτης  δεν έχει  χρήματα για το φαγητό της οικογένειας τα μεσιτικά γραφεία εκτιμούν ότι πάνω από 120.000 κατοικίες  κυρίως παλαιές ,  αξίας 60.000 και 80.000 ευρώ, έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών,  στα Σεπόλια, το Μεταξουργείο, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Βικτωρίας,  Στα Πατήσια το Αιγάλεω, το Κερατσίνι, την Αγίας Βαρβάρα, τη Νίκαια,  το Πέραμα, και το Ίλιον.
Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα τους περιγράφουν ως «καλοπληρωτές» με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό, αφού διαθέτουν σχεδόν πάντα ρευστό χρήμα.  αφού .
Οι  αλλοδαποί που  παρουσιάζουν πολύ μικρά εισοδήματα, ίσα ίσα για να δικαιολογείται η δυνατότητα απόκτησης κύριας κατοικίας και δηλώνουν εισόδημα που μόλις ξεπερνά τα 6000 ευρώ το χρόνο και στην καλύτερη περίπτωση τα 12.000, έχουν  αφορολόγητη πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι