10/6/12

Αλήτες ρουφιάνοι Τουρκ-αυγήτες

Οι Τούρκοι «τουρίστες» άρχισαν να φθάνουν στη Ρόδο. Το ίδιο μέτρο δεν ισχύει και δεν εφαρμόζεται για τα εκατομμύρια των Ρώσων τουριστών που βρίσκονται στις ακτές της Τουρκίας. Αυτούς δεν του θέλουν οι τουρκόγυφτοι Πασοκοσυριζαίοι Νομάρχες και δήμαρχοι. Δεν αντιδρούν όμως και τα παιδιά της μασονικής ΧΑ.
Τουρκ-αυγήτες.
Η πολιτική αυτή δεν είναι καινούργια.Ο Οζάλ είχε προτείνει τον «κλάδο ελαίας» στον Αντρέα και προσέφερε νερό στα νησιά μας, τρόφιμα, και μεταφορά; Των ασθενών στγα τούρκικα νοσοκομεία «που είναι δίπλα». Τότε δεν τους πέρασε η ιδέα των τουριστών της ΜΙΤ, αλλά έτσι και αλλιώς τους έστειλε ο Αντρέας στο διάολο. Τώρα έρχονται ξανά με κλάδο ελαίας και με κότερα σαν τουρίστες.
Και οι δωσίλογοι Πασοκοσυριζαίοι μαζί με τους Τουρκ-αυγήτες οπαδούς της στοάς του Λονδίνου στα νησιά, τους υποδέχονται.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

YΓ1. Ο εκφυλισμένος και βίαιος τουρκομογγόλος. Πολύ ενδιαφέρον θα είχε μια μορφολογική ανάλυση των χαρακτηριστικών του βίαιου εκπροσώπου.Μόνο ελληνικά χαρακτηριστικά δεν έχει. Αίγυπτο-μογγολική είναι η μορφή του.

YΓ2. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ Ν.Δ.
Ερωτηθείς ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του Συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. για την Βόρεια Ελλάδα κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις, δήλωσε τα εξής: «Η Χρυσή Αυγή, με ενέργειες, πρακτικές αλλά και ρητορική τα τελευταία χρόνια, έχει θέσει εαυτόν εκτός κοινοβουλευτικού, δημοκρατικού τόξου. Τώρα, αν εσχάτως κάποιοι στη Ν.Δ έχουν ανακαλύψει αδελφική σχέση μαζί της, ίσως αυτό να καταδεικνύει το γεγονός ότι δεν αντέδρασε ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ στις αισχρότητες του κ. Κασιδιάρη. Όσον αφορά τώρα την εγγύηση της ομαλότητας, αυτή δεν μπορεί να εκπροσωπείται από την ρηχότητα και τις περιστασιακές παρουσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....