9/3/13

45 Στουρνάρηδες ενός Κοκόρου γνώση

Τα πράγματα είναι απλά: Δύο και δύο κάνουν τέσσερα.Το παρόν επίπεδο οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, δεν μπορεί να προσφέρει τα έσοδα που χρειάζονται για να καταβάλλονται και τα τρέχοντα έξοδα του Κράτους και να υπάρχει « πρωτογενές πλεόνασμα», για πληρώνονται (στα σίγουρα) ,οι Sarrafbashi. (Τοκογλύφοι).

Η υψηλή φορολογία, δεν επιβάλλεται πλέον στα (ανύπαρκτα) εισοδήματα, αλλά στην αποταμίευση των προηγουμένων ετών. Και όσοι έχουν πληρώνουν. Όσοι δεν έχουν, δεν πληρώνουν. Και τα έσοδα δεν πιάνουν τον «στόχο». Επομένως, το αδιέξοδο του «σωτήριου προγράμματος» είναι δεδομένο. Απλά πράγματα: Δύο και δύο κάνουν τέσσερα.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα επιμείνουν σε περισσότερες και μεγαλύτερες περικοπές δαπανών, δηλαδή ακόμα περισσότερες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και απολύσεις. Δηλαδή σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση. Απλά πράγματα: Δύο και δύο κάνουν τέσσερα.

Και μετά λένε ότι «χάνουν τον έλεγχο της Οικονομίας», που δεν τον είχαν ποτέ. Καθώς χάνουν τον «έλεγχο» των εσόδων, θα χάσουν τον πολιτικό έλεγχο. Και αυτό θα γίνει σαν τον «ξαφνικό θάνατο», στο ποδόσφαιρο. Θα μπει ένα γκολ και θα τελειώσουν όλα. Απότομα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=H17RbFgCza0

Ανώνυμος είπε...

εικονες απο το μελλον

στρατος ανυπαρκτος τυπου λιβανου και χωρα τυπου βοσνιας

στα επομενα 20 χρονια η ελλας θα γεμισει τζαμια,δειτε εδω την δικαστικη αποφαση που θα ανοιξει τον δρομο για ελευθερη ανεγερση τους σε ολες τις πολεις της επικρατειας.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63794664

προβλεψις

η ελλας σε 20 χρονια θα ειναι μια νεα βοσνια
γεματη τζαμια, εθνικες και θρησκευτικες μειονοτητες και εναν ποσοτικα συρρικνωμενο ,πολυεθνικο και πολυφυλετικο στρατο (τοσο σε συσταση απο αξιωματικους οσο και ως στρατιωτες) απο μισθοφορους .

αυτος θα αντικατστησει τον εθνικο στρατο που προστατευε ελληνες με σκοπο να προωθησει αλλαγες.

οι ελληνες δεν θα εχουν εθνικο στρατο να τους προστατευσει το προηγουμενο της γιουγκοσλαβιας θα επαναληφθει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ μας κυβερνούν...........;

Τι κοινό έχουν Εύα Χριστοφιλοκλπ. κλπ., Μωϋσής γΛίτσης και ναζωραιος Χασσίδ;
Απλά είναι όλοι τους "περιούσιοι" Βαλκανικής καταγωγής!


πάμε τώρα

O καθηγητής Ιωσήφ Χασσίδ ορίστηκε μάνατζερ για το Κτηματολόγιο

Όχι θα κάτσουν να σκάσουν

Επιφορτίζεται με την επίσπευση της ολοκλήρωσης του έργου

Επιχειρησιακός συντονιστής (Project manager) αναλαμβάνει να «τακτοποιήσει» τις εκκρεμότητες του Κτηματολογίου. Την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ευ. Λιβιεράτος, με απόφασή του, όρισε τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Ιωσήφ Χασσίδ να ηγηθεί της προσπάθειας επίσπευσης του έργου της κτηματογράφησης.

Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται επίσης η αναδιοργάνωση και των συναφών λειτουργιών (χαρτογράφηση, γεωχωρικές πληροφορίες), ώστε να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες πραγματοποίησης του έργου, η ολοκλήρωση του οποίου έχει οριστεί για το 2020.

Με την ίδια υπουργική απόφαση συγκροτείται Ομάδα Διοίκησης Εργου αποτελούμενη από τον καθηγητή του ΑΠΘ, κ. Πέτρο Πατιά, τον επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Αρη Αλεξόπουλο (πρώην γενικό γραμματέα του ΥΠΕΚΑ), τον δασολόγο κ. Θανάση Αγγελόπουλο, τη νομικό κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου (σύμβουλο του κ. Λιβιεράτου) και τη μηχανικό κυρία Ευαγγελία Μπαλά.


http://www.tovima.gr/society/article/?aid=486094&h1=true#commentForm

Ανώνυμος είπε...

www.youtube.com/watch?v=Mo6oPK2iFgU

ΚΑΤΑΡΡΕΩ !!!!

Καταρρέω… κι άλλο πλέον δεν μπορώ
Θα ερωτευτώ τον μπενι, τον κουρελη, τον Ζορρό
Και δεν ξαναγαπάω θηλυκό

Μ’ έναν κνίτη πρώτα, και μ’ έναν σαμαρικο
Μ’ έναν ξαναμμένο λαθρομωαμεθανό
Και μ’ έναν πρεζάκια γυφτο γερμανο παρδαλό

Έγινε της μόδας ποιος θα σακατέψει ποιον
Εποχή της τσοντας και των λαθροκαταστροφων
Ε, κάθομαι τις τρώω το λοιπόν

Καταρρέω το καδρο παρατραβάς
Πως να αποφύγω το μοιραίο, έγινα και καδρας
Ελεύθερέ μου κυβερνητη πονάς

Ένας αλλά Λέων, κι όλοι εσείς τροικανα
Δε σηκώνω πλέον άλλη λαθρα κοπανια
Ρε, που την βρήκα τέτοια λεβεντιά!

Καταρρέω κι άλλο πλέον δεν μπορώ
Θα ερωτευτώ τον Τσιπουρα, τον Ποπάυ,την παπαρουπα, τον Ζορρό
Και δεν ξαναγαπάω σαμαρικο

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτο συμφωνει και η μαμα του Γοδεφρειγου. Η πρωην ......Φριδερεικω


Η πρώην… βασιλομήτηρα του… μεσσία Jeffrey, απέστειλε μια επιστολή στην αγγλική έκδοση της Ελευθεροτυπίας (παρότι βρίσκεται στην Ελλάδα 40 χρόνια δεν έχει μάθει ακόμα να μιλάει ελληνικά, ίσως από επιλογή…), με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός της στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Δε μένει, όμως, μόνο σ’ αυτό αλλά επεκτείνεται και σε άλλα θέματα, δηλώνοντας πως… διαφωνεί με τον γιό της για τους όρους με τους οποίους αλυσοδέθηκε η πατρίδα και ο λαός στα δεσμά του Μνημονίου: «Αντί να δανειζόμαστε για να πληρώνουμε τα χρέη μας θα έπρεπε να πληρώσουμε μόνο ότι θα ερχόταν η ανάπτυξη ξανά στην οικονομία μας». Ακόμα και η ίδια η μάνα του αποκηρύσσει τον Jeffrey; Μπα, μάλλον μας δουλεύει και παίζει με τον πόνο μας!




Πατρικιος

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...