3/3/13

Όταν απαγορεύεται να λες τα πράγματα με το όνομα τους

Ο Σαμαράς εξαγόρασε 21 μήνες στρατιωτικής θητείας και ο Ι3 Βενιζέλος εξαγόρασε 9. Αυτά είναι γεγονότα. Οι αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων ήσαν λουφαδόροι, και είναι 21 και 9 μήνες λιγότερο Έλληνες από όλους εμάς που κάναμε κανονική θητεία. (Και με το παραπάνω, για όσους είχαμε φυλακές). Αυτό απαγορεύεται να τους το πεις.
Όπως απαγορεύεται να φωνάξεις τον Εβραίο Μωυσή Λίτση, Εβραίο. Και άμα τους το πεις, λένε ότι προσβάλεις τη «Δημοκρατία».
Των κομματόσκυλων λωποδυτών δηλαδή.

ΥΓ. Και η γλίτσα, η λέρα, ο αιμορουφήχτρας ο Μάτσας ήταν διορατικός. Έτσι το λένε τώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«ΙΟΣ» ΨΑΡΡΑ ΚΑΙ «ΙΟΣ» ΤΡΙMΜΗ:
ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕ
ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕ ότι παρετε 'να ταληρο!

Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, σε διαφορετικά μέρη, την ίδια πάνω-κάτω ώρα και με το ίδιο περιεχόμενο (το… γνωστό, την Χρυσή Αυγή), διοργανώνουν σήμερα οι φορείς του «Ιού», Δημήτρης Ψαρράς και Δημήτρης Τρίμμης!

Η πρώτη εκδήλωση, του Ψαρρά και της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας, με θέμα: «Ο Φασισμός σήμερα: γιατί δυναμώνει, ποιον απειλεί, πως να τον σταματήσουμε», θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 μμ στο Μεταξουργείο.

Τη δεύτερη εκδήλωση την διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ (Τρίμμης), με θέμα «ΜΜΕ και το φαινόμενο του νεοναζισμού» και θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ, με συντονιστή τον Μωϋσή Λίτση. Η εκδήλωση αυτή θα είναι πιο… πλούσια σε συμμετοχές, καθώς θα παραβρεθεί όλο το… αφάν γκατέ του ντόπιου δημοσιογραφικού «προοδευτισμού»: Λιάνα Κανέλλη, Στέλιος Κούλογλου, Ξένια Κουναλάκη, Τάσος Κωστόπουλος, Στρατής Μπουρνάζος, Νίκος Ξυδάκης, Τάσος Τέλογλου, Παύλος Τσίμας και Γιάννης Τριάντης και το λουρι της μαμας τους.

Και σας ρωτάω, λοιπόν: αν είσαι κάργα «προοδευτικός» και… ανησυχείς για «την άνοδο του φασισμού», που να πρωτοπάς και ποιον να αφήσεις; Μάλλον στο «κορώνα ή γράμματα» θα βρεθεί η λύση!

(ΥΓ): Διασπάστηκε ο… αντιφασιστικός-αντιρατσιστικός χώρος ή μου φαίνεται; Κι αν ναι, γιατί άραγε; Τι έχουν να χωρίσουν;