25/4/13

Ελληνες και Ορθόδοξοι

Τα ζητήματα που φαίνεται να  ανακύπτουν σήμερα έχουν λυθεί πολιτικά και ιδεολογικά από τους Φιλογενείς που έκαναν την επανάσταση για του χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία, και ταυτόχρονα αναγέννησαν το ελληνικό Έθνος.
Η Ιστορία για το λόγο αυτό ειναι διδακτική.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα, μπορειτε τελος παντων να μας πειτε ποιον κομματικο χωρο θεωρειτε πατριωτικο να στραφουμε προς αυτον??? Μηπως εννοειτε καποιον που τελικά θα σας ενσωματωσει???? Δεν φταιει ο κοσμος που οργιζεται με την προηγουμενη επιλογη σας με το κομμα του κοντου. Εσεις ως ανθρωποος που γνωριζει τη δυσωδια τουλαχιστον του δημοσιογραφικου χωρου, θα επρεπε να ξερετε καλυτερα πριν στηριξτε τον "πατριωτη" Κατατζαφερη. Αποτελεσμα τουτου θα ειναι και η αποτυχια σας αν βαλλετε υποψηφιοτητα για το δημο της Αθηνας. Και κλεινοντας εχω να σας πω το εξης: Δεν μπορεις να κατηγορεις το Εβραικο σκυλολοι (ορθως) και απο την αλλη να μας κανεις φιλοχριστιανικες υποδειξεις. Αυτο ειναι το δραμα και η φοβερη αντιφαση στο κεφαλι του οντος που λεγεται Εβραιο Ελληνας. Απο τη μια μερια ο Γρηγοριος ο Ε και απο την αλλη ο Ρηγας (μπροστα πο το Πανεπιστημιο). Δεν γινεται φιλε....Ο Κοραης ειχε τελικα ποιο δικιο....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη Σπυρο οι φιλογενεις δεν ηθελαν να ''θαψουν'' τους μουχαμπετιδες και τους οβριους της εποχης? Δεν εκαναν διαχωρισμο ελληνες και μη ελληνες? Στην φιλικη εταιρεια ηταν πχ και σερβοι ορθοδοξοι? Αυτο δεν τους κανει τροπο τινα οι ''χρυσαυγητες'' της εποχης?