10/7/13

Της Παρανομίας το κάγκελο

Τηλεπειρατής του Κερατά ο Παντελεήμων. Έβγαλε πειρατικό σήμα μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, χωρίς να έχει αναγνωριστεί από το ΕΣΡ η «ΕΔΤ», που δεν έχει πάρει αδειοδότηση, και όμως η Digea και ο ΟΤΕ, εκπέμπουν το σήμα του παράνομα και πειρατικά , ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος πληρώνει αυτούς τους δύο ιδιωτικούς φορείς και τους τεχνικούς, σκηνοθέτες που φέρονται να εργάζονται αυτή τη στιγμή, με μυστικές συμβάσεις.

Για την κυβέρνηση του Βαγγέλη Σαμαρά, Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υπάρχει μόνο ο δρόμος της παρανομίας. Αφού κατέλυσαν το Σύνταγμα, για να βάλουν «λουκέτο» στην ΕΡΤ, από σήμερα έγιναν τηλεπειρατές, εμφανίζοντας παράνομα στις δημόσιες συχνότητες την πειρατική ΕΔΤ, σε αγαστή συνεργασία με την Digea των καναλαρχών.

Η παραγωγή του σήματος γίνεται από παλαιές εγκαταστάσεις του Mega.Το σήμα κωδικοποιείται ψηφιακά στις εγκαταστάσεις της Digea και γίνεται η πολυπλεξία -μαζί με τα σήματα της Βουλής, του ΡΙΚ Sat, της Deutsche Welle και του BBC World- και φεύγουν ως ένα σήμα. Από εκεί, πάνε στον ΟΤΕ, όπου αυτός στέλνει τα σήματα ως ένα στους ψηφιακούς πομπούς της ΕΡΤ.

1 σχόλιο:

Αμφιάραος είπε...

Με σήμα ίδιο με εκείνο της σοβιετικής τηλεόρασης...Καμία φαντασία. Εβραιοσιωνιστικομμουνιστικές πρακτικές μια ζωή....Πραγματικά οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια.

Η Προδοσία του 1940-1941. Η «Ελλάς» ,δηλαδή ο Γκλύξμπουργκ και ο Θείος του, ο «Διαγγελέας» εγνώριζαν ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν το έδαφος ανατολικά του Αξιού για να αντιτάξει την άμυναν της εις άλλην «φυσικώς ισχυροτέραν γραμμήν», αλλά κορόϊδευαν τους πληθυσμούς των χωριών της Μακεδονίας και της Θράκης στέλνοντας τους υπουργούς της 4ης Αυγούστου να τους βγάζουν Μπατριωτικούς Λόγους . Το άθρο της «Πρωϊας» τα λέει όλα για την Προδοσία του 1941.Η φυσικώς ισχυροτέρα γραμμή ήταν η «Γραμμή του Ολύμπου» στην οποία οι Άγγλοι δεν πολέμησαν. Οι ειδήσεις από το Λονδίνο ανέφεραν δήθεν δράση των Γιουγκοσλάβων στην Αλβανία σύμφωνα με την Συμφωνία Παπάγου-Γιουγκοσλάβων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Νέου Καυκάσου στις 3 Απριλίου. Η Γραμμή του Λονδίνου ήταν ότι η μάχη για την Ελλάδα δεν είχε αρχίσει ακόμα. Οι καιρικές συνθήκες ήσαν «δυσμενείς» για τους Άγγλους Πιλότους αλλά όχι για τα Στούκας.