22/2/14

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό 18-02-2014


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, έχω αναρτήσει τα του Βάιντμαν στο
http://www.makeleio.gr/?p=55627#comment-29685
όπου μάλιστα υπάρχει το φιλμάκι του αποκεφαλισμού του.
Επίσης το βρήκα ανηρτημένο στο http://pointsoftimes.blogspot.gr/2014/02/jens-weidmann.html
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=g_K_MFVlQGM

http://theovaf.blogspot.gr/2012/12/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγές επί αλλαγών στο πλάνο μέχρι να πάει προς δημοσίευση στην Εφημερίδα το Φωτορομαντζο της Κυβέρνησης η νέα ΚΥΑ 1600cc

με το τρίτο κατά σειρά, χρονοδιάγαμμα της ψηφιακής μετάβασης.

Η είδηση για την αλλαγή στη σειρά με την αρχή να γίνεται στις 9 Μαΐου στην Πελομπουμπουνόννησο, επιβεβαιώνεται πλέον από όλα τα στρωματα.

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλες αλλαγές

Στην Ατρική προγραμματίζεται τελικά για τις 4 Λαθρο Ιουλίου και στις 8 Αυγούστου πηγαίνουν στη Θράκη sizim evler.

Επίσης εκτός από την μετατόπιση του κέντρου εκπομπής ΑκροΝαυπλίου στο χάρτη της Πελομποννήσου, μαθαίνουμε πως βγήκε η Χαλκιδακή από της Θράκης.

Στη Χαλκιδική προγραμματίζεται να γίνει μαζί με της Θεσσαλονίκης(ars mars solun nas γιουργο karatzamba και κουλης βελοπς 103.6fm) και της Θεσσαλίας, στις 12 Σεμπτεμπρίου.

Οι παραπάνω πληροφορίες μεταφέρονται ως τελευταίες στις κινήσεις της τελευταίας στιγμής που γίνονται μετά το τέλος του διαγωνισμού παραχώρησης του καταψηξιακού φάσματος.

Η δημοσίευση της κυπουργικής απόφασης θα δώσει τις οριστικές απαντήσεις, αν και με απορδία περιμένουμε την αιτιολογία αλλαγής στον σχεδιασμό .

Κατά πληροφορίες η ευθύνη επιρρίπτεται στη ...ΝΕΡΙΤ YAHVE SAVES SATAN που δεν είναι έτοιμη για την ψηστιακή μετάκλαση.

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑΣ *! ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΙΑΜΑΙΑ ΕΝΩΣΗ "ΛΑΓΟΣ Ο ΟΣΙΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟΣ"
Νέος πρόεδρος του κοινοβουλίου το δεξι φρυδι της ηγέτιδας της Τιμοσαμαρένκο ΝΟΥΔΟΥΛΑΝΤ

Στο Λετσοβο ο βενιζελανουκόβιτς- Αναμένεται πλειμπακ τραγουδι του

Το αριστερο ακρωτηριασμενο ποδι της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Γιούλια Μαρουλια Σαχλαμαρενοβιτς Τιμοσέχω, ο Ολεκαλεάντρε Τσατσινοφ εξελέγη σήμερα πρόεδρος του κοινου ουρίου της Πουτανιας, στη θέση του στενού συνεργάτη του Προέδρου Ριχτωρ Σαχλαμαριανουκόβις, του Βολημπιρ Μειμαρίμπακ, ο οποίος υπέβαλε τα ουρα και τον εγκεφαλο του σήμερα το πρωί.

Ο Τσατσουνοφ Περτεπε εξελέγη κατά τη διάρκεια μιας συνεστιασης με 388 ψοφους υπέρ του φουα γκρα σε ένα σύνολο 350 ψοφων. «Η συνουσια στην πουσταρνία ξεκινά και πάλι το έργο της στιφαδοποιησης της κατάστασης» δήλωσε ο ίδιος δια του εγκεφαλου της λίγο μετά.

Χιλιάδες χορευτες με ταγκα ζητούν την καταψυξη του Σαχλαμαρελουκομπιτς-Ανκαισαχλαμαροκουμπο

Το πουστρανικο υπουργείο Οισοφαγικων κάλεσε σήμερα τους κοπριτες να συνεργαστούν με την οπισθολαγνεια για να διασφαλιστεί η τηξη, τονίζοντας ότι τάσσεται υπέρ της "ταχείας αλλαγής του στιφαδου", όπως και οι κοπριτες. Και η αστυνομία δήλωσε ότι είναι "στο πλευρό του λαγού" και ότι επιθυμεί "ταχείες αλλαγές πρατινας στα καρβουνα" στη στανη .Με ανακοίνωσή του, το συναυτουργείο καλεί τους κοπριτες να "ενωθούν με ταγκα για την εγγύηση της ασφάλειας του στιφαδου και τη δημιουργία μιας "ανεξάρτητης απο ανεξαρτησιες,μπαγκοσμιου δημοπρατικής και ευραιωπαϊκής χώρας κατηφωρας".


Τονίζει ότι υπηρετεί "αποκλειστικά τον λουγκρανικό λαγό και συμμερίζεται πλήρως την ισχυρή του επιθυμία για ταχεία μπασοκικη αλλαγή στο μενου ".


Την ίδια ώρα δεκάδες χιλιάδες ορνιθοχορευτες πραγματοποιούν πορνεία στο καθηνιεβο ζητώντας την παραίτηση του παπα της βρωμης και της σικαλης με ρασικη μ-ουνια .


Οι ορνιθοκαλλιεργητες στην πλατεία ανευξαρτησίας και συνουσιας διχως ματοτσινορα ενίσχυσαν τη νύχτα τα φράγματα του μορνου και δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν τις ψησταριες τους, παρά την υπογραφή της συμφωνίας που επετεύχθη με την ευραιωπαϊκή καλλιτεχνικη διεθυνση και που ορίζει σαφώς την πλήρη απομάκρυνση των χορευτων από κουζινες στα ειδικα κτίρια ψησταριες.*ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
χικ