7/2/14

Είσαι Ελληνας....πίνεις την προδοσία με το γάλα

Η προδοσία της Κύπρου που άρχισε το 1974 συνεχίζεται και ολοκληρώνεται.
Ο Αττίλας θα καταλάβει, επιτέλους (αναίμακτα) και την Ελεύθερη Κύπρο.
Η «Κυπριακή Δημοκρατία» δεν υπάρχει, όπως επέμενε ο Ερντογάν, και είναι απλά ισότιμη «συνιστώσα» της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, που εισέρχονται πανηγυρικά στην ΕΕ, και θα έχει τα μισά κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Ο φον Αντωνάκης μετά την συνάντηση που είχε με τον προδότη Αναστασιάδη, πιστός «τοις κείνων ρήμασι», χαρακτήρισε την Κυπριακή Δημοκρατία «κοινότητα» ακλουθώντας τον Κορεάτη που είχε χαρακτηρίσει την «Κυπριακή Δημοκρατία» «ελληνοκυπριακή κοινότητα».
Συγκεκριμένα ο Ο φον Αντωνάκης είπε ότι «έγινε μια ενδελεχής συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και ειδικότερα για το ζήτημα της επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων», ενώ πάγια θέση της ελληνικής και της κυπριακής πλευράς είναι ότι το Κυπριακό μετά το 1974 είναι ένα διεθνές πρόβλημα εισβολής και κατοχής τμήματος ενός κράτους και οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, είναι μεταξύ της διεθνώς αναγνωρισμένης Κυπριακής Δημοκρατίας και της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμμαχία Πολιτών»,και πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας, κάλεσε σήμερα τον Αναστασιάδη να παραιτηθεί και προκηρύξει νέες εκλογές επειδή επέστρεψε στον «γνωστό Αναστασιάδη του 2004» που υποστήριζε το σχέδιο Ανάν.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος με τους τουρκοκύπροιους που επέβαλε η Ουάσιγκτων, ο Γ.Λιλλήκας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις που διαφωνούν, σε συστράτευση και τον κυπριακό λαό σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις. Ο Αναστασιάδης έκανε στροφή 180 μοιρών και επέλεξε να οδηγήσει την Κυπριακή Δημοκρατια στην κατάλυση. Κράτος παρέλαβε και κράτος πρέπει να παραδώσει. Δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει στους επιβεβλημένους σχεδιασμούς από τις ΗΠΑ, χωρίς να το εγκρίνει ή να το απορρίψει ο κυπριακός λαός.
Η Κύπρος δεν είναι το «μαγαζάκι του Νικόλα» για να το πουλήσει όπου θέλει ,  τόνισε ο κ. Λιλίκας.

Αντίθετα οι προδότες του ΑΚΕΛ τάχθηκαν υπέρ. "Το περιεχόμενο του προσχεδίου του κοινού ανακοινωθέντος είναι επαρκές για να πάμε σε διαπραγματεύσεις", δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, επαναλαμβάνοντας ότι το ΑΚΕΛ θα στηρίξει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://akommatistoi.blogspot.gr/2014/02/10.html

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1113631&srv=364

Ανώνυμος είπε...

Όταν ψήφιζαν οι Κύπριοι δεν καταλάβαιναν; Ψήφισαν τον προδότη που στήριζε το σχέδιο αναν!
Τι να περιμένεις από πουλημένους!
Τους έδωσε στο ΔΝΤ, τους κούρεψε τις καταθέσεις, διέλυσε τις τράπεζες, έδιωξε του Ρώσους που στήριζαν την Κυπριακή οικονομία.......
Ε! το επόμενο βήμα είναι να τους παραδώσει στους τούρκους...
Ο αντωνάκης είπε την Κύπρο "κοινότητα", δυστυχώς σε λίγο θα πει έτσι και την Ελλάδα>>>

Αμφιάραος είπε...

ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο Σάβ Φεβ 08, 10:42:00 π.μ. :

Τι "κοινότητα" φίλε μου...
ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μονη ελπιδα πλεον για ενα νεο ηχηρο ΟΧΙ ειναι ο αρχιεπισκοπος Χρυσοστομος...