27/2/14

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ

Ναι στη ΝΕΡΙΤ είπε η τρόικα της ΕΣΗΕΑ

Δαγκωτό «Ναι» υπέρ της ΝΕΡΙΤ και της παράγκας του Καψή, ψήφισαν την Τρίτη, στη κρίσιμη ψηφοφορία στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για εκπροσώπους στα δημοσιογραφικά ταμεία, Κατσίμη Αντωνιάδου και Τρίμης, βάζοντας έτσι ταφόπλακα στο κίνημα αντίστασης για το «Μαύρο της ΕΡΤ».

Λίγα λεπτά πριν είχαν υψώσει τα λάβαρα υπέρ των απλήρωτων της ΕΡΤ, που δεν παίρνουν αποζημιώσεις που τους κόβουν το ταμείο ανεργίας και μένουν χωρίς δουλειά. Μόνο που όλα αυτά πήγαν περίπατο μόλις ήλθε η ώρα για υποψηφιότητες. Ένα όνομα από το ψηφοδέλτιο Τρίμη , «επιτυχούσα» στην λίσταμαιμού του Προκοπάκη, έπεσε στο τραπέζι από την Αντωνιάδου.
Και η κολλητή της «Προέδρου», δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα .Δεν φτάνει που έχει εγκαταλείψει από καιρό την «Πρωινή Ενημέρωση» μαύρισε, μαζί με την συγκυβέρνηση στην ΕΣΗΕΑ, την συνάδελφο που ήταν υποψήφια που ήταν από την ΕΡΤ. Και καθάρισε με το παρελθόν. Άσε που μετά την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ να βγάλει συνταγματικό το λουκέτο και τις χειροπέδες στην Ενημέρωση, οι 6 της πλειοψηφίας με την στάση τους δεν το έχουν τίποτα να ζητήσουν μέχρι και συγνώμη από τον Κεδίκογλου....
Μέχρι στιγμής την…πατρίδα σώζουν, 3 ψήφοι από τους απέναντι και ένας σταυρός στο ψηφοδέλτιο του Γιουκάκη.

26/02/2014

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια: