24/3/15

Οι "αρχές" του Μπένθαμ και ο Συριζα, (αλλά και το Πασοκ και η ΝΔ)

Το «λαμόγιο», ο υπάλληλος των Ρότσιλντ και της Εβραιομασονικής Στοάς του Λονδίνου Τζέρεμι Μπένθαμ, διατύπωσε την απαίτηση για την παραμονή στην Ελλάδα των «αυτοχθόνων» Εβραίων και Μουσουλμάνων, με ίσα δικαιώματα χωρίς διακρίσεις φυλής, γένους, θρησκείας και γλώσσας».
 Ο αριστερός μασόνος υπουργός πιστεύουν τα ίδια πράγματα, γιατί είναι παιδιά της ίδιας Στοάς.
Ο «Φιλελεύθερος»  Μπένθαμ υποστήριζε , τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, τα ίσα δικαιώματα γυναικών ανδρών, τα δικαιώματα των ζώων, το ελεύθερο εμπόριο, την κατάργηση των μονοπωλίων, την εξάλειψη της σωματικής τιμωρίας των παιδιών, το δικαίωμα στο διαζύγιο και την ομοφυλοφιλία. Με το δοκίμιο του για την «Παιδεραστεία» πρότεινε να γίνουν περισσότερο φιλελεύθεροι οι νόμοι που απαγόρευαν την ομοφυλική έλξη είτε μεταξύ ενηλίκων είτε όταν αυτή άγγιζε τα όρια της παιδεραστίας.
Δηλαδή είχε την ατζέντα της Κοντσίτας , της ΕΕ, της ΑΝΤΙΦΑ και του Σόρος.

Ο πράκτωρ Μπένθαμ που ήταν κατά της «Τυραννίας» στην επιστολή του της 24-11 -1823 πρότεινε στους Έλληνες , ….« to accept any kind of kingship for Greece».

Και ακόμα.. ¨"At the end of his observations he makes a note about the "Mahometan and Jewish Natives", that must “remain in Greek territories” και συμβουλέυε . «  to treat them with much kindness», και πρότεινε να τους δοθούν θέσεις στο Κοινοβούλιο και να εφορόζεται για τους μουσουλμάνους η Σαρία.

ΥΓ.Στο δρόμο του Μπένθαμ και ο... Χαλβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: