3/7/15

Ενώ έμειναν 45 ώρες μέχρι τη μάχη

Έριξαν στην Κάλπη μέχρι και δημοσκόπηση

Το απερχόμενο καθεστώς του «ευρώ-τόξου» δίνει της μάχη της ζωής του με τον Σύριζα να τους έχει αφήσει αδέσποτους να αλωνίζουν, χωρίς προεκλογικούς κανόνες.
Στο δημοψήφισμα, ο νόμος είναι η κατανομή του χρόνου 50%-50% ανάμεσα στο ΝΑΙ και το ΟΧΙ και οι Χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης το κάνει 80-20 υπέρ του ΝΑΙ.
 Αλλά, παρά την συνεχή «πλύση εγκέφαλου» και την πανστρατιά των έξωθεν υπέρ του «ΝΑΙ», από το Μπομπολιστάν ομολόγησαν ότι, η Ολγα, ο Εισαγγελάτος, ο Μπάμπης, η Χούκλη, και οι άλλοι παπαγάλοι κατάφεραν να πάνε το ΝΑΙ στο 40-41%. Και ισχυρίζονται ότι παρά τις κλειστές τράπεζες υπάρχουν «αναποφάσιστοι» 12%.
Το παλιό πολιτικό κατεστημένο, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΕΚΔΟΤΕΣ-ΣΕΒ, το οποίο αν και είναι υπεύθυνο για την κατάντια που μας έφθασαν και για τα 2 μνημόνια, ελπίζει ότι μετά το δημοψήφισμα θα επανέλθει στην εξουσία ,αφού ξεπλυθεί στον ΟΧΕΤΟ του ψεύδους από τις παλιές αμαρτίες του, ως σωτήρας, και ο νέος Συνασπισμός των σωφρόνων- δοσίλογων θα περάσει στους τρομοκρατημένους από το κλείσιμο των Τραπεζών τα «αναγκαία» τωρινά μέτρα.
Ελπίζω να τους δώσει απάντηση και να τους στείλει στον αγύριστο η Κάλπη την Κυριακή.
Λέμε ΟΧΙ στην επιστροφή των κάθε είδους Τεράτων και Καθαρμάτων στις Καρέκλες της κολοβής εξουσίας.
Ράους Λαμόγια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πηγε για δημοψηφισμα ο μαλακας για να υπογραψει μεσα σε 48 ωρες την ψυχη του στο διαολο. μιλαμε για μεγα μαλακισμενο. ο τσακαλωτος ειπε προτιμησαμε το δημοψηφισμα αντι για εκλογες. τελικα η μαλακια δεν εχει ορια! η μοναδικη λυση πια για τη χωρα ειναι η χρυση αυγη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ