24/7/15

Άκου τι είπαν

Ρώτησαν καμπόσους και έμαθαν πως το 83% των «πολιτών» θεωρεί ότι η συμφωνία του Alexis δεν συνάδει με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Μέχρι εδώ καλά. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
Αυτό το ποσοστό που λέει ότι η συμφωνία ανταποκρίνεται στην ψήφο του δημοψηφίσματος, είναι κομματόσκυλα του Μαξίμου, βαλτοί της γερμανικής πρεσβείας, υπάλληλοι του Σκάαααι, πολύ μαλάκες ή πάρα πολύ μαλάκες;

Η πλάκα είναι ότι οι πελάτες της εταιρείας επιθυμούν την παραμονή της χώρας στο ευρώ σε ποσοστό 78% και το 61% λατρεύει τον Alexis και το 35% θεωρεί την κυβέρνηση με τη Σια, την Τασία, και τον Εφοριακό την καλύτερη δυνατή. Φοβερό.

Οι «μουσαντέ» δημοσκοπήσεις πριν το δημοψήφισμα που έβγαζαν το ΝΑΙ στο 43,3% είχαν βρει ότι ΝΑΙ στην ευρωζώνη έλεγε το 67% του ΣΥΡΙΖΑ, το 92,9% της ΝΔ, το 53,5% της Χρυσής Αυγής, το 91,9% του ΟΧΕΤΟΥ, το 46,5% του ΚΚΕ: το 56,8% των ΑΝΕΛ Ανεξάρτητοι Έλληνες και το 95,7% των φίλων της Φώφης. Με τα ποσοστά που δίνουν τώρα στα κόμματα υπέρ της ευρωζώνης βγαίνει το 55,2%. Ούτε διασταυρώσει δεν κάνουν πια στα αποτελέσματα.

Η ALCO πρίν το δημοψήφισμα εύρισκε το ΝΑΙ υπέρ του ευρώ στο 74%.

Από το 78% που γουστάρει ευρώ και ξερό ψωμί, το Αν και στη δημοσκόπηση φαίνεται πως καταγράφεται πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί και προηγείται με ποσοστό 33,6% θέλει Alexis το 17,8% τον παλιό που είναι αλλιώς, το 6,1% το γυφτάκι του Bobolas, το 3,6% Φώφη, και τον Πάνος Χικ το 2,8%.. Δηλαδή 64% και έπεσαν έξω στην άθροιση 14 % . (μείον).

Δεν υπάρχουν σχόλια: