1/7/15

Θρίαμβος του δικαίου

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Το Δικαστικό Συμβούλιο, ένα χρόνο μετά την άδικη και παράνομη προφυλάκιση του βουλευτή για «διακεκριμένη οπλοκατοχή», αποφάσισε πως «η κατά νόμο βαρύτητα της πράξης δεν αρκεί για την επιβολή προσωρινής κράτησης» και παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα Εφετών ,διέταξε την αποφυλάκισή του.
Σε βάρος του κ. Κασιάρη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της μη συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια πλην του ελληνικού κοινοβουλίου, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Οι δικαστές, έκριναν ότι ο κατηγορούμενος «αν και διώκεται για κακούργημα δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...