5/6/16

17,9+5,5=23,4%

Ο Μπόμπολας και η ALCO το διαπραγματεύονται. Σύμφωνα με τα ζώα που ρώτησαν, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αλώβητος.
 Οι «Λαφαζανίστας» μαζί με την Ζωή είναι στο 5,5% και ο λένε ότι ο ΣΥΡΖΙΖΑ έχει ακόμα 17,9%, και επομένως έχουν μαζί 23,4% που σημαίνει και σε σχέση με το 27% του 2012, είναι πολιτικά ….αλώβητος. 
 Ταυτόχρονα , το ποσοστό των αναποφάσιστων σύμφωνα με τους Μπόμπολα -ALCO είναι σχετικά υψηλό. 19,6%. Βάλτε, και το 2% που δίνουν στον αλκοολικό παρατρεχάμενο του Ισραήλ, το μεταρρυθμιστικό ρεύμα είναι στο 45%. Πλειοψηφία, με το Μέγκα Νιους κλειστό. 

Το ναυαγισμένο «Συνταγματικό τόξο», έχει 31,9 %: Κούλης 25,4%, Φώφη 4,3%, Υπάλληλος 2,2%. Η Ένωση Φραπέδων στο 3% και η Οφσορ ΚΚΕ λτδ "καλπάζει" με 6,5%. Ο Εθνική Ενότης -Μια σύνταξη για όλους, στο μηδέν +μηδέν, αλλά το 30% των ηλιθίων θέλει «κυβέρνηση Εθνική Ενότης» από τη σημερινή Βουλή. 

 Απέναντι σε όλους η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την ALCO βρίσκεται στο 8,1% πράγμα που σημαίνει ότι μετα από πολύ καιρό στασιμότητας άρχισε να κινείται ανοδικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αντοχή τού αντισυνταγματικού τόξου ως σύνολο 93% αλλά και ως επιμέρους κόμματα, δείχνει ότι δεν φταίει η Χρυσή Αυγή για την στασιμότητά της και φυσικά δεν υπάρχει άλλο κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή που να απορροφά αυτούς που θέλουν "πατριωτισμό" αλλά όχι "ναζισμό".

τα πρόβατα στην πλειοψηφία τους έχουν οφεληθεί από το πολιτικό σύστημα στο παρελθόν ή ακόμα περιμένουν κάποιον διορισμό. είναι τρομαγμένα και φοβούνται μην χάσουν περισσότερα οπότε το πολύ-πολύ να "επαναστατήσουν" ψηφίζοντας ποτάμια και φραπέδες.

επίσης η αποχή είναι τεράστια αλλά δεν έχει να κάνει με αγανάκτηση, είναι αδιαφορία, θα μπορούσε κάποιος να πάει να ψηφίσει για σπάσιμο Χρυσή Αυγή τώρα που ξέρει ότι με τον Σύριζα θα πληρώνει ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2031 αλλά θα προτιμήσει να πάει για καφέ εκείνη την Κυριακή.

τα παραμύθια με την αποχή του 80% που θα "ρίξει" το σύστημα δίνουν και παίρνουν. προφανώς αν το 80% δεν πάει να ψηφίσει δεν πρόκειται και να αντιδράσει περαιτέρω εν τω μεταξύ το 20% που θα πάει θα είναι όλα τα κομματόσκυλα.

ποτέ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δεν βασίζεσαι σε δημοκρατικές και πλειοψηφικές διαδικασίες, χρειάζεται ένας αρχηγός και υπακοή από όσους πιστεύουν σε αυτόν, δεν υπονοώ βέβαια τον Μιχαλολιάκο αλλά ακόμα και αυτός μπορεί να είναι λύση μπροστά στον όλεθρο.

Ανώνυμος είπε...

κινειται ανοδικα αποκλεισμενη ως γνωστον από όλα τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μίκης Θεοδωράκης¨: "Αν μπορούσα να περπατήσω θα έπαιρνα καλάζνικοφ".
Μίκης,20 χρόνος γείτονας : "Αν μπορούσα να παντρευτώ θα έπαιρνα τον Τάσο."

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...