7/6/16

Μόνιμη η Ύφεση

Οι Προβλέψεις της Πλάκας για ανάπτυξη είναι μόνο για Πλάκα

Το πρώτο τρίμηνο πριν την νέα υφεσιακή φορο-καταιγίδα η ελληνική οικονομία συνέχισε την πορεία της προς την άβυσσο. Σε σχέση με το αντίστοιχο α’ τρίμηνο του 2015 η πτώση ήταν1,7% και έναντι του δ’ τριμήνου του 2015 ήταν 0,5%.
Η σύγκριση όμως γίνεται με το α' τρίμηνο.
Στις χώρες της Ευρωζώνης, ο ρυθμός ανάπτυξης διαμορφώθηκε στο 1,7% έναντι του α’ τριμήνου και στο 0,6% έναντι του δ’ τριμήνου του 2015 . Όσον αφορά την Ε.Ε., το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 1,8% έναντι του πρώτου τριμήνου.
Τώρα, με την πρόσθετα μέτρα, και την είσπραξη φόρων 5 δίς κάθε μήνα η ύφεση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Δεν τους σώνει ούτε η «Μεταρρύθμιση».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MIΛΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΙΧ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕ Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε 57.458 ανέρχονται την Τρίτη οι δολοφόνοι -ληστοσυμμορίτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Είναι περίπου 5.000 περισσότεροι σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, καθώς την Τρίτη είχαν μετρηθεί 52.578 και τη Δευτέρα 52.002. Κι αυτό γιατί στην κατάσταση που έδωσε στη δημοσιότητα το συντονιστικό περιλαμβάνονται για πρώτη φορά χώροι, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, που νοικιάζονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), όπου φιλοξενούνται 5.692 άτομα.


Την ίδια ώρα, 18 νέες αφίξεις ληστοσυμμοριτών, όλες στη Λέσβο, καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου ζουν εγκλωβισμένοι, σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, 6.445 ανυπόμονοι δολοφόνοι. Από αυτά τα 2.970 είναι στη Λέσβο, 2.491 στη Χίο και 984 στη Σάμο.

Πάντως, ο αριθμός των ληστοσυμμοριτών προσφύγων που διαμένουν στη Λέσβο μειώνεται καθημερινά, καθώς σε μεγάλες ομάδες δολοφόνων εγκρίνεται το αίτημα χορήγησης ασύλου και αναχωρούν για την Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χορήγησης ασύλου και να πιάσουν θεση στη μαφία. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται στη Χίο αφού η αρμόδια υπηρεσία ξεπλύματος δολοφονων δεν έχει ακόμα λειτουργήσει λόγω έλλειψης χώρων

Ανώνυμος είπε...

επιστολές Π. Πόρτερ και Χ. Νοϊμπάχερ για την Ελλάδα !!!


https://www.youtube.com/watch?v=pd3clOjk05k

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια ακούω από τον κόσμο να λένε πότε θα ξεχρεώσουμε και θα αρχίσει η ανάπτυξη. το μεγαλύτερο μέρος του λαουτζίκου ακόμα δεν έχει καταλάβει τί γίνεται, ότι είναι όλα στημένα και ότι δεν έχει καμμία σημασία αν θα ξεχρεώσουμε από αυτά που δεν χρωστάμε. παντού βλέπουν πολιτικούς να προσπαθούν για το καλό μας και όταν δεν πάει καλά το πράγμα φταίει η "συγκυρία" και ίσως κάποιος σκληρός ευρωπαίος που ομως ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

δηλαδή το αντισυνταγματικό τόξο θα παραμείνει στο 93% για πολλές δεκαετίες ακόμα και θα εκλέγει 151+ προδότες όποτε γουστάρει και θα νομοθετεί ό,τι θελει όποτε θελει.