5/6/16

Κουράγιο! Έρχονται τα κοράκια!

Σύριζα είναι, θα σας περάσει 

 Ο Συριζοπασόκ διδάσκαλος του ψεύδους, δήλωσε ότι «τα μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση είναι δυσάρεστα, αλλά με βραχυπρόθεσμη ισχύ»!!! 
Επομένως σύμφωνα με το πανεπιστημιακό λαμόγιο οι νέοι φόροι που προκαλούν black out στην οικονομία και θα επιτείνουν την ύφεση έχουν «βραχυπρόθεσμη ισχύ»!!! και το χτύπημα στο εισόδημα των νοικοκυριών, και κατ' επέκταση στην ιδιωτική κατανάλωση είναι και αυτό «βραχυπρόθεσμο». 
Το κεντροαριστερό λαμόγιο πάντως ελπίζει στα κοράκια-λαμόγια που δείχνουν ενδιαφέρον να επενδύσουν στην Ελλάδα. 

 ΥΓ. Από τα funds και τον Μάρδα χορτάσαμε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως ξέρετε στην αρχή ο θεός έφτιαξε τον Αδάμ. Μια μέρα ο Αδάμ πάει στον θεό και του λέει: «Θέλω κάτι που να γα***ται το βράδυ. Έτσι ο θεός του έφτιαξε τη γυναίκα.
Μετά από λίγο καιρό πάει πάλι ο Αδάμ στον θεό και του λέει: «Θέλω κάτι που να γα***ται το πρωί. Έτσι ο θεός φτιάχνει την ερωμένη.
Μετά από κάμποσο καιρό πάει πάλι ο Αδάμ στον θεό και του λέει: «Θέλω κάτι που να γα***ται όλη μέρα .
Έτσι ο θεός του έφτιαξε τον ΣΥΡΙΖΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπυρο ψαξε στο blog του αντιφωνου για μια ομιλια του Γιωργου Κοντογιωργη, ελληνισμος, χριστιανισμος, οικουμενη και νεος κοσμος. Τα μαυρα χαλια μας σημερα ειναι αποτελεσμα της ηττας των Ελληνων το '21 απο την δυση, που μας επεβαλλε το δυναστικο κομματοκρατικο πολιτικο μορφωμα της βαυαροκρατιας.
Δεν εχει μελετηθει αρκετα η εποχη μετα την δολοφονια του Καπο.
Το κλειδι της ελευθεριας μας απο τον ζυγο βρισκεται στην κατανοηση αυτης της εποχης. Κρυβονται οι ριζες της πολιτικης ταξης που εξυπηρετει απαρεγκλιτα εδω και δυο αιωνες τα ξενα συμφεροντα παντα και αλλα πολλα.
Εδειξε και το αττικα του Ασπροπυργου στην τηλεοραση την ομιλια με τον ιδιο τιτλο του Κοντογιωργη.