9/6/16

Ομάδες Λαϊκής Αυτό-άμυνας

Μπροστά στην τρομοκρατία των τοκογλύφων, στα Τάγματα Εφόδου του Σόρος, και την ΟΠΛΑ των ΕΚΟΥΜΟΥ πρεπει να οργανωθούν Εθελοντικές Ομάδες Λαικής Αυτοάμυνας σε κάθε γειτονιά. Για να επιβληθεί το ΑΒΑΤΟ στα συνεργεία της ΔΕΗ ώστε να μην κόβουνε το ρεύμα στον κοσμάκη, και για να μη τολμούν να πλησιάσουν οι Εφοριακοί και οι Πραιτοριανοί των τοκογλύφων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειδικά αυτό που λες είναι αδύνατο, αν ο κόσμος είχε τέτοια νοοτροπία θα είχε και η Χρυσή Αυγή 80%. όποτε έχουν φάει ξύλο εφοριακοί και συνεργεία τής ΔΕΗ, ακούω για τραμπούλους, αλήτες, υποκατάσταση τού νόμου και τέτοια. ακόμα και όταν γίνεται αφόρητη η κατάσταση με τους λαθροειβολείς και επεμβαίνουν πολίτες να σώσουν κανέναν από τα χέρια λαθρομεταναστών οι μισοί τουλάχιστον θα σου πουν ότι "δεν είναι σωστά πράγματα αυτά". ζητάς δηλαδή να αυτο-οργανωθεί η μειοψηφία τών εθνικιστών που ζει μυστικά σε κάθε γειτονιά, δύσκολα πράγματα, ακόμα και να επιτευχθεί ο στόχος, μετά την πρώτη φασαρία θα εμφανιστούν 50 ρουφιάνοι που θα καρφώσουν αμέσως στην αστυνομία ποιος το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος

Ναι, συμφωνώ απολύτως με την οργάνωση.

Ανώνυμε, Πέμ Ιουν 09, 04:32:00 μ.μ., αυτό το αδύνατο που λές ξεπέρασαν οι απλοί Έλληνες το 1821 και ξεπάστρεψαν τους Τούρκους, αλλιώς θα ήμασταν ακόμα σκλάβοι τους.
Και επειδή ακόμα φοβόμαστε μην μας καρφώσουν, μην μας διώξουν, μην μας κάνουν έτσι ή αλλιώς είμαστε σκλάβοι του εβραίου Τσίπρα(και του κάθε προηγούμενου μέχρι την δολοφονία του Καποδίστρια) και των αφεντικών του. Ή αλλιώς επειδή ξέρει ότι φοβόμαστε γιαυτό μας κυβερνάει σαν σκλάβους. Για να το πάρουμε αλλιώς, θα δεις πως βγαίνει σίγουρες εξάρες. Ενώ με τον φόβο μας βγαίνει όλο ντόρτια. Ο Τζαβέλας στο Σούλι, που είχε την οικογένειά του στα χέρια του Αλή, ξέρεις πολύ καλά τι απάντησε στον Αλή, όταν τον εκβίασε ότι θα τους σφάξει. "Αν δεν είναι άξιος να πεθάνει για την πατρίδα δεν είναι γιός μου....." δεν πονούσε το σπλάχνο του; σίγουρα ναί, αλλά όταν ο εχθρός είναι μέσα στο σπίτι σου και σε ξεπουλάει μαζί με την πατρίδα σου, σε κλέβει εν ψυχρώ, σε καθιστά οφειλέτη επειδή έτσι γουστάρει, ψηφίζει ό,τι νόμους θέλει, παρά το Σύνταγμα, ένας μόνο νόμος ισχύει, ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, τελεία και παύλα. Και η πατρίδα σήμερα χρειάζεται έμπρακτη αντίσταση, στα εθνικά θέματα,στην δικαιοσύνη, στην παιδεία(εθνικής κατεύθυνσης) και όχι παιδεία πολυπολιτισμική(σκουπίδια για σκλάβους) και έπεται συνέχεια. Δράση Δράση Δράση, τώρα τώρα τώρα, όχι άλλο καναπέ, όχι άλλο καναπέ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...