2/6/16

Κράτος Ελληνικόν

Νέον κράτος Ελληνικόν χρειαζόμεθα. Παράλληλον κράτος του υπαρκτού Υβριακού και Γραικικού τριτοκοσμικού κράτους. Με παράλληλον αναπτυσσομένην Οικονομία. Ουδόλως αναγκαίον κάποιο νέο νόμισμα.
Οι απατεώνες των Αθηνών, όλοι, πολιτικοί, οικονομολόγοι, κλπ επιθυμούν «να έλθουν επενδύσεις και επενδυτικά κεφάλαια». Πρόκειται περί Μεγάλης Απάτης της συμμορίας Τζώρτζ Σάουρους της Goldman Sachs και Hitleri Clinton απο την άλλην όχθην του Άτλαντος. Οι δέ τουρκοβόροι Rothschilds και Γερμανοί τρίβουν τας χείρας των.
Ο Wolfgang Schäuble λέγει εις τους σύντεκνους ούννους συμπολίτας του: Είπον υμάς, ουδέν ευκολότερον της εξοντώσεως των Ελλήνων. Η Τράπεζα της Ανατολίας ευρίσκεται εις τας χείρας της Deutsche Bank ήδη από το 1922. Οι 279 Γερμανοί το 1941- 44 αδίκως εφονεύθησαν. Άλλο τόσον ανόητος και ο Αδόλφος ο οποίος εθυσίασεν 3000 επίλεκτους εις την μάχην της Κρήτης.
Αρχίζει λοιπόν η εκκένωσις των Αθηναϊκών διαμερισμάτων, τα οποία θα αγορασθούν δια του ποσού τριών λεπτών έκαστον ώστε να κατοικίσουν οι παίδες George Saurus της Goldman Sachs, τα τέσσαρα εκατομμύρια σούννι ισλαμισταί και να ιδρυθή η Σοροστάν Μουφτία!
Τώρα τι ρόλον θα έχουν Τσίπρας, Κυριάκος, Φώφη, Λαφαζάν και Περισσός ΑΕ ουδέν γνωρίζω. Διαφωτίσατέ με!
Υγεία σημαίνει Παιδεία κατά την Ελληνικήν Πολιτείαν.
Η λέξις Παιδεία υποδηλώνει απάντων όλων την διά βίου Άθλησιν και την Μουσικήν Παιδείαν.
 Δια τούτο Άθλησις και Μουσική εθεωρούντο πρωτεύοντα μαθήματα.
Τί παρατηρούμεν όμως εις το νεοσύστατον Γραικικόν κράτος, σταδιακώς υπεβαθμίσθησαν εις τριτεύοντα και Άθλησις και Μουσική δια να καταργηθούν πλήρως και διετηρήθη η Γυμναστική ως «Ωρα του παιδιού», όπου οι τριτοκοσμικοί πλέον μαθηταί των σχολείων παίζουν με τα κινητά προσφορά του άδελφού και «φιλανθρώπου» Τζώρτζ Σόρος.
Ο αθλητισμός και η μουσική λοιπόν όχι μόνον συνηγορούν εις την Υγείαν αλλά και ενισχύουν την οικονομίαν.
Ο μισός προυπολογισμός της Σουηδίας λόγου χάριν προέρχεται από αυτά τα δύο τριτεύοντα μαθήματα! Μαρία Κάλλας και Κώστας Κεντέρης λοιπόν!
Τώρα μαθαίνετε ποίοι είναι μισέλληνες. Όσοι, αριστεροί, δεξιοί, κομμουνιστοί και λοιποί πολεμούν εδώ και δεκαετίας την ανάδειξιν του Ελληνικού αθλητισμού, κατατρέχουν Κεντέρην, Θάνου, Παπαγεωργόπουλον και εισάγουν έγχρωμους, τους αδελφούς της Χίλλαρι σουννι ισλαμιστάς.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμα δεν τα βρισκουν οι ανθρωποι τα βρισκουν τα οπλα ολα,και τις λυσεις και τις παραλυσεις και τις εκπληξεις...

Ανώνυμος είπε...

Στην μπανανα ελλαντα οι μισοι νεοι θελουν να γινουν ροναλντο και οι αλλοι μισοι αντζελα δημητριου. Επομενως καλυψαμε τους στοχους αθλητισμος κ μουσικη.

Ανώνυμος είπε...

κατοπιν τοιαυτηs ενεργειαs διατιν το πτηνον γεγονοs αδιαμφισβητητον ανεβηκεν 50 μετραν και αφ'υψηλου εκαταχεσεν τον ανθρωπον;οποιαν καταστασιν ευρισκετον το πωπουδακιον του;με τοιαυταs ενεργειαs χεσιματοs του πτηνου θα ημπορουσαμεν να επιστησομεν την προσοχην στο θεμα του αθληματοs σκοποβοληs απο τον πρωκτον του πτηνου ινα προαγωμεν τον αθλητισμον;

Ανώνυμος είπε...

Που την είδες την εκκένωση των αθηναϊκών διαμερισμάτων από την Ουψάλα;

Ανώνυμος είπε...

Guardia di Finanza
NUCLEO SPECIALE FRODI TECNOLOGICHE
II GRUPPO

SITO SOTTOPOSTO A SEQUESTRO
per violazione dell'art.171 ter comma 2 Legge 633/1941


Procedimento Penale n. 23545/2016
Procura della Repubblica presso il Tribunale Ordinario di Roma

PlatonAfHellas είπε...

4. Κυψέλη, Βοτανικός, ... Εἰς πολύχρωμον λεωφορεῖον πρὸς Κυψέλην Μάϊος 2013, οἱ Ἓλληνες, ἐγὼ καὶ μία Ἑλληνίς καὶ αὐτή ἦτο θρησκόληπτη!
3. Πτηνόν τὸ πρῶτον! Ὑπάρχουν πτηνά ἐν Ἑλλάδι ἢ μόνον ὂρνιθες;
2. Θέλουν ὡς Ρονάλντο νὰ κερδίσουν τὰς νήσους Φερόαι είς τὴν ἰχθυοσύλλεξιν, ἐνῶ τὴν ψαλτικήν ἀνέλαβον οἰ ἐκ Διεθνισμοῦ!
1. Συμφωνῶ ἀπολύτως!

Ανώνυμος είπε...

βρε ριχνω ζαρια και φερνω ντορτια μπρος της στοας την πορτα

Ανώνυμος είπε...

*rebeliskos.wordpress.com/2016/04/12/
παραν πολυν ακριβον το πωπουδακιον του αλοιθωρου(η αποβολη με το πουρο tercskeikos)oμοιωs εκοστισεν η βρωμοκυλοταν τηs κ.βασιλακην αρκεταν καθ'οτιν η Π@υτσαν ητον αναμενομενην ωs εκ τουτων το περιστερον κ@λοχεσμενιδιον κατεβαλλεν ωs εγγυησιν ινα αφεθειν ελευθερην η κ@λοτρυπιδαν με 70.000 χιλιαδαs και ετεραs αλλαs 10.000 χιλιαδαs προστιμον μετα τηs Καταδικηs του εκαταφερεν η οφσοροδοξην τρυπιαν καποταν ινα παραμεινην εξωθεν του κελιου αναμενετεν εντοs ολιγων ημερων οπωs επικαθισειν επι του καναΠΕΟΣ λογων των οφσορεων των
Υ.Γ Η Π@υτσαν ημπορειν ινα καθυστερειν διαν ταs βρωμικαs κ@λοτρυπιδαs αλλα ενιοτεν δεν λησμονειν παντοτεν τουs καταΓ@μαει τουs Κ@λουs καθ'οτιν την Π@υτσαν φυγειν αδυνατον...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΑΚΟΥ..............el-gr.blogspot.gr/2011/11/blog-post_10.html
Περιφρονητικεs δηλωσειs για τον αποφοιτο LONDON SCHOOL OF...TRIXES...!!!
politikosafari.blogspot.gr/2012/02/blog-post_4187.html
Ντροπηηηηηη καλε θεοδωραν ποιοs εκουβαλουσεν την κατσαρολαν με τα ντολμαδακιαν;;;;;η ουκρανεζαν βανταν;ο αλβανοs μπογιατζηs τζιμυν;ασφαλωs ο εξ ξηροταγαρον-φουρλοποταμον εξ κουραδοποταμιαν δεν εκαθαριζεν το πωπουδακιον του κουλην;οποιαν εντροπην κ.θεοδωραν

Ανώνυμος είπε...

Από την Ουψάλαν δεν δύνασαι να παρεμβαίνεις εις τα ελληνικά πράγματα... Κάτελθε αμέσως εις Ελλάδαν, πριν αι λαθρομετανάσται εισβάλλουν εις το διαμέρισμά σου...

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι