2/6/16

Παρεκτροπές

Δεν ήμουν εκεί. Διαβάζω όμως στην ιστοσελίδα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ:
« Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό να παρέμβουν για να προχωρήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής απηύθυνε η Μάγδα Φύσσα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της πολιτικής αγωγής στην ΕΣΗΕΑ».

Δυστυχώς παρόλο που πέρασαν δυο τουλάχιστον ώρες δεν έχω βρει απάντηση του συνταγματολόγου προέδρου της Δημοκρατίας που να απορρίπτει την έκκληση πραξικοπήματος που του έκαναν σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα και η πολιτική αγωγή.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να τους βάλει στη θέση τους και να τονίσει ότι η Δικαιοσύνη είναι Ανεξάρτητη.
Η Δικαιοσύνη από την πλευρά της οφείλει να ζητήσει τα πρακτικά της συνεντεύξεως για να τα μελετήσει και να διαπιστώσει εάν διαπράχθηκαν από τους ομιλητές ποινικά αδικήματα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της (KΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) πολιτικής "αγωγής" στην βαθυκόκκινη ΕΣΗΕΑ (ερυθρόμαυρη ταξιαρχία).

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτό δεν θέλει και η Χρυσή Αυγή σαν κόμμα κ. Χατζάρα; Να τελειώσει αυτή η δίκη και να καθαρίσει το όνομά της; Η καθυστέρηση της δίκης είναι προφανέστατα εμπόδιο στην πολιτική δράση του κόμματος...

Ανώνυμος είπε...

«Αν είχα δεχθεί, θα μπορούσα τώρα να είμαι στη θέση του Καμμένου με πέντε γαλακτοπωλεία +5 κάβες ποτών.

Η πρόταση έγινε απευθείας από τον ίδιο και όχι διαμέσου του Αλέκο Φλαμπουρίάρη, και έγινε την περίοδο που με θεωρούσαν δεδομένο ότι θα μπω στην κυβέρνηση,
εγω επέμεινα να συμμετάσχει και η Ν.Δ. για να μπω ,αλλά ο Τσίπουρας δεν ήθελε».


ΛΕΒΕΝΤΗΣ (φραπέ)

Ανώνυμος είπε...

OXI ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΥΣ ΓΚΡΙΖΛΙ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ !


ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΩΡΑ!Μια νέα τάση αναπτύσσεται στον Καναδά: αρσενικές καφέ γκρίζλι αρκούδες Λαθρομεταναστεύουν για να αναπαραχθούν με θηλυκές λευκές πολικές αρκούδες. Ε, και;

Δεν υπάρχει τίποτα μοναδικό στην Πολική Αρκουδική Φυλή. Δεν υπάρχουν φυλές και ράτσες. Η φυλή είναι "ένα κοινωνικό κατασκεύασμα". Που διαιρεί την Φύση.

Και έχει προξενήσει τόσες αιματοχυσίες. Επιτέλους όμως, τώρα όλοι μας ξέρουμε ότι όλες οι φυλές είναι ίδιες. Και μάλιστα είναι καλό να χαθεί η Λευκή Πολική Φυλή. Θα είναι καλύτερος ο πλανήτης χωρίς αυτήν.

Για αυτό πρέπει να προωθηθεί η επιμιξία. Καφέ αρσενικές αρκούδες να ζευγαρώσουν με θηλυκές λευκές αρκούδες για να διαδοθεί η γενετική ποικιλομορφία.


Μισό λεπτό. Οι οικολόγοι δεν συμφωνούν με εαυτές τις απόψεις !!!

Αυτοί οι ρατσιστές διδάσκουν τα παιδιά μας ναζιστικές θεωρίες περί βιοποικιλότητας και ανάγκης επιβίωσης κάθε είδους.

Αντί να κατηχούν τα παιδιά στην ανάγκη ανακατέματος των φυλών και στην εξάλειψη κάθε ταυτότητας. Μάλιστα, αυτοί οι ξεδιάντροποι Oικολογοι ναζιστες μιλουν για «ξενικά-χωροκατακτητικά είδη ζώων», (δηλαδή ζώα ΛΑΘΡΟεισβολείς) τα οποία, άκουσον – άκουσον, «θεωρούνται ως μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη βιοποικιλότητα».«Επιδρούν», λένε, «στην τοπική οικολογία με τον ανταγωνισμό τους με τα γηγενή είδη για τροφή αναπαραγωγή και τόπο κατοικίας, με μεταβολή της δομής των οικοσυστημάτων, με υβριδισμό με τα ιθαγενή είδη, με άμεση ή έμμεση τοξικότητα. Αποτελούν πηγή ασθενειών, μετάδοσης ιών και παρασίτων…».

Πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος λόγος μίσους να μην τιμωρείται; Και συνεχίζουν οι φρικτοί οικολόγοι ρατσιστές:

«Οι στεριές, τα νησιά, τα βουνά, οι πλαγιές, οι θάλασσες, οι λίμνες και τα ποτάμια που κάποτε είχαν αρκετούς πληθυσμούς από γηγενή είδη ζώων, σήμερα βρίσκονται σε απειλές συρρίκνωσης ή και εξαφάνισης της ντόπιας πανίδας… Τα ξενικά και ξένα είδη που εισέρχονται στην περιοχή των γηγενών μπορούν να αναπαραχθούν γρήγορα και να κατακλύσουν το ‘καινούργιο’ περιβάλλον τους, όταν απουσιάζει ο περιορισμός και έλεγχός τους».

Άκου έλεγχος! Σιγά μην χτίσουμε και τείχος. (ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΒΡΑΜΟ ?)


Και σε εμάς, λίγα χρόνια πριν, είχε ξεσπάσει ρατσιστικό παραλήρημα εξαιτίας εισβολής «ξενικού είδους» στα νερά του ποταμού Έβρου. «Πολλές φορές, κυρίως από άγνοια, μεταφέρονται είδη από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας με σκοπό τον εμπλουτισμό ενός οικοσυστήματος, όμως το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η διατάραξή του», είχε πει εκπρόσωπος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης με το όνομα Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας. Μάλιστα, από τον διχαστικό ξενοφοβικό του παραλήρημα δεν γλύτωσε η ταλαίπωρη δύστυχη αμερικάνικη πέστροφα, που είχε εντοπιστεί στο Νέστο, «διαταράσσοντας τον πληθυσμό της ντόπιας πέστροφας».


Ο αυγό φίδιας επιστήμονας, δεν άφησε΄την ευκαιρία να χύσει το οικολογικό ρατσιστικό του δηλητήριο λέγοντας ότι το ευτύχημα είναι,ότι αν και «χωροκατακτητική» η αμερικανική πέστροφα, «δεν ανακατεύεται γενετικά με την ελληνική πέστροφα».


Ανεπαίσχυντα ενώ και η κοινωνία μας έχει προχωρήσει τόσο πολύ , αυτοί οι ακραίοι ρατσιστές βιολόγοι, υπερασπιστές της Λευκής Πολικής Αρκουδικής Υπερηφάνειας -WHITE PRIDE επενδύουν στον φόβο, ενισχύουν την ξενοφοβία για την Γκρίζλι και το μίσος και μιλάνε για την επιβίωση της Λευκής Αρκούδας, υποστηρίζοντας ότι αυτό το πολυπολιτισμικό-Πολυφυλετικό ανακάτεμα θα μπορούσε να οδηγήσει στο τέλος της Πολικής Φυλής !!!

Δεν περίμενα ποτέ να δω μία τόσο ρατσιστική είδηση στην Washington Post:

https://www.washingtonpost.com/news/animalia/wp/2016/05/23/love-in-the-time-of-climate-change-grizzlies-and-polar-bears-are-now-mating/

Ανώνυμος είπε...

Το κοκτέιλ πολικής-γκρίζλι αρκούδας δεν είναι το μόνο πρόσφατο υβριδικό ζώο. Το coywolf- μια συγχώνευση κογιότ-σκύλου-λύκου - και ένα μείγμα λύγκα-αγριόγατου έχειεμφανιστεί κατά μήκος των ακτών του βόρειου Ατλαντικού.

Όσο περισσότερο οι επιστήμονες αναλύουν τα γονιδιώματα των ειδών, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν ότι τα ζώα που αποκαλούμε «καθαρές φυλές» μοιράζονται στην πραγματικότητα κοινόDNA - και αυτό περιλαμβάνει και εμάς. Πολλοί άνθρωποι φέρουν ίχνη DNA από το Νεάντερταλ σε διαφορετικά ποσοστά, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε όλοι υβρίδια. Σημαίνει, επίσης, ότι δεν υπάρχει γενετική καθαρότητα.


Και αυτό που μπορεί να είναι το πιο εκπληκτικό σχετικά με αυτό, λένε οι ερευνητές, είναι ο ρόλος που η διασταύρωση παίζει στο μέλλον των απειλούμενων ειδών - ή, όπως στην περίπτωση με τις πολικές αρκούδες, να επιταχύνει το τέλος τους.


Ο Steven Amstrup, επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων της οικολογικής οργάνωσης ‘Polar Bears International’ (PBI), μελετάει τις αρκούδες στην Αρκτική από το 1970 και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να ενταχθεί η πολική αρκούδα στην λίστα με τα απειλούμενα είδη το 2008.

Εκείνος και μερικοί ακόμη ειδικοί χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα σχέση ως πιο επωφελή για τις γκρίζλι αρκούδες από ότι για τις πολικές αρκούδες.

Αυτό γιατί υπάρχουν περισσότερες γκρίζλι από πολικές αρκούδες και επειδή το δικό τους έδαφος επεκτείνεται, ενώ των πολικών αρκούδων συρρικνώνεται λόγω του λιώσιμου των πάγων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αραίωση του πληθυσμού της πολικής αρκούδας, έως ότου αυτή να μην υπάρχει καθόλου, λένε.
Από αυτή τη σχέση, οι πολικές αρκούδες δεν «κερδίζου καμία γενετική ποικιλομορφία», δήλωσε ο Geoff York, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας για τις πολικές αρκούδες στο Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση, μία σχεδόν δεκαετία πριν να ενταχθεί στο PBI του Amstrup.

Ανώνυμος είπε...

Ο Andrew Derocher,καθηγητής βιολογικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, πέρασε 3 δεκαετίες μελετώντας αρκούδες σε όλη την Αρκτική. Ο ίδιος, επίσης, έχει μια απογοητευτική άποψη σχετικά με το που οδηγεί αυτή η υβριδοποίηση.
«Απεχθάνομαι να το πω, αλλά από γενετική άποψη, είναι πολύ πιθανό οι γκρίζλι αρκούδες να φάνε τις πολικές αρκούδες», μου είπε. Και λέει ότι οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα.
Όλα τα υβρίδια διασταυρώσεις λευκών με γκρίζλι που έχουν αναλυθεί είχαν γκρίζλι πατέρες.

Αυτό προκύπτει επειδή τα γκρίζλι αρσενικά περιφέρονται για να"καταλάβουν" νέο έδαφος και έρχονται σε επαφή με δεκτικές θηλυκές πολικές αρκούδες. Οι θηλυκές γκρίζλι τείνουν να μην απομακρύνονται πολύ από την περιοχή τους, ενώ οι αρσενικές πολικές αρκούδες συνήθως δεν εισβάλλουν στο περιβάλλον των γκρίζλι...

Οι λευκές πολικές αρκούδες χρειάζονται τον πάγο – εκεί είναι οι φώκιες και οι θαλάσσιοι ελέφαντες που τρώνε. Δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη, και δεν ταξιδεύουν νότια της τούνδρας.

Οι γκρίζλι, ιστορικά, σπανίως τολμούσαν να πάνε στα βόρεια δάση. Το μόνιμο στρώμα του πάγου είναι πολύ κρύο για εκείνες και βυθίζονται στο χιόνι εύκολα. (Σε αντίθεση με τις πολικές αρκούδες που έχουν πόδια που λειτουργούν ως χιονοπέδιλα). Το κυνήγι είναι πιο δύσκολο στο βορρά, όπου τα θηράματα είναι λιγοστά. Και δεν είναι πραγματικά κολυμβητές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Derocher είπε ότι δεν αργεί η ώρα που θα αρχίσουμε να βλέπουμε θηλυκές γκρίζλι αρκούδες να προσεγγίζουν αρσενικές πολικές αρκούδες, συμβάλλοντας περαιτέρω στην γενετική παραλλαγή της πολικής αρκούδας. «Υποψιάζομαι ότι την ίδια στιγμή που αυτό θα συμβεί,θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις πολικές αρκούδες να βαδίζουν το δρόμο προς την εξαφάνισή τους».
Θα πρέπει επιτέλους η διεθνής κοινότητα-ΟΗΕ-ΑJC να επεκτείνει την αντιρατσιστικιά και κατά του μίσους νομοθεσία στους επιστήμονες-οικολόγους, πριν η κατάσταση ξεφύγει και κινδυνεύσει η προοδευτικιά δημοκρατικιά ανεχτικιά πολυπολιτισμικιά αγγελικη κοινωνία μας των Ζώων.


https://2.bp.blogspot.com/-yEAHbf7_bt4/V0grxmkjikI/AAAAAAABBMc/6VrpmPr_W2cl44ZWssahSZCGLS1sjMNOACLcB/s1600/grizzlies-welcome-polar-sluts-618x409.jpg


Φανταστείτε σε κάποιους μη Οικολόγους να καρφωθεί η ιδέα ότι και στις ανθρώπινες κοινωνίες, από αυτή τη "νέα" σχέση, με το ανακάτεμα των φυλών και τις επιμιξίες που θα προκύψουν λόγω της μαζικής χωρικής επέκτασης μη Λευκών-Αλλόφυλων στα εδάφη της μέχρι πρόσφατα Λευκής Δύσης, αυτοί που θα επωφεληθούν θα είναι οι μη Λευκοί και ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην αραίωση και τελικά στην εξαφάνιση της Λευκής-Ιθαγενούς Φυλής...

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάντως ευχαριστήθηκα πώς πήρανε τα 3 οι γονείς τού Φύσσα προσπαθώντας μέσω της δολοφονίας να βάλουν φυλακή την Χρυσή Αυγή, δηλαδή να κάνουν την δίκη πολιτική αντί για κοινή ποινική. Τελικά μπλέχτηκαν 200 μάρτυρες για 70 άσχετες υποθέσεις τής πλάκας και ο Ρουπακιάς εξήντλησε το 18μηνο στην φυλακή. Ταυτόχρονα όσο θα εστιάζεται στην δολοφονία η δίκη τόσο θα βγαίνουν άπλυτα στην φόρα για τον Φύσσα, τους φίλους του και την αστυνομία και πιθανόν να αποδειχθεί ότι ο Ρουπακιάς ήταν σε άμυνα πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αθωωθεί τελείως. θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Ανώνυμος είπε...

Μουγκο πωs να το πει μουγκο πωs να μιλησει αφου τον Κ@λο του ειχανε σφραγισει με ενα καταπρασινο αγγουρι!!!antizitro.blogspot.gr/2015/09/blog-post_51.html

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/CBDcN9