20/6/16

Και λίγο (επαγγελματικό) μπάσκετ

Ο Λε Μπρόν το πήρε προσωπικά
Έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ! Γύρισε στο χωριό του και οδήγησε τους , Κλίβελαντ Καβαλίερς στο πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους καθώς επικράτησαν στον έβδομο τελικό, στην έδρα των παραζαλισμένων Γουόριορς με 93-89 .
Τρίτο πρωτάθλημα στην καριέρα του ΛεμπρόνΤζέιμς και τρίτη φορά MVP των τελικών.
Στα 47 λεπτά που αγωνίστηκε, ο «Βασιλιάς» Λε Μπρόν σημείωσε 27 πόντους, πήρε 11 ριμπάουντ, έδωσε 11 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έδωσε 3 τάπες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν τον Μαϊκλ Τζορνταν ουδεις.

Ανώνυμος είπε...

Σαν το Michael Jordan κανείς!
Κε Σπύρο Χατζάρα ο Lebron έφυγε επίτηδες από το Cleveland,γνωρίζοντας πως η φυγή του θα οδηγήσει το Cleveland στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ως συνέπεια θα είχε το Cleveland τη δυνατότητα να πάρει first pick από το επόμενο draft ώστε να δυναμώσει και να επιστρέψει ο ίδιος και να διεκδικήσει τίτλο!
Το 2011 το Cleveland με τον τρόπο αυτό πήρε τον Kyrie Irving...
https://en.wikipedia.org/wiki/2011_NBA_draft

Η φυγή του στο Miami ήταν λοιπόν καλά προμελετημένη!
Όταν είδε ότι δεν μπορεί να πάρει άλλο τίτλο με το Miami έφυγε και από εκεί!
Με την πρώτη αποτυχία πέρυσι έκαναν διορθωτικές κινήσεις οι Cleveland Cavaliers γεμίζοντας τον πάγκο τους με guard,forward και Center(δύο Ρώσσοι!)
Ο τεράστιος Michael Jordan δεν έφυγε ποτέ από το Σικάγο,παρά μόνο στην δεύτερη επιστροφή του στους Washington Wizards,που στα 38 του είχε μέσο όρο 22.9 και 20 στα 38 και 39 του έτη σε 40 λεπτά συμμετοχής,αν δε κάνουμε αναγωγή στα 36 λεπτά είχε 23,7 και 19,5 πόντους μέσο όρο.
Και φυσικά έπαιξε στο Κολλέγιο ενώ ο Lebron δεν πήγε,όπως και ο Kobe Bryant.

http://www.basketball-reference.com/players/j/jordami01.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...