Η Gallup International ενόψει της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια ρώτησε μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2016, από περίπου χίλια άτομα σε 66 χώρες, για τον ποιον θα ήθελαν για σύμμαχο εάν δεχθούν επίθεση.
Το «συμπέρασμα» της Gallup International ήταν ότι «τέσσερα μέλη του ΝΑΤΟ, (η Ελλάδα, η Τουρκία, η Βουλγαρία και η Σλοβενία), προτιμούν τη Ρωσία αντί για τις ΗΠΑ.
Και το αποτέλεσμα της Τουρκίας είναι συνδεδεμένο με το νατοϊκό πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, τον οποίο ειδοποίησαν οι Ρώσοι για τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχε.
Το αποτέλεσμα της Βουλγαρίας είναι συνδεδεμένο με την προεκλογική εκστρατεία και την Νίκη του πτέραρχου Ράντεφ, που είναι «φίλος» της Ρωσίας.
Η Ελληνική κοινή γνώμη έχει χρόνια πρόβλημα δυσπιστίας απέναντι στη «Συμμαχία» εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον.
Μόνο η Σλοβενία είναι περίεργη. Μάλλον έχει να κάνει με τις Ιταλικές βλέψεις.
Άλλες χώρες που διάλεξαν τη ρωσική από την αμερικανική Συμμαχία ήταν η Κίνα, το Ιράν και τη Σερβία. Στη η Ρωσία επέλεξαν την Κίνα ως κύριο σύμμαχό . Οι Αμερικανοί ψήφισαν το Ηνωμένο Βασίλειο.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ένα κύριο άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» της Θεσσαλονίκης και το οποίο θα πρέπει να είχε γραφεί είτε από τον Αλεξανδρο Ωρολογά είτε από τον Δημήτριο Τσούρκα και το οποίο απαντούσε στην ψευδή δήλωση του Τσώρτσιλ στην Αγγλική Βουλή στις 9 Απριλίου, ότι, «Ποτέ δεν ήταν πολιτική μας ή συμφέρον μας να δούμε τον πόλεμο να μεταφέρεται στη Βαλκανική Χερσόνησο».
Το άρθρο αυτό, δεν εγνώριζε τις πιέσεις πρός τον Μεταξά τον Δεκέμβριο του 1940 να δεχθεί το αγγλικό εκστρατευτικό Σώμα στην Θεσσαλονίκη. ...
.png)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου