26/2/17

Ρουφιανοπροπαγάνδα και πόλεμος κατά του λαού

Και όμως, αυτό μεταδόθηκε από τους εχθρούς του λαού ως είδηση με τίτλο ,«Νέα Υόρκη: Συγκέντρωση υπέρ του Τύπου».
(Η ουρά σε παρακείμενο χαμπουργκεράδικο μπορεί να ήταν μεγαλύτερη). 
250 επαγγελματίες διαδηλωτές δεν αποτελούν είδηση.
Αλλά για τους ρουφιάνους όλα παίζουν και το διάβασα στην naftemporiki.gr 

Η είδηση είναι ότι δεν βρέθηκαν ούτε 250 για να υποστηρίξουν τη ναυαρχίδα της περιούσιας προπαγάνδας.
Το ρεπορτάζ των ρουφιάνων έλεγε: «Περίπου 250 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία των New York Times στη Νέα Υόρκη για να υποστηρίξουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Την Παρασκευή, ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε, μεταξύ άλλων, στους New York Times, τους Los Angeles Times και το CNN την πρόσβαση στο μπρίφινγκ του εκπροσώπου του κ. Τραμπ, Σον Σπάισερ. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά στην είσοδο του κτηρίου των New York Times , κοντά στην Times Square, κρατώντας πλακάτ με την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος για την ελευθερία του Τύπου. Ορισμένοι φορούσαν στο στόμα ταινία για να συμβολίσουν την απόπειρα φιμώματος των μέσων ενημέρωσης».

Γραμμένο από πρακτόρια και Χαφιέδες συναδέλφους του Μπελογιάννη, από πριν περίμενε μόνο τον αριθμό των διαδηλωτών για να αποσταλεί.

Ξεφτιλίστηκαν εντελώς . 250 άτομα για τους New York Times. Ούτε συγκέντρωση του Βενιζέλου στο Σύνταγμα.
Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο στόμα ταινία θα έπρεπε να είχαν βάλει πολυ πριν βγει ο Τραμπ! Σοβαρά τωρα, αντίθετα με ο,τι λενε διάφοροι, ο Τραμπ φαίνεται να εχει ενα σχέδιο επίθεσης καλα συντονισμένο κ επεξεργασμένο. Και οχι δεν ειναι μονος του σε αυτο. Εχουν ας πούμε "δικιο" οι περιουσιοι που σκουζουν.

soulis είπε...

Υπαρχουν αρκετα αγγλοδωνα σαιτ και μπλογκ που εχουν ασχοληθει με το θεματου Τυπου και των ΜΜΕ στις ΗΠΑ και στο πως περασαν σταδιακα στον ελεγχο των εβραιων.
Και οι 100 πρωτες σε κυκλοφορια εφημεριδες των ΗΠΑ ανηκουν σε εβραιους.
Οχι οι 90 οχι οι 95 οχι οι 99 αλλα και οι 100.
Και οι επομενες δηλαδη μετα το 100 και σε παναμερικανικο και σε πολιτειακο επιπεσο παλι σε αυτους.
Το πιο ενδιαφερον ειναι οτι καμμια απο αυτες τις μεγαλες εφημεριδες συμπεριλαμβανομενων των ΝΥΤ δεν εχει ιδρυθει απο τους σημερινους εβραιους ιδιοκτητες τους.
Ολες αρχικα ανηκαν σε λευκους gentiles και οταν απεκτησαν ονομα και επιρροη πεσανε να τις αρπαξουν οι εβραιοι καιτο καταφεραν μεσω του τραπεζικου συστηματος και της αποσυρσης των διαφημισεων καθοτι αντιθετα απο οτι πιστευει ο πολυς κοσμος οι εφημεριδες και τα αλλα εντυπα δεν ζουν απο τους αναγνωστες τους αλλα απο την διαφημιση.
Τους στραγγαλισαν λοιπον οικονομικα και τους αρπαξαν τιις εφημεριδες.

Τα καναλια ειναι αλλη ιστορια.Εκει τα αρπαξαν μεσω χρηματιστηριου.
Ετσι πηραν το CNN απο τον φιλοσημιτη μεν gentile δε Τεντ Τερνερ.
Ουτε που καταλαβε πως εγινε.Νομιζα οτι θα τους αγοραζα εγω ελεγε οταν προσπαθησε να κανει επιθετκη εξαγορα του CBS αλλα τελικα με εξαγορασαν αυτοι.
Τον εκαναν για λιγο και επιτιμο προεδρο και μετα τον πεταξαν με τις κλωτσιες απο το καναλι που δημιουργησε.Δεν εμπιστευονται αλλοφυλους σε μεσο με τοσο μεγαλη επιρροη.