26/2/17

Καρνάβαλος

Στη λήξη του τριωδίου ο Πάνος (Χικ!), δήλωσε λίγο πριν τη καύση του καρνάβαλου. «Να δω (Χικ!), πώς θα φύγουν αν πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. (Χικ!)».
Απλούστατο. Σαν την Κύπρο ρε Τζώνυ. Δεν έφυγαν. Ακόμα εκεί είναι.

ΥΓ. Να χαρώ όσους εξέλαβαν ως σοβαρή τη δήλωση του μίστερ Panos (Χικ)!

2 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυρο ο Πανος Χικ ειναι για γελια (και κλωτσιες) αλλα βλεπω και κατι αλλο και ανησυχω.
Βλεπω ας πουμε το καναλι του σαπιοκοιλια να αφιερωνει τα τρια τεταρτα του κεντρικου του δελτιου καθε μερα τον τελευται καιρο να μιλαει για τον φοβερο και ρομερο ελληνικο στρατο αεροπορια ναυτικο ειδικες δυναμεις κλπ.
Το ιδιο και ο Εισαγγελατος το ΑΠΕ ο ΑΝΤ1 και ολα τα συριζαικα παπαγαλακια.
Μας εχουν πρηξει με το υψηλο φρονημα και για το ποσο ετοιμοι ειμαστε για αμεση αντιδραση (με υα Φαντομ!!!!! του Βιετναμ που εδειχνε το νιουζιτ).
Ολα αυτα εμενα μου κανουν για μια καλα οργανωμενη προσπαθεια των νταβατζηδων να αβανταρουν τον χοντρο και για να τον ξαναβαλουν στην Βουλη αλλα και για να κοψει ακομη περισσοτερους ψηφους απο την ΧΑ η οποια καλω η κακως ειναι το μονο πατριωτικο κομμα με καπως αξιπρεπη ποσοστα.
Σκεφτονται οτι στην βραση κολλαει το σιδερο και εξαλλου ξερουν οτι υπαρχει πολυ μεγαλο ποσοτο ηλιθιων τους οποιοτς πιστευουν οτι μπορουν να πεισουν οτι ο Μπλακ Λειμπελ ειναι Κολοκοτρωνης.
Απο μια αποψη τολμω να πω οτι ευχομαι μερικες φορες οι τουρκαλαδες να ηταν λιγο πιο ριψοκινδυνοι και να τολμουσαν κατι ωστε να ξευτιλισουν και τον Καμμενο και ολους τους ευνουχους καραβαναδες που παριστανουν τους μαχιμους και τα λιονταρια.
Αυτο θα σημαινε βεβαια εθνικη καταστροφη και καταληψη ελληνικων νησιων αλλα ισως οι κωλοελληνες που ψηφιζουν Συριζα καμμενους Κουλη κλπ να χρειαζονται ενα τετοιο σοκ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα κανάλια όντως είναι πρωτόγνωρο ! Σε πιο δύσκολες και παλιές εποχές δεν είχαμε τέτοια παρουσιάση σε επίπεδο προπαγάνδας ασχετώς αν είναι σωστή ή όχι.Κατ εμε΄είναι σωστή αλλά κάτι κρύβει.Μάλλον το χεράκι τους έχουν βάλει οι φίλοι Αμερικάνοι σε αυτό για άγνωστους σε μένα λόγους.Μη ξεχνάμε ειδικώς ότι δύο κανάλια είναι στο πέι ρολ της πρεσβείας μονίμως.Δεν θελούν τον Ερντογάν οι Αμερικάνοι ? Έχουν συμφέρον να κάνουν κάποιο θερμό επεισόδιο ? Δεν ξέρω.Πάντως σιγοντάρουν θερμό επεισόδιο.Σε παλαιότερες εποχές μην ξεχνάμε γίνονταν χειρότερα περιστατικά και δεν έβγαζαν τα ίδια κανάλια κιχ !