12/8/17

Τα βιβλία του Σπύρου Χαζτάρα

1. Τα 200 χρόνια του ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος Δοκίμιο περί Πατριωτισμού των Φιλογενών του 1817

2.Οι Ρότσιλντ και οι Μασόνοι δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Κάθε βοήθεια για να μπορέσω να τα τυπώσω δεκτή. Θα τυπωθούν ψηφιακά από 200 αντίτυπα και μετά βλέπουμε.
Το αρχικό κόστος θα είναι περίπου 1300 ευρώ.Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες από τώρα στο deltio11@gmail.com. Το κόστος αποστολής με αντικαταβολή θα είναι 26 ευρώ και για τα δύο, και 16 ευρώ για κάθε μόνο του.


Τα 4 βιβλία του Σπύρου Χατζάρα που κυκλοφορούν  

μόνο με 50 Ευρώ.

 
«Η Επανάσταση των Φιλογενών»+ «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ» + « Το Εβραϊκό Ζήτημα»+ «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» , μόνο με 50 Ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής  με τα ΕΛΤΑ.


-«Η Επανάσταση των Φιλογενών». Πως ο Πατριώτης Καποδίστριας οργάνωσε την Παλιγγενεσία του 1821 και πως οι μασόνοι και οι Εβραίοι στην υπηρεσία της Αγγλίας και των Ρότσιλντ ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. 
-«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». Πως η SoE και η χρυσές λίρες δημιούργησαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γιατί η Αγγλία δολοφόνησε  τον Μεταξά και κατέστρεψε την Ελλάδα.
- «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ». Ποιοι και γιατί προκάλεσαν τον Παγκόσμιο Πόλεμο και ποιοι είναι η παγκόσμια Διακυβέρνηση.
-« Το Εβραϊκό Ζήτημα», το βιβλίο του Γκέμπελς για το Ολοκαύτωμα του Γερμανικού λαού  στα χέρια των όπου Γης και Πατρίς.  


Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com  

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένεια Γκέμπελς παραμένει σήμερα μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας! Που τα βρήκαν τόσα πλούτη οι απόγονοι του μάστορα της προπαγάνδας;

Ανώνυμος είπε...

Μαστορας της προπαγανδας; Για πες μας τι εχει πει και που εχει πει ψεμματα.Ξεμπροστιασε και ξεφτιλισε την εβραϊκη και την μαρξιστικη προπαγανδα γιαυτο τσουζει ακομα υστερα απο επτα δεκαετιες.Οσο για τις περιουσιες,δεν μας νοιαζει του Γκεμπελς,ενδιαφερομαστε ομως να μαθουμε απο που προηλθε η περιουσια του ΚΚΕ,της πλουσιοτερης εταιρειας στην Ελλαδα.Μηπως γνωριζεις να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκέμπελς ήταν εμφανέστατα εβραϊκής καταγωγής. Έχεις δει πολλούς Γερμανούς τόσο μαυριδερούς; Και για αυτό είχε και πάρεση στα πόδια - κλασσικό εβραικό κουσούρι...

Ανώνυμος είπε...

...τρια πουλακια καθονταν!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα φίλε, αν μιλήσουμε αντικειμενικά, με καθαρά φυλετικά κριτήρια, και κάποιοι στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής μοιάζουν περισσότερο με λάθρο, παρά με Έλληνες...

Γράψανε μάλιστα κάποιοι Αμερικανοί εθνικιστές σε ένα φόρουμ ότι ο Κασιδιάρης έχει βορειοαφρικανικά χαρακτηριστικά και τα σχόλια αυτά σβηστήκανε μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής Αμερικής!

Ανώνυμος είπε...

...στην αυλη μου εχω κοτα,στο γκαραζ ασπρη τογιοτα!!!
Οτι να'ναι!
Ο πασχων απο πνευματικη ψωρα κομμουνιστης στις ερωτησεις της Δευ Αυγ 14, 03:23:00 μ.μ.
περι τι γνωριζει για την προπαγανδα του Γκεμπελς και που ειχε αδικο στους λογους του ή στα γραπτα του,εδωσε τις παρακατω "αποστομωτικες" απαντησεις:Ειχε παρεση στα ποδια αρα ηταν..εβραιος!
Και ο Κασιδιαρης εχει βορειοαφρικανικα χαρακτηριστικα!
Συμπερασμα: Αμορφωτος+Αδαης+Πνευματικα καθυστερημενος=Κομμουνιστης.

Μαθε στουρναρι: προσβληθηκε απο οστεομυελιτιδα σε ηλικια 7 ετων,η θεραπεια απετυχε και το αριστερο ποδι παρεμεινε βραχυτερο.Οι γονεις του ησαν καθολικοι και ο ιδιος φοιτησε σε καθολικο γυμνασιο.Η περιουσια που μιλας δεν ειναι του Γκεμπελς αλλα του πρωτου γιου της γυναικας του απο αλλον γαμο.Την εκανε μονος του,την δεκαετια του 60 με αγοροπωλησια μετοχων.Ουτε που μας νοιαζει βεβαια.Απλα εσυ νομιζεις ως χαζος κομμουνιστης οτι γραφοντας αυτο θα "αποδυναμωσεις" το σχετικο βιβλιο του Χατζαρα(τοσο σου κοβει).Οσο για τον Κασιδιαρη αυτα τα γραφουν αριστεριστικοι ιστοτοποι που ως γνωστον,φημιζονται για την εγκυροτητα τους.
Οσο για τα φυλετκα ζητηματα,αστο σταλινακια, δε σε παιρνει.Οι κομμουνιστες δεν ειναι Ελληνες,ουτε καν απο DNA.Να το προχωρησω κι αλλο:Ειναι συζητησιμο εαν ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος Homo Sapiens.Η Φυση το προικισε με την Θεϊκη σπιθα,δλδ την σκεψη ή αλλιως το Πνευμα.Ο κομμουνιστης ομως δεν διαθετει αυτο το χαρισμα,παραμενοντας στασιμος,στα αρχεγονα ζωωδη ενστκτα του Κτηνους,στο νομο της αγελης:Δεν εχει σημασια τι σκεπτεσαι,φτανει να υπακους!(στο Κομμα).Υπο αυτη την εννοια ο κομμουνιστης στην εξελικτικη κλιμακα βρισκεται στο ενδιαμεσο μεταξυ του ανθρωπου και του πιθηκου(οπως αποδεικνυει η παραφυσικη συμπεριφορα του και το κτηνωδες ενστκτο του).Οσον αφορα την Ελλαδα,το ματωμενο αποτυπωμα της Κοκκινης Φυλης,του "Ρυπαρου Γενους",αποτελει αποδειξη ωστε καθηκον καθε Ελληνα και Ελληνιδας να ειναι η εκριζωση καθε τι μαρξιστικου και αντφυσικου απο τον κορμο του Εθνους.Καθηκον το οποιο ειναι νομιμο και ηθικο.

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαρέρχομαι τις άστοχες ύβρεις σου και μπαίνω κατευθείαν στην ουσία:

1) Ο Γκέμπελς είχε και βλαισοποδία, δηλαδή βάδιζε με τα πέλματα προς τα έσω, όπως οι πίθηκοι, που είναι κλασσικό κουσούρι της Εβραϊκής φυλής, όπως και η αχρωματοψία... Αλλά το πιό χαρακτηριστικό από όλα ήταν η μελαμψότητά του. Έχεις δει εσύ πολλούς Γερμανούς να είναι τόσο μαυριδεροί;

2) Αν είσαι αντικειμενικός, θα παραδεχθείς ότι ο Μιχαλολιάκος μοιάζει με Ινδό ή Πακιστανό και ο Κασιδιάρης με Τυνήσιο ή Μαροκινό. Αυτό γράψανε σε ακροδεξιό φόρουμ της Αμερικής για τον Κασιδιάρη κάποιοι Αμερικανοί φυλετιστές και έπεσε πάνω τους η ΧΑ Αμερικής να τους φάει...

3) Εσύ μην ανησυχείς, είσαι απλώς στραβοκάνης, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τεστ DNA...

Ανώνυμος είπε...

Επι τροχαδην

Ωστε μπηκες στην...ουσια;;;Απαντησες στην ερωτηση περι της προπαγανδας του Γκεμπελς;;;
Επαναληψη των παραπανω σχολιων σου εκανες!Μηπως πινεις τιποτα...ουσιες περιεργες;Γιατι περι ουσιας μηδεν!Μαλλον εχεις ελλειψη φαιας ουσιας...
Ενας τιμιος ανθρωπος θα απαντουσε περιπου ως εξης:"Δεν γνωριζω κατι απο την πολιτικη δραση του Γκεμπελς,αν γνωριζεις εσυ γραψε και θα απαντησω στο που διαφωνω,ενω ταυτοχρονα θα ψαξω για στοιχεια για να σε αντικρουσω".Ειπαμε ομως,ενας ανθρωπος που εχει Ψυχη,οχι ενας Κομμουνιστης ενας αψυχος.
Η διαφορα ενος κανονικου Ανθρωπου και ενος Κομμουνιστη ειναι οτι ο δευτερος περναει τους ποθους του για πραγματικοτητα και το συνειδητο του ψευδος για αληθεια,π.χ. στο 1) λες ψεμματα,γιατι δεν εχεις στοιχεια οποτε γραφεις με την φαντασια σου.Εγω ομως διαθετω μια βιογραφια για το συγκεκριμενο προσωπο(Κουρτ Ρηζ,Ιωσηφ Γκαιμπελς) και αλλα στοιχεια απο δυο ιστορικους του ναζισμου(Χαϊντεν και Ολντεν),γραμμενα ολα μεταξυ 1945-1948,δλδ αυτοπτων μαρτυρων της εποχης τους,πριν οι εβραιοι προλαβουν να κατασκευασουν "δικες τους βιογραφιες" για τους μισητους αντιπαλους τους,(τα στοιχεια στη εβραιο-βικιπεδια,οσον αφορα τους εχθρους του ιουδαϊσμου,κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν τα λαμβανει σοβαρα).
Αν εχω δει γερμανους μαυριδερους,ναι εχω δει,οι μισοι σχεδον τετοιοι ειναι και στα βορειοανατολικα πολλοι εχουν και μογγολικα χαρακτηριστικα.
Οσο για το πως μοιαζουν στην ηγεσια της Χ.Α. εσυ τι εισαι επιστημων της ευγονικης;Τοτε πες μας για τους βουλευτες του ΚΚΕ,πχ Μαϊλης.Κατ'εμε,φερνει πιο κοντα σε μαϊμου(αν βαλεις διπλα στη μουρη του μια φωτο μαϊμους θα δεις οτι δεν υπαρχει διαφορα-ισως μαλιστα η μαϊμου να μοιαζει πιο ανθρωπινη...),πχ Καννελη ή καλυτερα παμε στον Κουτσουμπα!
Εγω σ'αυτον βλεπω ενα ρομποτ με ανθρωπινη αμφιεση,κατασκευασμενο να ομιλει μ'εναν συγκεκριμενο τροπο,με εμφυτευμενο τσιπ,το οποιο διαθετει ειδικο προγραμμα λειτουργειας.Μιλαει συμφωνα με τις οδηγειες του κατασκευαστη,σαν αψυχη κουκλα Μπαρμπι η Χελωνονιντζακι που πωλουνται στα Τζαμπο.Διαθετει αυτος το Πνευμα,το Λογικον,που χαρακτηριζει ενα Ελλογο Ον;
Καλυτερα να μην μιλας για τους Εβραιους γιατι αυτοι δημιουργησαν το ΚΚΕ,αυτοι που εχουν αυτα τα κουσουρια,σ'αυτους ανηκει το copyright!!! Και ακομη το ελεγχουν οπως αποδειξε το πουλεν των κομμουνιστων των δεκαετιων 70-80:Η Μαρια Δαμανακη!
ΔΑΜΑΝΑΚΗ: ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!
(Γκουγκλαρετε:Δαμανακη Εβραια.
Θα κατεβει ολος ο διαλογος της Δαμανακη στη Βουλη με τον προεδρευων εκεινη την ωρα...η Δαμανακη παρεξηγηθηκε γιατι ο ΚωλοΤουμπας-τοτε βουλευτης της ΝΔ-αποκαλεσε το συμβουλο του Σημιτη,Ροζακη-Ροζενσταϊν...εβραιο!
Το ΚΚΕ ειναι εβραϊκο ανθελληνικο κατασκευασμα και θα υπαρχει οσο οι δημιουργοι του κρινουν οτι θα τους ειναι χρησιμο στα σχεδια τους.
Οποτε καλυτερα να μασας παρα να μιλας.