29/8/17

Το ανθρωπιστικό Κράτος Δικαίου

Η πουστριλέ Κοινοβουλευτική Δημοκρατία της Ιγγλιτέρας, για την οποία αγωνίστηκαν για να εφαρμοστεί και στον τόπο μας, τα καθάρματα Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, Σπυρίδων Τρικούπης, Διονύσιος Ρώμας, Γεώργιος Κουντουριώτης, Ιωάννης Ορλάνδος, Δημήτριος Βούλγαρης, Σταμάτης Μπουδούρης, Τάσος Πολυζωίδης, Θεόκλητος Φαρμακίδης, Κωνσταντίνος Ζωγράφος Αλέξανδρος Σούτζος, Παναγιώτης Σούτζος, Αλέξανδρος Ρίζος-Ραγκαβής, και ο αρχιρουφιάνος Μακρυγιάννης, προστάτευε τη παιδιά.

Το 1833, με ανθρωπιστικό νόμο που ψήφισε το «φιλάνθρωπο» αγγλικό Κοινοβούλιο περιορίστηκε ο χρόνος εργασίας των παιδιών και των εφήβων στη κλωστοϋφαντουργία και απαγορεύτηκε η απασχόληση παιδιών κάτω των 9 ετών.

Ναι ρε. Κάτω των 9 ετών. Από 9 και πάνω δούλευαν. Στην Συνταγματική Δημοκρατία των Πούστηδων.

Και στη Σοβιετία, στο κράτος του «Λαού», ο Λαός μέχρι τις 27 Αυγούστου 1929 δούλευε, επτά ημέρες την εβδομάδα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδού και η σχετική απόφαση της 4ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που συνήλθε στις 28-29/07/1948: «Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για την Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση» («ΚΚΕ- Τα Επίσημα Κείμενα, τόμος 3ος).

Μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1949, συνήλθε εκ νέου η Κ.Ε. του ΚΚΕ (5η Ολομέλεια) κι έλαβε την εξής απόφαση: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει». Αυτά τα κατάπτυστα κείμενα, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα μιας και δεν έχουν αποκηρυχθεί από το ΚΚΕ, θα κυνηγούν τους κομμουνιστές εις τον αιώνα τον άπαντα! Κι όχι μόνο του ΚΚΕ, αλλά και τους υπολοίπους «διαδόχους» (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), διότι μέχρι το 1968 το ΚΚΕ ήτο ενιαίο κόμμα.

Τι θα γινόταν εάν επικρατούσαν οι συμμορίτες; Να αναφέρουμε περιληπτικά: Η Μακεδονία θα ήτο επαρχία των Σκοπίων, η Θράκη της Βουλγαρίας και η Ήπειρος της Αλβανίας. Εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια Έλληνες, θα εξοντώνονταν στα ελληνικά «Γκουλάγκ». Σε κάθε περίπτωση, η κομμουνιστική περιπέτεια θα κατέρρεε το 1990 και εκατομμύρια ρακένδυτοι και πειναλέοι Έλληνες θα εγκατέλειπαν την ρημαγμένη πατρίδα και θα λαθρομετανάστευαν στις χώρες της Δύσεως, όπου θα ζούσαν κυνηγημένοι κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Οι δε Ελληνίδες, θα κατέληγαν στα μπαρ και στους κακόφημους οίκους των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Με λίγα λόγια, θα ήμασταν οι Αλβανοί της Ευρώπης!

Αιωνία, λοιπόν, τιμή και δόξα αξίζει σ’ αυτούς που πολέμησαν για την ελευθερία και την ακεραιότητα της Πατρίδος. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Μα εκεί κατέληξαν τελικά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες! Με μία καθυστέρηση 20 ετών. Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;

Ανώνυμος είπε...

8.25
αυτο καταλαβες εσυ απ ολο το αρθρο ρε κοπανε???????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο κόπανος; Εσύ μας λες τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα αν είχε επικρατήσει ο κομμουνισμός, και όλα αυτά μας συμβαίνουν σήμερα επί καπιταλισμού...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...