22/8/17

Η Εσθονική προεδρία της ΕΕ μπήκε με το «δεξί»

Η Διεθνής Διάσκεψη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Κομμουνισμού και του Ναζισμού στο Ταλίν
Στις 2 Απριλίου 2009 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα σχετικά με την ευρωπαϊκή συνείδηση και τον ολοκληρωτισμό, προτείνοντας την ανακήρυξη της 23ης Αυγούστου ως την πανευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων.
Έτσι αύριο στο Ταλίν στις 11.00 μετά τη άτυπη συνάντηση των Ευρωπαίων Υπουργών Δικαιοσύνης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την ημέρα μνήμης στις 12.00 στην Πλατεία Ελευθερίας του Ταλίν θα γίνει εκδήλωση μνήμης των θυμάτων του Κομμουνισμού και του ναζισμού και στις 14.30 θα αρχίσει το συνέδριο με θέμα, «Η κληρονομιά στην Ευρώπη του 21ου αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» και  στις 17.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «Κομμουνισμός στην Εποχή του» στο Εσθονικό Ναυτικό Μουσείο .

(11.00 – 11.45 Press conference following the meeting of European Ministers for Justice; Tallinn Creative Hub (Kultuurikatel) 12.00 – 1.00 Commemoration of Victims of Stalinism and Nazism; War of Independence Victory Column, Freedom Square 2.30 – 4.45 Conference 'The Heritage in 21st Century Europe of the Crimes Committed by Communist Regimes'; Tallinn Creative Hub 5.00 – 6.00 Opening of exhibition 'Communism in its Time'; Estonian Maritime Museum Gun Powder Depot )(Püssirohuait)

Ο Γελοίος και ανιστόρητος πιθηκάνθρωπος, σαν  Κόκκινος υπουργός, είπε ότι αυτός και η διεφθαρμένη κλίκα του, που είναι υπερήφανοι για τις σφαγές στο Μελιγαλά και για τον «Κόκκινο Δεκέμβρη, «ποτέ δεν θεώρησαν τον κομμουνισμό εγκληματική ιδεολογία».
Ο Κόκκινος τενεκές αποφάσισε να μην παραστεί στη άτυπη Σύνοδο των Υπουργών , και είπε ότι η «εθνική γραμμή είναι να μην ταυτίζουν τον κομμουνισμό και το ναζισμό». Είπε ακόμα ότι ο Στάλιν, (που ήταν τίμιος άνθρωπος), δεν έχει καμιά σχέση με τους λωποδύτες τροτσκιστές και χαφιέδες της ανανεωτικής Αριστεράς.
Η χαφιεδο-ομάδα της Αριστεράς GUE/NGL κάλεσε την εσθονική Προεδρία να ακυρώσει τη διυπουργική σύνοδο με θέμα την «κληρονομιά που άφησαν στον 21ο αιώνα τα εγκλήματα από Κομμουνιστικά Καθεστώτα», και ζήτησε από τους υπουργούς Δικαιοσύνης, να μποϋκοτάρουν τη Σύνοδο, όπως έκανε ο μουσάτος φελλός.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα, διαγωνισμό θα κάνουμε ποιοί κάνανε τα περισσότερα εγκλήματα; Και οι κομμουνιστές και οι ναζιστές είναι κοινοί εγκληματίες.

Κι εσύ Χατζάρα μην δίνεις βήμα σε κάποιους που υμνούν ξεδιάντροπα το ναζισμό. Θα τρίζουν τα κόκαλα των 317 νεκρών στο Κομμένο Άρτας, εκ των οποίων 119 ήταν γυναίκες και 97 ήταν παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Tα κόκκαλα των νεκρών τού Συμμοριτοπολέμου δεν τρίζουν;

Ξέχασα...οι ΕΑΜοΒούλγαροι ήταν "καλοί" σφαγείς...

mike είπε...

Μουσάτος φελλός..Ο κόντες που σου κουνάει το δάκτυλο..

Απορώ τι ανθρώποι τους ψηφίσαν,όλους αυτούς..
Και μας εξουσιάζουν τώρα..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανείς ότι οι κομμουνιστές ήταν καλοί σφαγείς. Αλλά να εξυμνεί κάποιος εδώ μέσα τους Γερμανούς σφαγείς γυναικοπαίδων ξεπερνάει κάθε λογική...

Ανώνυμος είπε...

Eντάξει, εντάξει...

Σαμπάνια, Χαβιάρι και Λούγκρα Άρη.

Ανώνυμος είπε...

Λούγκρες φίλε υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, δεν είναι μόνον ο Αρούλης...

Ανώνυμος είπε...

Σαμπάνια, Χαβιάρι και θίχτηκε η *κόκκινη* λούγκρα...

Ανώνυμος είπε...

Βρε ΟΥΣΤ, κομμούνι!
Φταίει ο ΚαρΑμανΑλής ο Προδότης!
Εθνική Συμφιλίωση και Μ@λ@κίες.

Ανώνυμος είπε...

Η καταγραφη ιστορικων γεγονοτων και λογων ή πραξεων των πρωταγωνιστων των γεγονοτων αυτων δεν ειναι εξυμνηση(εαν δεν γνωριζεις τη σημασια της λεξης,γκουγκλαρε τη).Αλλα οι κομμουνιστες κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια.
Η Ιστορια ειναι τα γεγονοτα που εγιναν και καταγραφηκαν ως ειχαν και οχι οπως τα φαντασιωθηκαν οι εβραιοι και οι μαρξιστες "συγγραφεις".Η Ιστορια δεν ειναι οι ταινιες του Hollywood ουτε ο Β Παγκοσμιος Πολεμος τα βιβλια του Αντονυ Μπηβορ(που φυσικα τιμηθηκε με...παρασημα "του Ιπποτη" και κατι γαλλικα "της περικνημιδας" διοτι εγραψε για την "ηρωϊκη γαλλικη αντισταση"(!!!!!!!!) ενω ο αλλος ιστορικος,ο Ντεηβιντ Ιρβινγκ-που δεν ειναι νεοταξιτης-τον εστειλαν φυλακη...
Θα συνεχισω να γραφω οτι ιστορικο διαθετω και το οποιο δεν υπαρχει ή αναφερεται αλλοιωμενο στη Google.Παντα με την αδεια του Σπυρου Χατζαρα.Εαν εσενα σε χαλαει,παρε τα κουβαδακια σου και τραβα σε αλλη παραλια.Και μην ξαναγραψεις απο κατω παριστανοντας καποιον αλλον που δηθεν με εξυβριζει ως εξοργισμενος στις 5 το πρωϊ(το κανεις επανειλλημενα αυτο εδω και πολλα χρονια οπως και το να απαντας στον εαυτο σου.Τα ψεμματα σου επισεις εκτος απο προφανη ειναι και αδεξια:Ειχες γραψει μαλιστα ακριβως πριν ενα χρονο,περισυ τον Αυγουστο, οτι ψηφισες 2 φορες...Χρυση Αυγη).
Οσο για τις σφαγες,οι κομμουνιστες ησαν αξιοι μαθητες των γερμανων και σε πλειστες περιπτωσεις ξεπερασαν τους δασκαλους τους.
Τα θυματα και οι καταστροφες που εκαναν οι κοκκινοι εκδοροσφαγεις ξεπερνουν οτιδηποτε εκαναν οι ξενοι εχθροι,και ακομα δεν εχει υπαρξει ουτε δικαιωση των νεκρων ουτε αποζημιωσεις των κατεστραμενων και λεηλατημενων περιουσιων.Το ΚΚΕ εχει πλεον μεγαλο θυσαυροφυλακιο και θα ερθει η ωρα που θα αποζημιωσει τους απογονους των θυματων του.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο Αρούλης έγινε κομμούνι; Θα μας τρελάνεις ρε φίλε; Γιατί, έχεις αντίρρηση ότι λούγκρες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα; Στη Χρυσή Αυγή δεν έχετε νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν "εθνικιστες"που αρνουνται τις σφαγες των ναζι σε βαρος του αμαχου πληθυσμου στην κατοχη;;;;Δεν αναγνωριζουν οτι ο "φιλελληνας φιρερ"εταξε
στους αγαπημενους του συμπολεμιστες " τσαμιδεςSS" ολοκληρη την Ηπειρο,μετα
τη νικη;;;;Δεν αναγνωριζουν οτι ολοκληρο το ναζιστικο ιερατειο εδωσε
"μποναμα" την ελευθερη Θρακη και την ανατολικη Μακεδονια στους Βουλγαρους,με
την υποσχεση να τους τη δωσει ολοκληρη μετα τη νικη;;;;φυσικα ακολουθησε
απαγορευση της Ελληνικης γλωσσας ,αντικατασταση των ελληνων κληρικων με βουλγαρους,διδασκαλια της βουλγαρικης στα σχολεια,και φυσικα διωξεις και
σφαγες των Ελληνων.......ευχαριστω και περιμενω απαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

1) Ο Τσολακογλου ουδεποτε αναγνωρισε βουλγαρικα δικαιωματα στη Θρακη,τονιζοντας ρητα στους Αλτενμπουργκ και Νοϋμπαχερ οτι σε ενδεχομενη συνθηκη ειρηνης η Ελλας δεν θα υπογραψη καμμια συνθηκη με τους βουλγαρους "με αυτα τα αθλια σκυλια"(Δικη "Δοσιλογων").Οπως οι ιδιοι διαβεβαιωσαν στον Τσολακογλου(1942) και στους Λογοθετοπουλο-Ραλλη(1943-44),σε περιπτωση διαπραγματευσεων ειρηνης μεταξυ Αξονα και Συμμαχων "εφ'οσον ουτε οι Συμμαχοι αναγνωριζουν την βουλγαρικη κατοχη ελληνικου εδαφους,ο Χιτλερ δεν θα ρισκαρε αποτυχια των διαπραγματευσεων μεταξυ Γερμανιας και Δυτικων Συμμαχων προς χαριν της Βουλγαριας"(Δικη "Δοσιλογων")
2) Οι Ελληνες Πατριωτες του Αντων Τσαους(ΕΑΟ) αντιμετωπισαν τους βουλγαρους και τους γερμανους στη Δραμα και στην Θρακη.Οι κομμουνιστοσυμμοριτες ησαν εξαφανισμενοι στη Θρακη.Ή αλλιως,δια της απουσιας τους απο ενεργειες κατα των βουλγαρων ουσιαστικα επιδοκιμαζαν την βουλγαρικη Κατοχη.Αλλα τον Οκτωβριο του 1944 οι συμμοριτες ενωμενοι με τους βουλγαρους στρατιωτες "αντιφασιστες",
επιτεθηκαν εναντιον των δυναμεων των ΕΑΟ(Εθνικιστικες Ανταρτικες Ομαδες).Εαμοβουλγαροι λοιπον,ονομα και πραγμα!
3)Οι Τσαμηδες συνεργαστηκαν με τους Ιταλους και αργοτερα με τους Γερμανους.Αλλα οι κομμουνιστοσυμμοριτες ουδεποτε επιτεθηκαν εναντιον των αλβανοκατσαπλιαδων. Παλι οι Ελληνες Πατριωτες-αυτη τη φορα του ΕΔΕΣ- ανελαβαν να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια,εκκαθαριζοντας την Ηπειρο απο δαυτους.
4)Οι κομμουνιστοσυμμοριτες ποτε δεν πηγαν να υπερασπιστουν ενα χωριο-εστω ενα!-να δωσουν μαχη και να φυγαδευσουν τουλαχιστον τους χωρικους.Αντιθετα με τις ενεργειες τους επιδιωκαν τον αφανισμο των χωριων.
5)Η κοκκινη συμμορια επιδιωκε την αυτονομια της "Μακεδονιας του Αιγαιου",απο την ελληνικη κατοχη!
6) Οι κομμουνιστοσυμμοριτες εκαναν το παιδομαζωμα,αντιγραφοντας τους Τουρκους Προγονους τους.
Αυτα τα ολιγα για απαντησεις και μην ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη.

Ανώνυμος είπε...

Το συνέδριο... θεσπίσθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο, τον Απρίλιο του 2008, ως «Ημέρα Μνήμης για τα Εγκλήματα του Κομμουνισμού και του Ναζισμού».

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ υπερψήφισαν την απόφαση... . Ήταν οι Εμμανουήλ Αγγελάκας και Νικόλαος Βακάλης, από τη Νέα Δημοκρατία.

ΔΕΝ ψήφισαν οι υπόλοιποι 22 έλληνες Ευρωβουλευτές, ως ακολούθως:

1. Από τη Νέα Δημοκρατία, 9 Ευρωβουλευτές ΑΠΕΙΧΑΝ:

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης
Μαργαρίτης Σχινάς
Αντώνης Τρακατέλλης
Γ. Δημητρακόπουλος
Ρόδη Κράτσα
Γιάννης Γκλαβάκης
Μαρία Κασσιώτου
Γεώργιος Παπαστάμκος
Μανώλης Μαυρομμάτης

(Μεγάλα παλικάρια ετούτοι, φάροι ηθικής συνείδησης, έτσι σιωπηλοί όπως ήταν, στη γωνίτσα τους).

2. Από το ΠΑΣΟΚ, και οι 8 Ευρωβουλευτές ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την απόφαση, καταγγέλλοντας ότι η ημέρα κοινής μνήμης «εξισώνει κατά απαράδεκτο τρόπο» τον κομμουνισμό και τον ναζισμό:

Μαίρη Ματσούκα
Σταύρος Λαμπρινίδης
Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Σταύρος Αρναουτάκης
Κατερίνα Μπατζελή
Κωνσταντίνος Μποτόπουλος
Ευαγγελία Τζαμπάζη
Μαριλένα Κοππά

(Ξέχασαν να μας πουν όμως ποιου από τους δύο, του κομμουνισμού ή του ναζισμού, τα εγκλήματα τους αρέσουν περισσότερο--γιατί αν τους ήταν εξ ίσου απεχθή υποθέτω δε θα είχαν πρόβλημα να υπερφηφίσουν).

3. Από το ΚΚΕ, και οι 3 Ευρωβουλευτές ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ, καταδικάζοντας την απόφαση ως αποτέλεσμα «αντικομμουνιστικής υστερίας»:

Θανάσης Παφίλης
Γιώργος Τούσσας
Διαμάντω Μανωλάκου

(Αυτοί τουλάχιστον ήξεραν τι έκαναν).

4. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο 1 Ευρωβουλευτής ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ:

Δημήτρης Παπαδημούλης

(Ανέκαθεν ήταν γίγας αυτός ο άνθρωπος).

5. Από το ΛΑΟΣ, ο 1 Ευρωβουλευτής ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ:

Γεώργιος Γεωργίου

(Αυτός μάλλον ή δεν κατάλαβε τι γινόταν, ή μπορεί και να χάθηκε στο δρόμο).

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αμετανόητα Χιτλερικός... Θαυμάζεις έναν αποτυχημένο, που κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη αποκαίδια και να δώσει κράτος στους περιπλανώμενους Εβραίους...

Ανώνυμος είπε...

@Παρ Αυγ 25, 06:27:00 μ.μ.

"Από πότε ο Αρούλης έγινε κομμούνι;"
Αν μιλάμε για τη Θανάσαινα (= Κλάρα), τότε, τί νομίζεις;
Πάντως, στη Δεξιά δεν ήταν.

"Γιατί, έχεις αντίρρηση ότι λούγκρες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα;
Στη Χρυσή Αυγή, δεν έχετε νομίζεις;"


"Arbeit macht frei" (= Η εργασία απελευθερώνει) - Lorenz Diefenbach

*** Στρατόπαιδο Νταχάου ***

Ομοφυλόφιλοι (Ροζ τρίγωνο)

Ανώνυμος είπε...

Ώπα ρε φίλε, έγραψες για σαμπάνιες και χαβιάρια και νόμιζα ότι αναφερόσουν στον Αρούλη τον Σπηλιωτόπουλο, γνωστό και ως Σαλώμη... Παρεξήγησις.

Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία εντός των Ναζί, μην βάζεις το χέρι σου στο Ευαγγέλιο... Ο μύσταξ είναι ο φερετζές του πούστη λέγει η λαϊκή σοφία...

http://www.thepinkswastika.com/

Ανώνυμος είπε...

"Aν δεν νικιόμασταν στην Μικρά Ασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρά Ασία, μα και την επιδιώξαμε" είχε πει ο Νίκος Ζαχαριάδης στον «Ριζοσπάστη» της 12ης Ιουλίου 1935.

Από πολιτικές πουστιές, άλλο τίποτα οι αριστεράτζες.

Όσο για τούς πούστηδες της ψευτο-ψοφο-"δεξιάς" (= Ν.Δ.),
είναι ίδιοι με τούς αριστερούς πούστηδες τού συμφώνου συμβίωσης.

Gay Pride, Gay Parade και δε συμμαζεύονται.

Αλλά, όπως και νά ΄χει, η Αριστερά έχει το πλεονέκτημα...
Όχι το Ανήθικο αλλά αυτό τού Κώλου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.thepinkswastika.com/6901/6943.html

David, Avraham and Israel Feld, Maccabi Mossad, Israel; David Bedien, Director of Beit Agron Press Center, Jerusalem; David Bar Illan, editor of the Jerusalem Post; Rabbi Avraham Ravitz and Rabbi Schlomo Beneziri, Members of Knesset; Phil Chernovsky, Israel Centre; Rena Cohen, Sefat, Israel; Toby Klein Greenwald, columnist for Washington Jewish Week; Gershom Gale, editor of the International Edition of the Jerusalem Post; Rabbi Marvin Antelman, Chief Justice of the Supreme Rabinic Court of America;Gemma Blech; Dr. David Lewis; Dr. Mikha’el Snidecor; Maurits van Zuiden; Dr. Judith Reisman, author of Kinsey: Crimes and Consequences; Avi Lipkin; Gary Cooperberg;

Εντάξει, να πιστέψουμε τούς οβριούς για όσα γράφουν σχετικά με τούς Ναζί.

Όχι, δα!

Άλλο τίποτα από τη Συναγωγή;

Ανώνυμος είπε...

Παλι παραθετεις εβραϊκα σκ@τα;
Απο κατω ομως εχει και κατι σχολια,οπως:
Roger San Gabriel:
"Jews do live by the "Holy Talmud"
Hollywood lives by the "Holy Talmud"
Most gay activist leaders are Jewish.
All gay magazine were created by Jews.
Come on Christians lets not let these people off so easy,THAT GUY WAS RIGHT."

Αν αναφερω ολες τις ερωμενες του μυσταξ θα χρειαστει μια εβδομαδα.Και το καλυτερο μου;
Ολα οσα εκαναν μαζι του τα ομολογουν αυτες! Κερατωναν τους συζυγους τους,για παρτη του.Μια αλλη (η Τσεχοβα) ειπε μετα τον πολεμο ως δικαιολογια οτι κοιμοταν μαζι του για να του αποσπαει.. πληροφοριες(!) Για να μην μιλησουμε για τις γραμματεις του,για τις δυο αποπειρες αυτοκτονιας της Ευας Μπραουν,για την Ριφενσταλ τη σκηνοθετη,για την νυφη του Βαγκνερ,για την συζυγο του Ερνστ Χανφστεγκλ και αλλες.Επισεις ενδιαφερουσες καταγραφες υπαρχουν στο Ημερολογιο του Τσιανο,οπως και η ανακριση απο τους αμερικανους, του προσωπικου του φωτογραφου,Χαϊνριχ Χοφμαν,περι των μοντελων που του γνωριζε(η Μπραουν ηταν μια εξ αυτων,αλλα την ερωτευτηκε).
Επιπλεον, καταγραφες απο τα Ημερολογια του Γκεμπελς,οπου υποψιαζεται(οχι αδικα αν κρινουμε απο την συμπεριφορα της)την συζυγο του,Μαγδα,για σχεση με τον Χιτλερ.Ερωτευμενη με τον Χιτλερ ηταν και η 17χρονη κορη του αμερικανου πρεσβευτη στο Βερολινο το 1935,Μαρθα Ντοντ,οπως αναφερει στο δικο της Ημερολογιο η κολλητη φιλεναδα της,Ελμινα Ραγκαβη,κορη του ελληνα πρεσβευτη στο Βερολινο Αλεξανδρου-Ριζου Ραγκαβη!(Οι δυο κοπελες σπουδαζαν στο πανεπιστημιο του Βερολινου).Το ολο θεμα εγινε γνωστο στην Ουασινγκτων,η οποια για να αποφυγει το σκανδαλο αντικατεστησε τον πρεσβευτη της!(Οι λεπτομερειες της υποθεσης αυτης ειναι διασκεδαστικες,ειδικα με τον τροπο που τις καταγραφει η νεαρη Ελμινα).
Αυτα τα ολιγα.Θα εγραφα περισσοτερα,αλλα επιφυλασσομαι.
Παλι την πατησες.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ την πάτησες αγαπητέ. Απέδειξες ότι είσαι τόσο πορωμένος με τον Χίτλερ, που ξέρεις όλες του τις ερωμένες, μία προς μία!

Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή κρατάει τα προσχήματα, λένε ότι είναι εθνικιστές... Εσύ δηλώνεις ευθαρσώς Ναζιστής!

Αυτά όμως τράβα να τα πεις σε αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στην Κατοχή, να δούμε πως θα σε υποδεχθούν...

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ τράβα να τα πεις σε αυτούς που έχασαν τούς δικούς τους ανθρώπους
στο Συμμοριτοπόλεμο από τούς σφαγείς του Ε.Α.Μ.-Ε.Λ.Α.Σ. με τα κονσερβοκούτια, να δούμε πως θα σε υποδεχθούν...

-To να είσαι Ναζιστής, είναι κακό.

-Το να είσαι Κομμουνιστής είναι καλό. Πολύ καλό.

Έτσι θέλουν οι οβριοί και οι δούλοι τους στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (Μ.Μ.Ε.)

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το ένα είναι καλό, ούτε το άλλο. Το καλύτερο είναι να είσαι απλά Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας και Κομμουνιστής ΔΕ γίνεται.

Ας όψονται οι Ψευτο-δεξιοί...

https://is.gd/5RwKqb

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, γίνεται να είσαι Έλληνας και Ναζιστής; Ή με τον Μεταξά θα είσαι ή με τον Χίτλερ. Και με τους 2 δεν γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Και το Μεταξά Φασίστα τον ανεβάζουν, Φασίστα τον κατεβάζουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάνε να λένε ότι θέλουν. Η ουσία είναι ότι ο Μεταξάς αντιστάθηκε στον Ιταλογερμανικό Άξονα! Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να τιμάς τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ και ταυτόχρονα να τιμάς και τον Μεταξά... Γιατί δεν τιμάμε και τον Ξέρξη;

Ανώνυμος είπε...

Αν οι Φασίστες και οι Ναζιστές αντιστέκονται στους περιούσιους τοκογλύφους και στα τσιράκια τους (= κομμουνιστές, αναρχικούς, διεθνιστές, παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων κτλ.), εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Το πρόβλημα με τούς Φασίστες και τούς Ναζιστές
το έχουν οι οβριοί και οι υπάλληλοί τους.

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/y8ycwclp

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλήθηκαν οι περιούσιοι και οι αριστεράτζες-υπάλληλοί τους...

* Το χαζο-πόπολο να αποκηρύσσει τούς "κακούς" Ναζιστές-Φασίστες
αλλά για τούς παγκόσμιους αρχι-τοκογλύφους, κουβέντα καμμία.

* Ούτε για τούς διεθνιστές-κομμουνιστές των Γκουλάγκ...

Ανώνυμος είπε...

Και τους κομμουνιστές απορρίπτουμε και τους ναζιστές απορρίπτουμε. Είναι και οι 2 απορρίματα της Ιστορίας...

Ανώνυμος είπε...

*Tους περιούσιους αρχι-Τοκογλύφους τούς απορρίπτουμε;

*Τους Σιωνιστές Τραπεζίτες τούς απορρίπτουμε;


Ανώνυμος είπε...

Αυτούς κι αν τους απορρίπτουμε... Αυτοί χρηματοδότησαν και τον Λένιν και τον Χίτλερ! Γιατί πάντα οι Οβριοί είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα...

Ανώνυμος είπε...

Bravo!

Ανώνυμος είπε...

Μπουρδες!
Οχι στη φαντασιωση.
Ναι στην Ιστορια.
Οχι στη ψευδαισθηση.
Ναι στην Αληθεια.
Οχι στους παραχαρακτες.
Ναι στους Αυθεντικους.
Οχι στους καλπικους.
Ναι στους Γνησιους.
Οχι στους κομμουνιστες, τους ατιμους,τους ψευτικους,τους επιτηδευμενους.
Ναι στους Ειδημονες,τους Γνωστες,τους Καταρτισμενους.
Οχι στους αδαεις,τους ασχετους,τους απληροφορητους.
Ναι στον Σπυρο Χατζαρα.
Οχι στα μελη της Κοκκινης Φυλης.

Ανώνυμος είπε...

Vive La France!

Ανώνυμος είπε...

Ναι στις Μ@λ@κίες...

Ανώνυμος είπε...

*Υ.Γ.*

Και στον Πούστη,
που τον έλεγαν Θανάση,
αλλά ο Τάκης ο «παιδοτρίβης» που τον απαύτωνε,
τον φώναζε... Άρη.

Τρισμέγιστε Χατζάρα...

:)