25/8/19

Όταν οι διεθνιστές και ανθρωπιστές κοιτάζουν αλλού

Στις 25 Αυγούστου / 6 Σεπτεμβρίου 1898, οι «καλοί» και «γεμάτοι κατανόηση» μουσουλμάνοι έσφαξαν 700 Ηρακλειώτες στην περιοχή Βεζίρ Τσαρσί. 
Στο τελωνείο σκότωσαν τους χριστιανούς υπαλλήλους που πήγαν να το παραλάβουν και τα άγημα από 17 Σκοτσέζους που τους συνόδευε. Αυτά οι έμμισθοι διεθνιστές τα ξεχνάνε. 
Στις 5 Αυγούστου / 6 Σεπτεμβρίου 1821, στα Βασιλικά της Φθιώτιδας , σκοτώσαμε 800 καλούς Τούρκους του οθωμανικού Κράτους Δικαίου που πήγαιναν για επίσκεψη στην Πελοπόννησο.Παπά-Ανδρέας Κοκοβιτσιανός με τριακόσιους , Αντώνης Κοντοσόπουλος και Κωνσταντής Καλύβας με εξακόσιους Δυοβουνιώτης μαζί με τον γιο του και άλλους χίλιους . και Γιαννάκης Γκούρας. 
Εμείς θυμόμαστε. 


ΥΓ. Η Γκρέτα όχι 
Όλα τα γεγονότα της 25ης Αυγούστου, θα τα διαβάσετε εδώ..... 
https://ta-mavra-nea.blogspot.com/2019/08/25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...