19/6/21

Ο Νόμος της εξαπάτησης. 2+2=5

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ II  (Της Σοφίας Σολομώντος)

«Εκείνοι, που έριξαν πρώτοι στον λαό το σύνθημα « Ελευθερία, Ίσότης, Αδελφότης» είμαστε εμείς. Το σύνθημα αυτό, το επαναλαμβάνουν συνεχώς ασυνείδητοι παπαγάλοι, δελεασμένοι από το δόλωμα μας για να ταράξουν, και να καταστρέψουν την ειρήνη και την ευημερία των λαών και τις πραγματικές ατομικές τους  ελευθερίες, βάζοντας στην θέση τους την επαναστατική βία τού όχλου».

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ III

« Ενθαρρύνουμε κάθε πολιτική κίνηση. Εξοπλίσαμε ιδεολογικά όλα τα κόμματα και βάλαμε σαν στόχο, όλων αυτών των φιλοδόξων, δουλοπρεπεών την εξουσία. Τα «λαϊκά δικαιώματα» για τις μάζες, πού εμείς φροντίσαμε να περιληφθούν στα Συντάγματα και στους Νόμους είναι εικονικά και όχι πραγματικά. Δεν θα πάρουν ποτέ σάρκα και οστά ».

Ο Κοσμοπολιτισμός, ο Διεθνισμός, ο Νέος Πατριωτισμός 
ο Δικαίωματισμός και η Ανοιχτή Κοινωνία,  είναι η κοινή Ιδεολογία της Αριστεράς ,της Κεντροαριστεράς και των Ντιντίδων Εφιαλτάκηδων της Κεντροδεξιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Η Μαύρη 24η Απριλίου 1941. Η 179η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 19η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Στην Αθήνα επικρατούσε Χάος

  Οι δυστυχισμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί    που έστειλε ο Τσώρτσιλ να μας βοηθήσουν να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί ,αφού έριξαν μερικές ...